Verslag4

Jaylisa maakt eerste echte vlog.

DE DROOM

Jaylisa vindt eigenlijk heel veel leuk en is al blij met kleine dingen in het leven. Het feit dat wij speciaal voor haar een Droomdag gaan regelen is voor haar al zo bijzonder. Uiteraard willen wij voor haar Droomdag goed uitpakken, anders zou het geen echte Droomdag zijn. Wij hebben geluisterd naar een enthousiaste Jaylisa en haar droom is een échte meidendag (winkelen, haren doen, et cetera) met haar zus, waarbij alles wordt vastgelegd door middel van een vlog. 

DREAMCHASERS

Loes & Karlijn 

DE DROOMDAG

Op vrijdag 17 januari is het dan zo ver, de Droomdag van Jaylisa! Nietsvermoedend wordt Jaylisa verrast in haar klas. Ze springt meteen op en rent de klas uit om haar jas te halen. Klaar om te gaan. Wat is ze blij verrast als ze ziet dat haar pleegzus ook mee gaat met de Droomdag.

Blauwe eend.

Nog maar net bekomen van deze verrassing, staat er alweer een volgende verrassing op haar te wachten: een gave blauwe eend is het vervoer voor de dag! Zodra ze de deur opent ziet ze ballonnen en opblaasdieren liggen en springt ze de auto in. Met z’n vieren rijden we in de blauwe eend richting Lent. Onderweg krijgen de meiden een goodiebag met allerlei leuke spulletjes en vooral veel lekkers. 

Vlogworkshop.

Aangekomen op onze eerste bestemming vertellen we Jaylisa pas wat we gaan doen, namelijk een vlogworkshop van Jeltine Jans van Vlogs&zo. Hoe gaaf is dat! Het is even wennen, maar binnen de kortste keren passen Jaylisa en haar pleegzus de tips van Jeltine toe en staan ze te vloggen alsof ze dit al járen doen. Met een green screen wordt een leuke intro opgenomen voor Jaylisa’s eerste en echte eigen vlog. 

Want vandaag heeft Jaylisa de opdracht gekregen om tijdens haar Droomdag te vloggen. Aan de vlog wordt achter de schermen nog hard gewerkt, we zijn erg benieuwd naar het resultaat. 

Na de vlogworkshop rijden we door naar Nijmegen. Eerste stop in Nijmegen is de McDonalds. Lekker smullen en met goedgevulde buikjes door naar de tweede stop, de Primark Nijmegen. Dit is de lievelingswinkel van Jaylisa. Bij binnenkomst wordt ze opgewacht door een paar medewerkers die haar vertellen dat ze haar eigen VIP-paskamer krijgt én een personal shopper. Voor een leuk bedrag mag ze samen met haar zus gaan winkelen. Ze slagen beiden goed en gaan met een volle tas door naar de volgende activiteit. De meiden mogen hun haren laten krullen/opsteken bij Cosmo Hairstyling Nijmegen. Wat worden ze in de watten gelegd en het eindresultaat mag er wezen!

Een echte professionele fotoshoot.

Gehuld in een nieuwe outfit en een prachtig kapsel rijden we met de blauwe eend naar onze laatste activiteit in Groesbeek. Ze hebben al een vermoeden wat ze gaan doen en bij aankomst blijkt inderdaad dat het klopt. Ze krijgen een fotoshoot, een échte professionele (zussen-)fotoshoot door Collecting Moments Fotografie. Na een hoop gegiechel en gelach komen de dames op dreef en worden er prachtige foto’s gemaakt door fotografe Ilona van Schaijk. 

Afsluiting.

De dag sluiten we af in Nijmegen, waar we pizza’s gaan eten bij De Pizzabakkers. Erg lekker en bijzonder, want dit is voor Jaylisa de eerste keer bij een pizzeria. Als de buikjes rond zijn, worden de meiden weer naar huis gebracht. Wij hebben nog nooit zoveel dankjewel gehoord als op deze dag. Volgens Jaylisa is dit de beste Droomdag ooit en gaat ze deze dag nooit meer vergeten! Zo lief dat wij en alle sponsoren dit voor haar hebben gedaan.  

Een echte geslaagde Droomdag en nu alleen nog maar wachten op het eind resultaat van de vlog. 

SPONSOREN BEDANKT! 


– 2cvplus voor het gebruiken van de gave blauwe eend
– Jeltine Jans van Vlogs&zo voor de vlogworkshop
– Primark Nijmegen voor de cadeaukaart in combinatie met VIP-paskamer én personal shopper
– Cosmo Hairstyling Nijmegen voor de prachtige kapsels
– Collecting moments fotografie de fotoshoot met prachtige foto’s als eindresultaat 
– De Pizzabakkers Nijmegen voor de ovenheerlijke pizza’s
– Annabel Meulenveld voor het editen van Jaylisa’s vlog 

En natuurlijke alle mensen die gedoneerd hebben via de steunwebsite van Jaylisa, zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!  

Facebook
Twitter
LinkedIn