GetImage-12

Gruwelijk, waanzinnig en hemelse Droomdag van Enya.

DE DROOM:

van Enya

DREAMCHASERS:

Benthe en Femke

DE DROOMDAG:

Wat heb jij je deze dag uitgeleefd. En wat begrepen wij goed dat dit het moment moest zijn. Wat heb jij deze dag gestraald, lieve Enya. Was het maar iedere dag zo’n feest.

In de ochtend kwamen we je ophalen op school. We hadden het nodige lekkers mee voor jou en je klasgenoten. Een lekkere petit fours, van binnen gevuld met chocolade, gemaakt door de meester bakkers van Cake 5. Na het juichende ontvangst van jouw klasgenoten stuurden we je samen met Suus weg om een prachtig shirt aan te doen gedrukt door de Zeefdrukfabriek. Gauw at je nog even je petit fours op en toen begon het feest. Buiten stond een prachtige Tesla klaar met chauffeur die jou naar je eerste droom zou brengen. Je klasgenoten zwaaiden en wuifden en daar gingen we dan op weg naar ons eerste avontuur.

Eenmaal aangekomen op bestemming keek je je ogen uit.

We waren beland in kamp Vught en wat heeft jou dit geïnteresseerd. Op bestemming dronken we nog gauw een kop warme thee en toen begon het avontuur en namen we je mee. We kregen een audio rondleiding waarin we meegenomen werden in een gruwelijk verhaal. Alle gruwel daden van de 2de wereldoorlog werden weer opnieuw beleefd: van het transport tot de gaskamers we hebben het allemaal gezien. Ook kreeg je nog een boek en een dvd mee voor thuis.

Van kamp Vught naar een uitgebreide lunch bij restaurant Hemels in Vught.

Van een lekkere kop soep met een eigengemaakte soepstengel naar broodjes met divers beleg. Ze hadden zelfs chocopasta en hagelslag voorzien voor Enya. Aan alles was gedacht en wat heeft dat gesmaakt. Ondertussen hadden we ook een nieuwe Tesla, een auto die zelfs kon dansen. In de auto hebben we veel gelachen en kletsten we gezellig met z’n allen bij.

Toen we aan kwamen bij de Efteling werden we vrolijk ontvangen.

Van een rondleiding backstage naar zelf de Baron in gaan. Je kreeg achter de schermen uitgebreide uitleg over de attractie. Na alle uitleg zijn we er zelf nog meerdere keren ingegaan. We liepen nog meerdere keren door het park en zijn nog in diverse attracties geweest. Na al deze attracties was het tijd voor een heerlijk avondmaal.

Bij Waanzinnig in Tilburg maakten ze een lekkere pasta kip voor jou. Op het einde kregen we nog een dessert en deze mocht je zelf maken in de keuken. En toen kwam deze dag aan een einde maar jij bleef ondanks alles nog altijd shinen. We hebben genoten van deze dag met jou. Hopelijk weer tot gauw!

SPONSOREN BEDANKT!

Wij willen alle onze sponsoren nog eens extra bedanken.

Cake5 voor de lekkere petit fours die jullie voor ons gemaakt hebben.

De Zeefdrukfabriek voor de mooie shirts die jullie ontworpen en gedrukt hebben voor deze dag.

Kamp Vught voor de audiotour en de boeken en de dvd die Enya meekreeg.

Ronald en Esther voor de mooie auto’s en het rondrijden van Enya.

Restaurant Hemels voor de heerlijke lunch die werkelijk perfect was.

Efteling voor de rondleiding backstage en de leuke spullen die Enya meekreeg.

Restaurant Waanzinnig voor het lekkere avondeten en het plezier wat we hebben mogen beleven met het maken voor de desserts.

Dankjewel voor alle mensen die betrokken waren in het proces van deze droomdag en die ons geholpen hebben om het waar te maken. 

Dankjewel Nabor voor de prachtige foto’s.

En een speciale dank voor Enya, wij hebben genoten van jou en je vriendinnetje Suus. Wat waren jullie gezellig en wat hebben we gelachen.

Facebook
Twitter
LinkedIn