Joey1

Joey’s allerleukste Droomdag

De droom

Joey wil graag opgehaald worden in een limousine, wordt blij van dieren en is fan van dino’s.

Droomgidsen

Carlijn en Julian

Ophalen in een limousine 

Op 27 juli is het eindelijk zo ver. De dag dat Joey thuis wordt opgehaald voor zijn Droomdag. Kijkend uit het raam ziet Joey de limousine al arriveren. “Wauw! Een witte limousine dat is precies waar ik op hoopte!” Ook zijn moeder is overdonderd wanneer ze de gave auto ziet. Samen met zijn moeder stapt Joey in de limousine waar een fles aardbeienchampagne al voor hem klaar staat. En nu op naar zijn vriendje Deyan! Met zijn vriendje in de limousine bedenkt Joey hoe deze dag moet gaan heten – “Joey’s allerleukste Droomdag!!”   

Dierenvriend 

Met zijn beste vriendje en mijn moeder vertrekken we naar de eerste locatie: Kinderboerderij ’t Veldje. Hier staan ze hem al op te wachten met limonade en iets lekkers. Ook krijgt Joey een veer van de pauw – “Wow die is groot”. Voor de Droomdag heeft Joey al en Dino gekregen maar naast Dino’s houdt hij ook ontzettend van andere dieren. Zijn favoriet op de kinderboerderij: Blacky het pasgeboren bokje. Deyan & Joey mogen de konijnen, koe en geitjes voeren en knuffelen zolang als ze willen. Bij de afsluiting krijgen hij & Deyan nog verschillende cadeautjes. Een super gave dieren mok & een dierentrommel met lekkere snoepjes. “Ik krijg cadeautjes op mijn Droomdag!” roept Joey blij. Hij loopt trots met zijn cadeautjes naar de limousine. Op naar de volgende activiteit.  

Smullen.. 

Joey is dol op pannenkoeken. De kinderpannenkoek waarbij je een cadeautje mag uitzoeken is favoriet. Tijd om zelf eens in de keuken te staan. Bij binnenkomst in het pannenkoekenrestaurant is zijn tafel al versierd met ballonnen. Er wordt een chocomel met slagroom besteld en daarna mogen Joey & Deyan mee met de pannenkoekenbakker om zelf hun eigen pannenkoek te bakken. Joey houdt ontzettend van chocolade en de keuze is daarom snel gemaakt. Een pannenkoek met Nutella! Na de pannenkoek is er nog een gaatje over voor een lekker ijsje. Ook deze mag hij zelf bereiden, inclusief een grote dot slagroom en gekleurde spikkeltjes. Mmm, de buikjes zitten goed vol maar voordat we verder gaan mag Joey nog een cadeautje uitzoeken uit de grote kast. Met de handen vol stapt Joey terug in de limousine op weg naar activiteit drie. 

Dino kenner 

In de auto wordt hem gevraagd waar hij op hoopt. “Dinopark!!” is het duidelijke antwoord. We besluiten hem niet langer in spanning te houden. De volgende halte is het dinopark. Joey schreeuwt het uit van geluk. “Yes, Yes, Yes, ik wist het!” Eenmaal in het Dinopark lopen we door het park en bekijken we de verschillende dino’s. Joey weet ontzettend veel te vertellen over alle soorten die tentoongesteld staan. We lopen rond en snoepen van de meegebrachte dino snoepjes. Moe en voldaan stappen we in de auto op weg naar huis. 

Het was en geweldige dag! Een dag om niet meer te vergeten. 

Sponsoren bedankt! 

Facebook
Twitter
LinkedIn