81805361_464116307608731_6537539780471685120_n (2)

Husky’s speciaal voor Elisa en Isabel.

DE DROOM

Voor Elisa een echte meisjesdroom, voor Isabel een stoere dag, maar voor iédereen hondjes! 

DREAMCHASERS

Mona en Sarah  

HOOFDSPONSOR EN

DE DROOMDAG

Vroeg in de ochtend vertrekken we allemaal richting het terrein in Zeewolde. We ontmoeten onze meisjes op locatie, omdat we uit hele verschillende hoeken van het land komen. We begroeten ze met een videoboodschap van ons in unicorn-outfit!

Wanneer we de meiden eindelijk zien, krijgen we een dikke knuffel en maken we ons klaar om door de erehaag van vrijwilligers van Stichting Opkikker te lopen. Aan Isabel wordt door de gastheer gevraagd wat ze leuk zou vinden en er volgt een grote voetbalwave terwijl het gezin naar binnen loopt.

Wat een verwennerij.

Als we een plekje hebben gevonden geven we de meiden een goedgevulde goodiebag. Allerlei leuke spulletjes gedoneerd door winkels uit Amsterdam. Van kaarsjes tot luchtjes, make-up, een telefoonring, maar natuurlijk ook snoep. Wat voelen ze zich verwend. Na het eten van een lekker gebakje kan de Droomdag beginnen. 

‘Ooohhh, wow kijk al die husky’s!’

De meiden zijn nieuwsgierig en blijven vragen naar de plannen, maar we geven niets prijs. Als we in de buurt komen van onze eerste activiteit zijn de meiden nog druk bezig de navigatiekunsten van Sarah belachelijk te maken. Dan zien (en vooral horen) ze in de verte een grote groep husky’s. Midden in haar verhaal stopt Isabel haar zin en zegt: ‘Ooohhh, wow kijk al die husky’s!’, Wat doen die daar?’ Waarop wij speels vragen: ‘Goh, waarom zouden die hier nou zijn?’ In koor schreeuwen de meiden uit: ‘Zijn die hier voor ons?!’ Het looptempo gaat exponentieel omhoog en met veel ‘oohhh-’ en ‘aahhh’-geluiden begeven we ons richting de husky’s. De honden zijn wat vies door de modder, maar dat mag de pret niet drukken. Iedereen is druk met het aaien van alle honden. Dan springt er een husky tegen Isabel op waardoor ze modder in haar gezicht krijgt, maar ze blijft lachen. ‘Ze zijn zóoo lief!’, zegt ze. Dan is het tijd voor een ritje op de slede(wagen). Elisa neemt meteen het initiatief, stapt vol zelfvertrouwen op de slee en hup, daar gaat ze! Isabel is even een beetje bang, maar als ze gerustgesteld is door de begeleider, stapt ook zij op de slee. Ze is heel blij en zegt dat het eigenlijk helemaal niet eng was. Ze krijgen een huskyknuffel als aandenken. 

Vele echte hondenknuffels en selfies later wacht een brandweerman ons op om ons naar de volgende activiteit te brengen. Het is koud, dus zijn lift in de brandweerwagen wordt extra gewaardeerd!

Het is tijd om met konijntjes te knuffelen. Hoewel iets minder imponerend dan de grote groep husky’s, zitten de meiden heerlijk met een konijntje op schoot te genieten van hun warme en zachte vachtjes. 

Een waar fotomodel.

Dan snel door naar de volgende activiteit; de fotoshoot! Onderweg uiteraard nog even goed lachen over het feit dat Sarah ons naar de verkeerde fotoshoot-locatie leidt, maar uiteindelijk komen we aan bij de goede studio. Isabel is in eerste instantie een beetje verlegen, maar Elisa poseert meteen als een waar fotomodel. Nog even wat kiekjes met de zusjes samen, het hele gezin, en zelfs eentje met ons erbij.

Inmiddels heeft iedereen wel trek gekregen, dus tijd voor een heerlijke lunch! Na de lunch wordt de groep opgesplitst.

Mama en Elisa gaan met Sarah mee, papa en Isabel met Mona. Beiden gaan ze iets heel tofs doen. 

Isabel gaat met een mooie raceauto meerijden, ze is namelijk gek op auto’s! Ze mag zelf kiezen uit verschillende raceauto’s en ook papa mag een ritje maken.

‘Kan dit ook meteen van m’n bucketlist!’

Elisa gaat op haar beurt een vlucht in een helikopter maken. ‘Kan dit ook meteen van m’n bucketlist!’ zegt ze enthousiast, voordat ze haar vrienden appt. Mama heeft hoogtevrees, dus Sarah mag mee. De hele vlucht wordt live gestreamd op Instagram, very likeable. 

Daarnaast krijgen Isabel en papa nog een Virtual Reality-ervaring en genieten Elisa en mama van een heerlijk bezoekje bij een beautysalon. Na al deze activiteiten is het tijd om de groep weer bij elkaar te brengen voor het avondeten. Iedereen wisselt enthousiast verhalen uit en geniet van het uitgebreide buffet. 

Na het heerlijke eten komt een enthousiaste zangeres een persoonlijk gekozen liedje aan tafel zingen. Ze krijgt zélfs Elisa zo ver om even mee te zingen. Na een lange dag is iedereen erg moe en is het tijd om de reis terug naar huis te maken. We krijgen weer een dikke knuffel en zwaaien het gezin uit. ‘Het was echt leuk!’, zegt Elisa nog even snel.

De laatste verrassingen.

We hebben nog twee verrassingen voor Elisa en Isabel voor na de droomdag. In hun goodiebag zitten toegangskaarten voor het pop-up Instagrammuseum waar de dames super graag heen willen. Bovendien komt de favoriete PSV-speler van Isabel, Cody Gakpo, als verrassing bij haar op bezoek. Isabel krijgt een écht wedstrijdshirt met handtekening en mooie foto’s als aandenken.

SPONSOREN BEDANKT!

Loyens & Loeff bedankt voor jullie gulle donatie voor de Droomdag van Elisa en Isabel.

Smile Safari, bedankt voor het doneren van de entreebewijzen. Het was een topervaring.

PSV, en met name Cody Gakpo, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een meisje haar Droomdag compleet te maken!

Facebook
Twitter
LinkedIn