eva 2

Eva zingt en danst de sterren van de hemel

DE DROOM

Zingen en dansen in een videoclip van Kinderen voor Kinderen en cupcakes versieren met youtube-ster ‘Jill’.

DREAMCHASERS

Jeroen & Mary

DE DROOMDAG VAN EVA

Het is eindelijk zover, de Droomdag van Eva. Nietsvermoedend zit ze in de klas, terwijl Meester Patrick een filmpje afspeelt van Youtube-ster ‘Bibi’waarin zij vertelt dat het vandaag eindelijk de Droomdag van Eva is! Alle kinderen uit de klas gaan naar het schoolplein, waar de limousine aan komt rijden. Iedereen denkt dat Bibi in de auto zit en roept in koor: ‘Bibi, Bibi, Bibi!’. De chauffeur opent de deur en daar komt nichtje Noor uit de limousine. Eva en Noor vliegen elkaar in de armen. Voor Eva is het een groot cadeau dat haar nichtje en beste vriendin Noor erbij is op deze bijzondere dag! Uiteraard zijn moeder Annemieke en zus Lotte er ook bij om samen met Eva deze dag te beleven. Alle klasgenootjes mogen in de limousine kijken, waarna het gezelschap vertrekt en alle kinderen met de limousine mee rennen om Eva uit te zwaaien.

STER IN VIDEOCLIP KINDEREN VOOR KINDEREN

Op weg naar de filmstudio proost Eva met haar moeder, zus en nichtje met kinderchampagne. Er wordt gesnoept en gezwaaid naar andere auto’s. Zij voelen zich net echte sterren in de limousine, want iedereen kijkt naar hen! Samen bespreken ze wat er allemaal op het programma kan staan voor vandaag, want dit is nog een grote verrassing!

Ze komen aan bij de filmstudio en de deur wordt weer opengedaan door de chauffeur. De cameraman is er al en de opnames van de sterren start direct! Vandaag wordt er namelijk een videoclip gemaakt van het liedje ‘zij aan zij’ van Kinderen voor Kinderen. Hier is Eva enorm fan van! De regisseur vertelt Eva wat er allemaal nodig is voor het maken van een videoclip. Hij vraagt aan Eva of zij kan dansen, waarop zij antwoordt: ‘Ja zeker, ik zit op dansles en mijn dansdocente heet Anna.’ Eva roept haar naam en opeens komt dansdocente Anna achter het gordijn vandaan! Eva begint te stralen! Wat fijn dat haar eigen juf bij de opnames is.

Samen gaan ze opzoek naar de kleedkamer van Eva. Zus Lotte zorgt dat ze niks te kort komt en ziet de favoriete snoepjes staan van Eva: spekjes, winegums en nog veel meer! Samen met Noor wordt Eva mooi opgemaakt en gaan ze onder leiding van Anna dansen voor een green screen. De geluidsman maakt Eva wegwijs met alle knopjes, ze testen de microfoon en de muziek kan gestart worden. Na de eerste take, luisteren ze samen naar het resultaat. Het staat er prachtig op. Iedereen is mega trots en er klinkt een luid applaus! Eva zingt de sterren van de hemel en begint te stralen. Eva is helemaal in haar element, ze gaat op in de muziek en doet gewoon haar ding. Wat super stoer!

CUPCAKES VERSIEREN MET JILL

Op weg naar kookstudio De Laurier kunnen de meiden even uitrusten van de opnames. Onder het genot van een snoepje en een drankje kijken ze een film van K3. Na de aankomst in Amsterdam, eten ze een lekker vers broodje.

Het is nog geheim wie Eva in de middag komt verrassen, maar zus Lotte is zo oplettend dat ze plots roept: ‘Kijk, daar fietst Jill!’. De meiden zijn door het dolle heen! Jill komt bij de meiden aan tafel zitten en vertelt dat ze samen cup cakes gaan versieren. Eva krijgt speciaal gesigneerde cadeautjes van Jill. Daarna gaan ze aan de slag aan het mooie kookeiland. Jill doet alles voor, zij heeft verschillende technieken die ze laat zien en helpt iedereen heel goed. Jill is ook wel heel erg lief volgens Eva. Ze beginnen met het maken van roosjes en strikjes, daarna maken ze glazuur en uiteindelijk versieren ze hun eigen cup cake. ‘Het is super zoet, maar superlekker!’, zegt Eva over het cakeje.

LEKKER MACCEN, DE PREMIÈRE EN UITKIJKEN NAAR EEN MEET-AND-GREET MET KINDEREN VOOR KINDEREN

Op het einde van de dag eten ze samen McDonald’s. De regisseur Tuk komt binnen en vertelt dat er de hele dag hard gewerkt is om de videoclip af te krijgen. Samen kijken ze naar de première van de videoclip van Eva. Ze is het stralende middelpunt en krijgt een daverend applaus van iedereen! Meester Patrick heeft de clip de volgende dag in de klas laten zien. Haar klas vindt het super stoer! Volgens moeder Annemieke is Eva sindsdien figuurlijk tien keer zo groot geworden. Eva is zelf ook tevreden en trots, dat is van haar gezicht af te lezen. Ze kruipt bij moeder Annemieke in de armen voor een dikke knuffel. Dit is een fijn einde van een mooie dag.

Als kers op de taart heeft Eva nog een aantal cadeautjes gekregen: een gesigneerde CD van Kinderen voor Kinderen en een waardebon van haar Pannenkoekenrestaurant. Ze mag ook nog samen met haar moeder en haar zus Lotte naar een concert van Kinderen voor Kinderen met na afloop een meet-and-greet! Hoe gaaf is dat!

‘Eva vond de Droomdag supergeweldig, ze had er niets van willen missen en heeft het er nog steeds over.’ Aldus Annemieke, de moeder van Eva.

SPONSOREN BEDANKT

Facebook
Twitter
LinkedIn