foto 1

Jurre zijn grootste droom is een hele dag gamen

Droom

Jurre heeft vooral een grote droom. Hij is enorm fan van gamen dus brengt het liefst een dag in een gamehal door. Ook houdt hij van indrukwekkende auto’s en van sushi. We kijken er dan ook naar uit hem te verrassen en een dag onbezorgd te laten genieten. Door corona moest hij er even op wachten maar eindelijk is het zover. 

Droomgidsen

Lonneke en Saskia

Verrassing

Vroeg in de ochtend ronkt de motor van de Dodge Challenger al waarmee Jurre van school wordt gehaald. Chauffeur Lucas stemt direct in met het verzoek om voor Dream4Kids te rijden en maakt zijn agenda vrij. Hij geeft op deze speciale dag net dat beetje extra gas om er een extra stoer rondje van te maken. Het feit dat Jurre zijn steun en toeverlaat Freek erbij is maakt het feest compleet. 

Ontmoeting met Youtuber Joost Bouhof van Joost speelt spellen

De eerste stop is Dynamo in Eindhoven. Daar loopt Youtuber Joost binnen in de grote zaal van het jongerencentrum. Justin rent op hem af en roept: ’Wat leuk dat jij er bent!” Samen met Joost speelt Jurre het spel Among Us. Hoe cool om met je Youtube held samen te kunnen gamen. Jurre is enthousiast en roept met enige regelmaat: ”Verkeerd geguessed knoflook!” (duidelijk vakjargon).

We nemen afscheid van Joost en gaan lunchen!

Lunchen bij Waffelicious

De lunch staat in het teken van wafels. Bij Wafelcafe Waffelicious gaat Jurre los met het bouwen van zijn eigen wafel. Er is ruime keuze uit sausen, ijs etc. Jurre kan zijn geluk niet op maar maakt zich wel wat zorgen om alle zoetigheid!  

Gamestate Enversed Studios

Het wordt nog mooier. Een bezoek aan de Gamestate Eindhoven staat op het programma. Jurre speelt veel games zoals Mariokart, diverse flipperkasten en airhockey. Wat een verrassing dat hij een goodybag mee krijgt met o.a. een muts en zonnebril. Aansluitend is het tijd voor een drankje op het terras, waarna we vertrekken naar het hippe Strijp-S in Eindhoven.

Daar bezoeken we de Enversed studios met een indrukwekkende escaperoom met VR bril. We staan oog in oog met een enorme piramide in Egypte. Ongelooflijk hoe realistisch dit is. 

genieten van lekkere Sushi

Afsluiting van de dag is de overheerlijke sushi boot bij restaurant Mood by Eveline Wu. Tijdens het toetje ontvangt Jurre een mailtje van rapper Fresku met de mooie woorden: 

“Hei Justin heb je een leuke dag gehad. We zien elkaar in de Effenaar. Je ontvangt kaartjes begin december” Geweldig om naar uit te kijken. 

En dan zit het er op. Jurre geeft aan dat hij ECHT een hele leuke dag gehad. Daar doen we het voor! 

Onze dank gaat uit naar de sponsoren (en uiteraard aan Freek):

Lucas (Dodge Challenger)

Facebook
Twitter
LinkedIn