GetImage

Emiel zijn VIP-dag.

DE DROOM  

Vrijdag, 26 april was het eindelijk zover: Emiel zijn Droomdag!

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

 Miranda en Denise

DROOMDAG

Om half elf verrasten we Emiel bij hem thuis met zijn twee beste vrienden. Stiekeme vermoedens waren er al wel, want Emiel moest er deze dag “feestelijk” uitzien; dat was de dresscode voor de speciale activiteit die hem deze avond te wachten stond. Emiel zag er dan ook super stijlvol uit. Netjes gekleed in pak, passend bij een echte VIP-dag!

Hmmm!

Bij een VIP-dag hoort natuurlijk lekker eten, een echte make-over en een super vette auto. Eten was er in overvloed: in de Albert Heijn Veendam Centrum mochten we een pakket vol lekkernijen samenstellen, bedoeld voor de lange reis die we zouden maken van het noorden naar Mediapark Hilversum. Bakkerij Riedstra sponsorde ons met heerlijke oranjesoezen en bonbons om de dag mee te starten.

Hierna gingen we gauw op weg naar onze eerste stop: Style4Kidz, een heel betrokken kledingwinkel waar Emiel een heuse make-over kreeg. En niet alleen Emiel – ook zijn twee vrienden kregen een feestelijk nieuw shirt. De make-over was volledig in stijl georganiseerd: kinderchampagne, een versierd pashokje en medewerkers die alle tijd en aandacht voor de drie jongens hadden.

Een geslaagde start van een mooie dag!

Deze start werd nog eens versterkt toen we even later weer bij de parkeerplaats aan kwamen en de jongens hun vervoer voor vandaag zagen: een blinkende Range Rover Sport, gesponsord door Van Mossel Jaguar Land Rover – Tynaarlo, met eigen chauffeur! Nu kon de dag echt niet meer stuk. Natuurlijk moest er direct even in de nieuwe outfits bij de auto geposeerd worden. Daarna gingen we op weg naar de Van der Valk Groningen – Westerbroek. Want door al dat kleding passen, had iedereen wel zin in iets lekkers!

De Van der Valk Groningen – Westerbroek verraste de jongens met een feestelijke VIP-lunch. Emiel werd op het scherm bij het restaurant al welkom geheten en er was een speciale tafel voor hem en zijn vrienden gereserveerd. Ook met de vrijwilligers en de chauffeur was rekening gehouden. Allemaal hebben we ons te goed gedaan aan de high lunch die voor ons geserveerd werd. De jongens kregen gerechten die speciaal op hen afgestemd waren, met aan het eind een ijsje en voor Emiel een cadeautje met vuurwerk. Met nieuwe energie reden we vervolgens naar Groningen, waar de jongens een spectaculaire activiteit te wachten stond.  

In Kartbaan Groningen werd er eerst gebowld.

En daarna, als kers op de taart, gekart! De jongens waren helemaal in hun element. Als echte racemonsters scheurden ze over de kartbaan. Ze konden er niet genoeg van krijgen, want het liefst wilden ze daarna nog een rondje – of tien! Daar was jammer genoeg geen tijd voor, want we zouden die avond nog iets heel bijzonders doen. En daarvoor moesten we nog een lange reis maken. Dus hup, in de auto’s. Op naar Hilversum!

Hoewel de reis naar Mediapark Hilversum lang was, verveelden de jongens zich geen moment. Emiel wist namelijk eindelijk wat voor verrassingsactiviteit er op hem te wachten lag: de finale van The Voice Kids! Het was een van Emiel zijn grootste wensen om The Voice bij te wonen en zijn grote voorbeeld Ali B te mogen ontmoeten. Dankzij speciale VIP-kaartjes, gesponsord door Talpa, konden wij de show van dichtbij zien.

Maar eerst nog even dineren.

Italiaans restaurant Tiramisu by George in Hilversum verwelkomde Emiel en zijn vrienden hartelijk. Terwijl de pizza’s (Emiel zijn lievelingseten!) gemaakt werden, hebben de jongens zich vermaakt in de speelkelder. Het eten was heerlijk en het personeel ontzettend vriendelijk! Het was fijn om te merken dat er zoveel mensen en bedrijven zijn die meisjes en jongens als Emiel een onvergetelijke ervaring willen geven.

Na het eten moesten we gauw door naar Studio 22. Gelukkig was dit vlakbij. Bij de studio aangekomen, kregen we speciale VIP-bandjes. Met deze bandjes hadden we plekken op een VIP-tribune, tussen familie van de jury en de kandidaten, en dat ook nog eens op één van de eerste rijen, zodat we een perfect zicht hadden over het podium en de jury! Marco Borsato knoopte een gesprekje met hem aan en hij mocht zelfs Ali B een high five geven. Het was een prachtige show en onze favoriete finalist won, dus dat maakte de dag helemaal af.

Zelfs tijdens de lange reis terug naar huis, zo laat in de nacht, hadden de jongens nog genoeg praatjes. Ze waren het er allemaal over eens dat ze enorm genoten hadden. Het was écht een Droomdag om niet meer te vergeten!

SPONSOREN BEDANKT!!!!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn