Dream4kids met Gianfranco (490)

Gianfranco heeft nog nooit zoveel gave dingen op 1 dag gedaan

Gianfranco houdt van avontuur en fysieke uitdaging. Crossen, karten en jumpen hebben zijn voorkeur.

De Droomdag

Vandaag, vrijdag 20 januari, verrassen vrijwilligers van Dream4Kids Gianfranco toen hij op het schoolplein na de gym aan het spelen was. Hij heeft met zijn vrienden over de droomdag gepraat maar geen idee wanneer de droomdag zou plaatsvinden. Opeens komt een limousine aanrijden! Verbaasd vraagt Gianfranco aan vrijwilliger Loes: “is vandaag mijn droomdag”? “En wie mag ik meenemen?” Omdat hij niet kan kiezen mogen 3 van zijn vrienden mee. De jongens springen elkaar in de armen. Klasgenoten zijn nieuwsgierig naar het programma van Gianfranco maar dat moet geheim blijven. Nadat de limousine is bekeken, vertrekken Gianfranco, zijn vriendjes, Jiro, Jens en Maikel met de fotograaf in de limousine. Onderweg drinken ze champagne en kijken YouTube filmpjes.

Racen met Crossmotors bij Electrocross

Ze rijden naar Electrocross in Wanroij om te gaan electrocrossen, wat Gianfranco wel eens met zijn pleegvader heeft gedaan op een veldje naast hun huis.

Met z’n vieren scheuren ze nu met electro-crossmotors over een parcours van een echte crossbaan, wat ze natuurlijk supervet vinden.

VIP lunch bij Van der Valk

De limousine rijdt hen voor een lekkere lunch naar Van der Valk hotel in Venlo. Daar hebben Gianfranco en zijn vriendjes natuurlijk trek in. Ze worden als echte VIP’s ontvangen en bediend. Gianfranco heeft zijn lievelingseten (biefstuk) gekozen en zijn vriendjes een pizza. Na de lunch even spelen tot het tijd is om te vertrekken.

Racen met karts, VR-ervaringen en jumpen

Weer in de limo en afwachten waar ze heen gaan… Het wordt Indoorkarting in Swalmen. Gianfranco heeft dat nog nooit gedaan maar vindt het supergaaf, vooral dat ze de enige zijn op de hele kartbaan. In een head tegen elkaar wordt Gianfranco tweede. Daarna beleven ze verschillende VR-experiences o.a.: alsof ze onder water zwemmen tussen de vissen en vervolgens balanceren over smalle randjes op een hoog flatgebouw. Ook is er een spel waarbij ze met zwaarden blokken, die op hun afkwamen, moesten wegslaan. Tot slot krijgt Gianfranco een shirt met zijn naam en nummer van zijn favoriete voetbalclub PSV, die hij meteen aantrekt om zich daarna uit te leven in het Jumping park. De fotograaf zei: “Nou, ècht, niet normáál, wat die jongen allemaal kan!” Gianfranco deed allerlei trucjes terwijl hij in de camera keek!”. Tot sluitingstijd wordt er gesprongen alsof hun energie niet op kan.

Eten bij McDonald’s in Tegelen

Als laatste voor het eten naar McDonald’s in Tegelen waar Gianfranco’s ouders op een privé-strandje zitten te wachten. Daar eten ze een Happy-Meal en mogen in de keuken zelf een ijsje maken met alles erop wat ze lekker vinden. Daarna moe en voldaan naar huis. Zijn ouders laten weten dat Gianfranco vertelt dat hij zo veel dingen nog nooit heeft meegemaakt en dat het allemaal leuk en gaaf is geweest.

Droomgidsen

Loes & Chantal

Sponsoren, bedankt!

Gianfranco’s Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Facebook
Twitter
LinkedIn