GetImage-2

Familie-Droomdag van Kim, Sem en Mas.

DE DROOM

Tijdens het ophalen van de dromen van deze tieners vertellen ze alle drie over wat ze heel erg leuk vinden om te doen. Sem houdt van snelle auto’s en boten, Kim van een fotoshoot en rijden in een limousine en Mas van hockey. Zijn idool speelt in Heren 1 en heet ook Mas.

Tijdens de Familie Droomdag is er zoveel te beleven dat iedere droom ingevuld wordt.

DREAMCHASERS

Melanie en Bente

DROOMDAG

’s Morgens vroeg om 8 uur start de dag, want het is ruim een uur rijden naar de plaats van bestemming, de Eemhof in Zeewolde. ‘Wat gaan we doen?’, volgt er in koor als we vertrekken. Dat is nog een verrassing. ‘Ik kan niet tegen verrassingen’, zegt Mas. Nou dan wordt het een lange dag, want de dag zit er vol mee.

Aangekomen op de Eemhof staan alle vrijwilligers van Opkikker ons op te wachten in een erehaag en na een prachtige aankondiging lopen we door een haag van mensen, die de wave doen, naar binnen. Eerst lekker wat drinken en een stuk gebak! En dan hebben we voor Mas de eerste verrassing, een videoboodschap, waarin Mas van Heren 1, onze Mas uitnodigt om zondag de wedstrijd te komen kijken in de dug-out! Daar wordt hij wat stil van, maar hij vindt het super leuk. 

Nadat de dag is geopend start de Droomdag met een echte fotoshoot. Kim is duidelijk in haar element, haar broers moeten wat inkomen. Maar uiteindelijk zijn er heel veel leuke foto’s gemaakt.

Daarna komt het hele gezin in actie.

Ze gaan lasergamen, waarbij Sem de grote winnaar is. De jongens verhogen hun adrenaline nog verder met een rit in een flitsende sportwagen, terwijl de dames juist heerlijk gaan relaxen in de beautysalon. De broers kunnen bij terugkomst opscheppen over hoe hard ze wel niet gereden hebben. Er is nog wat tijd over, dus kunnen ze een kijkje nemen in de voertuigen van het leger en zelfs kogeltjes schieten. En Sem is daar heel goed in!

Vlak voor de lunch is er nog een verrassing die op de bucketlist van Kim staat, rijden in een limousine! VET! Met z’n allen schuiven we de grote witte limousine in en rijden onder politiebegeleiding een mooie route. Uiteraard moet er even een Instafoto gemaakt worden.

Tijdens het uitgebreide lunchbuffet kunnen we even bijkomen van alle indrukken.

En wat gaan we nu doen?? Wacht maar af…

De jongens komen in actie bij virtual reality. Ze hebben het nog nooit gedaan, maar hebben het zo door. Lekker fanatiek bewegen tijdens de verschillende games. Moeder en dochter gaan naar een creatieve workshop en komen terug met prachtige dromenvangers, zeer toepasselijk voor een Dream4Kids Droomdag!

De dag wordt met z’n allen afgesloten met bijzondere dieren. De stoere tieners nemen grote en kleine uilen op hun arm en zelfs een grote buizerd. Maar de grootste uitdaging zijn de reptielen. Wie durft er een slang om zijn nek?? Maar uiteindelijk durven deze toppers het alle drie!

Hiermee komt een einde aan alle activiteiten en kunnen we nog wat relaxen en eten. Bij vertrek worden we enthousiast uitgezwaaid door alle Opkikker vrijwilligers. Op de terugweg wordt het al snel rustig op de achterbank, een ieder verzonken in zijn eigen gedachten.

De dag daarna stuurt moeder een bericht: ‘En de verwerking komt een dag later! Heel de dag hebben ze het erover wat we allemaal gedaan hebben, zo leuk!’

SPONSOREN BEDANKT!

MHC Oss Heren 1, Bedankt voor het gave shirt.

Pixum Bedankt voor het mooie fotoboekje.

Facebook
Twitter
LinkedIn