IMG-20220421-WA0015

Een speciale vriendinnen-dag en model voor één dag voor Didi.

De droom

Samen met je besties make-uppen, High Tea-en, een fotoshoot en sushi eten.

Dreamchasers

Anita en Tamara

De Droomdag

Op de eerste dag van april ligt een groot deel van Nederland bedolven onder een laagje sneeuw. Deze mooie maar frisse voorjaarsdag staat er bij de school van Didi een chique limousine van In2Heaven te wachten. Deze dag wordt anders dan alle andere schooldagen.

Voor Didi begint haar Droomdag als ze uit haar klaslokaal de gang op loopt. Daar staan haar moeder, oma en de ouders van haar beste vriendinnen. Pas als ze de dreamchasers ziet, dringt het tot haar door. Heel even denkt ze nog aan een 1 april grap, maar nee hoor het is echt zover! Didi’s Droomdag kan beginnen. ‘En wij hebben speciaal sneeuw geregeld voor jouw Droomdag,’ grappen de dreamchasers.

In de make-up en op de foto

De chauffeur opent de portieren en Didi en haar beste vriendinnen Malaika en Maysa stappen in de limousine waar de kinderchampagne koud staat. Voor de fotoshoot gaan er een paar tassen met kleding mee, want voor een fotoserie heb je natuurlijk verschillende outfits nodig. Op naar schoonheidssalon Eindeloos in St. Oedenrode. Het is tijd om opgemaakt te worden. De dames krijgen mascara, blush en oogschaduw op en zijn omgetoverd tot ware modellen. Wat zien ze er prachtig uit!

Net als bij echte sterren staat de limo buiten op hen te wachten. Met goodiebag van de schoonheidsspecialiste vertrekken Didi en haar vriendinnen naar de fotostudio van Bart v/d Aa in St. Oedenrode. In verschillende kledingsets gaan de meiden op de foto. Stralend en lachend van oor tot oor poseren onze modellen voor de camera. Helemaal weg zijn de meiden van de schommel in de fotostudio. Zwieren en zwaaien en klikken maar. Voor de laatste fotoserie kleedt Didi zich om in haar allermooiste jurk. Wauw, die staat haar goed. De fotosessie is echt een succes.

Van zo’n ochtend glitter en glamour krijg je honger dus op naar de volgende activiteit. Bij Buutvrij voor de hele pot staat de tafel gedekt met een high-tea de luxe. Soepjes, broodjes, fruitjuice, cupcakes en in het midden van de tafel een limonadefontein. Yummie! Als de buikjes gevuld zijn gaan Didi, Malaika en Maysa nog even buiten spelen in de mooie tuin, een plek waar niks moet en alles mag.

In een bad vol gouden ballen

Het is niet ver rijden naar de volgende activiteit. Om lekker op te warmen na het buitenspelen zetten de dreamchasers de stoelverwarming aan in de auto. Zo hee, dat is lekker. ‘Wat zijn jullie toch lief’, vindt Didi. Ze rijden naar Likeland in Best. The place to be als je van social media houdt. En dat doet Didi. In deze kleurrijke en hysterische omgeving is Didi de superster is haar eigen verhaal. In een land vol uiteenlopende decors dompelen Didi en haar vriendinnen zich onder in een bad vol gouden ballen, confetti in alle kleuren en roze discoballen. Wat een feest! En omdat we er toch zijn, willen de meiden ook nog even naar de buren. Bij pretpark DippieDoe vermaken ze zich in de leukste en spannendste attracties. Schminken lijkt de meiden ook nog leuk. Alle drie krijgen ze een prachtig geschminkt gezicht. Nog even lekker rondzwieren in de Draaikolk en als laatste in de nieuwe achtbaan. Gelukkig blijft hun schmink goed zitten.  

Eten met stokjes

Van zo’n dag in de spotlight krijg je natuurlijk trek. Wat vindt Didi het aller, allerlekkerst? Sushi! De laatste stop van deze Droomdag is Sushirestaurant Nagoya. Didi, Malaika en Maysa kiezen een tafeltje. Op de kaart kruisen ze hun favoriete Japanse rolletjes aan en hoppa, bestellen maar. Lukt het eten met de stokjes? De meiden smullen. En toen werd het nog mooier. Didi mag tot slot twee toetjes uitkiezen. Tevreden blikt Didi terug op haar dag. ‘Dit is geen Droomdag, maar een super super Droomdag.’ Na zoveel geluk keert ze huiswaarts met een make-up koffer gevuld met lipgloss, oogschaduw en nagellak zodat ze thuis ook lekker kan make-uppen én met een blijvende herinnering aan haar Droomdag.

Sponsoren bedankt!

Fabian, In 2 Heaven  

Mura vd Heijden, tekstschrijver

Facebook
Twitter
LinkedIn