thumbnail_image1

Fay haar Droomdag vliegt voorbij.

DE DROOM

Om de Droomdag goed voor te bereiden zijn we verschillende keren op bezoek geweest bij Fay om te ontdekken wat Fay het liefste wil doen tijdens haar Droomdag. Ideeën zijn er genoeg.

DREAMCHASERS 

Antony en Tom

DE DROOMDAG

Het is zover, vandaag de Droomdag van Fay. Ze heeft er lang op gewacht, maar weet niet dat vandaag háár dag is. De dag start bij Fay op school. We spreken af met haar mama en een vriendin vlakbij school en wachten op de roze hummer limousine. Aangekomen op school trekken we direct alle aandacht van de kinderen. Er is veel interesse en iedereen vraagt zich af voor wie wij er zijn. Samen gaan we naar de klas om Fay en nog een vriendin op te halen voor de Droomdag. Fay is duidelijk verrast, emotioneel en zeer enthousiast. 

Voordat we vertrekken naar de eerste activiteit gaan alle leerkrachten even in de limousine zitten en geven we Fay haar eerste cadeau; een camera om de hele dag foto’s en filmpjes te maken. De rit met de hummer limousine verloopt vlot. Onder het genot van kinderchampagne maken Fay en haar vriendinnen veel selfies. De sfeer zit er goed in. 

Helikopter vliegen.

We worden hartelijk ontvangen op de helihaven met koffie en warme chocolademelk. Dan is het tijd om de helikopter te bekijken en te helpen bij de veiligheidscontrole. Voordat Fay de lucht in gaat, krijgt ze een tweede cadeau. Een leuke en stoere outfit van een bekend kledingmerk. Fay en haar vriendinnen vliegen over verschillende leuke locaties en spotten zelfs dolfijnen. Erg leuk voor deze dierenvrienden.

Na een geslaagde helikoptervlucht is het tijd voor een lunch in een Amerikaanse snackbar. Het interieur is helemaal in thema. Fay kan haar favoriete nummer kiezen op de jukebox en we worden verwend met super veel en lekker eten. Het is zoveel dat we even gaan uitwaaien op het strandje dichtbij. Daarna door naar de volgende activiteit, een activiteit die perfect past bij onze dierenliefhebbers.

Wereld Natuur Fonds.

Eenmaal aangekomen ziet Fay direct dat het om panda’s gaat. Het gebouw heeft namelijk de vorm van een panda. Juist, we zijn aangekomen bij het Wereld Natuur Fonds. We worden ontvangen door een panda en iedereen wil deze eerst even knuffelen. De meiden krijgen een panda t-shirt en een panda-knuffel. Wat worden ze verwend! We krijgen een rondleiding en leren zo meer over deze zeldzame dieren en hoe we deze dieren kunnen ondersteunen. Overal in het gebouw staan levensgrote knuffels. Fay en haar vriendinnen knuffelen alle knuffeldieren en er worden natuurlijk veel foto’s gemaakt. De rondleiding was heel leerzaam. Dan is het tijd voor een middagsnack. Samen maken we lekkere panda-cupcakes voor de klas van  Fay. De creativiteit gaat door het dak en er is een competitie wie de mooiste panda-cupcake maakt.

VIP-tour.

de dag af te sluiten is er een afscheidsetentje, samen met de familie van Fay, bij McDonald’s. Fay krijgt de typische outfit met naambadge en een VIP-tour door de keuken. Ondertussen zit het gezelschap in een aparte kamer. Er wordt erg veel gelachen en nagekletst over deze uitzonderlijke dag. Het is een voltreffer!

De dag gaat snel en het is al laat op de avond als we besluiten naar huis te gaan. Precies op tijd, want de batterij van haar camera is leeg. Fay is super blij met haar Droomdag. Er is al veel geknuffeld vandaag, maar Fay heeft nog energie over en geeft iedereen een knuffel en bedankt iedereen voor de leuke dag. Tevreden en met veel nieuwe ervaringen vertrekt iedereen naar huis.

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn