Droomdag Felicity

Felicity’s onvergetelijke avontuur

Een heerlijke dag waarin Felicity kan genieten van een rit in een prachtige koets, de lekkerste hapjes maakt en eet én nog kan bouncen als een echte Spidey. Wow, wat een avontuur staat er deze dag op Felicity en haar vrienden te wachten. 

De grote koets met prachtige paarden

Woensdag om 09:00 uur is het moment daar: de Droomdag van Felicity is gepland. Haar moeder heeft een heel uitzwaaicomité georganiseerd, bestaande uit vrienden, familie en haar huisgenoten. Alle kinderen mogen mee naar de school van Felicity om haar uit te zwaaien, wat zorgt voor een bijzondere feestelijke sfeer. Zelfs haar vriendin Luciënne en haar tweede juf staan klaar om mee te zwaaien.  

De deur van Felicity’s klas gaat open en een confettikanon gaat af! Wat een feestelijke start. De ogen van Felicity worden groot en ze begint te stalen. Haar droomgidsen springen het klaslokaal in en Felicity lacht van oor tot oor “yes, dit is mijn Droomdag!” Ze weet dat het gaat gebeuren en haar gezicht straalt.  

Alle kinderen vormen een poortje waardoor ze naar buiten begeleid wordt. Felicity wordt overladen met knuffels en high fives. Als ze de school uitloopt ziet ze ineens de koets. “O MY GOD,” roept ze uit. Voor haar staat een witte koets met twee prachtige zwarte Friese paarden. Ze springt meteen vol enthousiasme de koets in. 

Rijden in de koets

Iedereen ziet met hoeveel plezier Felicity in de koets zit, ze straalt en zwaait vrolijk naar iedereen! Terwijl ze wordt uitgewuifd door haar klasgenoten, vriendjes, vriendinnetjes en familie, voelt iedereen de positieve vibe. Met een traantje van geluk bij de achterblijvers, stappen de paarden van de koets het grote avontuur tegemoet. In de koets geniet Felicity samen met haar vriendin Lynn, vriendje Siem en haar moeder van de relaxte rit. Een halfuur waarin ze helemaal op haar gemak is. Onderweg stoppen ze even om de paarden te knuffelen en prachtige foto’s te maken want ook een privéfotograaf is vandaag van de partij om dit bijzondere moment vast te leggen. 

Prinsessentaart

Bij aankomst op de locatie Nieuw Annaland, wacht er een creatieve uitdaging. Wendy Slagwein is aanwezig om samen met Felicity en haar vrienden 35 cupcakes en een twee-laagse prinsessentaart te maken. De cakejes worden omgetoverd tot kleurrijke unicorn cupcakes en de taart krijgt de finishing touch met letters, vlinders en glitters. Tadaa! Het resultaat mag er zijn; 35 cupcakes en een schitterende prinsessentaart staan er te shinen en ze mogen die meenemen om de volgende dag uit te delen op school. Felicity kan goed bakken! En met dat poeder in haar gezicht ziet ze er ook uit als een echte bakker. 

Op de locatie is er ook een trampoline, hier kunnen Felicity en haar vrienden heerlijk ontspannen en hun energie kwijt. De labrador Kate die er ook rond loopt, speelt vrolijk mee en kijkt geïnteresseerd toe hoe de kinderen de laatste decoraties aanbrengen.  

En dan krijgt Felicity nog een bijzonder cadeau van Els & André van Nieuw Annaland bij het afscheid: een leuk boek van de Zoete Zusjes. Dat wilde ze zo graag. Haar glimlach verraadt dat ze hier heel blij mee is. 

Lunchen als een pro

Felicity vertrekt samen met haar gezelschap richting de lunchlocatie. En zeg je lunch, dan zegt Felicity uiteraard poké bowl! Dus op naar Moons in Veldhoven, waar Felicity geniet van haar favoriete poké bowl en haar vrienden smullen van worstbroodjes en tosti’s.

Nootjes voeren

De volgende bestemming is Zoo Veldhoven. Felicity mag hier baby- en kleine dieren aaien en verzorgen. Ze voert de papegaaien en de bokjes. De bokjes zijn zo enthousiast dat ze tegen haar opspringen, en vieze pootjes achterlaten op haar jurkje. Gelukkig kan Felicity hier om lachen en geniet ze van de vreugde die deze lieve kleine dieren brengen. Hoe bijzonder dat ze deze allemaal mag voeren! In de volière komen de parkieten op haar hoofd en armen zitten. “Kijk ze zitten!” Het levert heerlijke momenten van hilariteit op.  

Bij elk dier vraagt Felicity “Mag deze ook nootjes?” Niet alle dieren eten nootjes, maar ze mag het wel proberen van de verzorgers. De grote roofvogels en uilen eten dode kuikens, dat is wel een beetje onsmakelijk. Hier lopen ze gauw verder om vervolgens de volgende dieren weer fijn wat nootjes te voeren. Het is zo gezellig tussen al die dieren, Felicity en haar vrienden genieten met volle teugen. Toch moeten ze afscheid nemen omdat het volgende avontuur alweer op haar wacht! De roze limousine staat namelijk al klaar.  

Springen als Spidey

Een roze limousine staat te ronken en Felicity stapt met een big smile met haar vrienden in deze mooie bolide.  Wow, wat een feest in de limo. Een fotosessie in de limo, muziek van K3 en lekker proosten met kinderchampagne. Wat een Droomdag! Tot de limousine stopt bij de volgende locatie. 

Yes! Ze worden recht voor de deur van BounceValley Den Bosch afgezet, dat betekent veel plezier in deze spring arena. Maar wacht, wat hangt daar op Felicity te wachten? Ja, het zijn echte Spidey pakjes! Felicity en haar vrienden vinden het geweldig en trekken meteen de pakken aan. Het is warm maar daar geven ze niets om. Ze zijn zo trots op hun nieuwe outfit, dat ze als ware Spideys door BounceValley jumpen. Ze hebben nauwelijks tijd om te drinken en de fotograaf moet mee om van alle avonturen mooie actiefoto’s te maken. Het levert fantastische kiekjes op! De Spidey pakken mogen ze aanhouden als ze vertrekken bij deze locatie, “wow, wat super gaaf!” De kids houden de pakken dan ook graag aan als ze samen met hun gevolg door naar de volgende feestelijke locatie gaan. 

Dinner time: eten wat je maar wilt

In vol Spidey-ornaat komt Felicity met haar vrienden aan bij het Wapen van Rosmalen. Dit is dé locatie om een heerlijk avondmaal te kiezen. Samen met haar vrienden en pleegmoeder schuiven ze aan een mooie tafel. Ook Luciënne, een goede vriendin van de familie, schuift samen met haar dochter van 14 aan bij het diner. Dit maakt het voor Felicity heel bijzonder. Alle lieve mensen uit haar omgeving zijn erbij om deze heerlijke dag samen af te sluiten. In haar Spidey pak geniet Felicity van sushi. De komkommersushi is favoriet en een chocoladefontein met aardbeien maakt het etentje helemaal af. 

Na het eten spelen ze nog lekker in de speelkelder. Plots wordt Felicity verrast door een cadeau, de knuffels die Zoo Veldhoven als cadeau hadden meegegeven worden hier aan haar gegeven. Jeetje wat een feestelijke afsluiting.  

The Final

Als Felicity en haar gasten een mega volle buik hebben, is het ook hier helaas tijd om afscheid te nemen. Op naar huis. Felicity wordt met alle cadeaus, de taart en cupcakes thuis gebracht. Haar gezin staat al buiten op Felicity te wachten en wil alle verhalen horen. “Wat heb je een gaaf pak!” zeggen ze als Felicity in Spidey pak uit de auto springt. Ook de taart wordt gebracht en eet ze samen met haar hele gezin lekker op. Haar droomgidsen hebben ook nog een laatste cadeau: een gave onesie en nog een top boek van de Zoete Zusjes. “O my god,” roept ze uit van blijdschap. Met haar nieuwe boek en onesie valt ze later die avond tevreden in slaap. 

Met een stralend gezicht en een fonkeling in haar ogen trakteert Felicity haar klasgenootjes de volgende dag op de cupcakes, in haar Spidey Gwen pak.

Droomgidsen

Evy van Elderen en Debbie Coolen

Sponsoren, bedankt! 

Felicity haar Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder: 

Facebook
Twitter
LinkedIn