2024-04-09_14.37.17__Z913490

Een onvergetelijke Blackpink dag voor Andrea

De droom

Andrea is groot fan van K-pop, in het bijzonder van Blackpink. 

De droomgidsen 

Chantal en Amalia 

De Droomdag 

Op een mooie ochtend in april zit Andrea met een goed humeur in de schoolbanken. Ze heeft nog geen idee van de schitterende dag die op haar wacht. Als plots de deur van het lokaal opengaat en haar twee droomgidsen naar binnen stappen, springt ze meteen op. Het is haar Droomdag vandaag! Dolenthousiast stormt ze met de droomgidsen en haar twee begeleiders naar buiten, waar een prachtige limousine op haar wacht. Ze kijkt haar ogen uit! Stralend stapt ze in de limousine, en zwaait ze naar de juffen op het plein. De dag wordt ingeluid met kinderchampagne en lekkere snoepjes. Dat lust ze wel! Omdat het gezelschap een lange rit naar Arnhem voor de boeg heeft, besluiten de droomgidsen Andrea’s favoriete muziek op te zetten: Blackpink. Toepasselijk voor de dag die ze hebben gepland. 

Shop till you drop! 

De limousine stopt precies voor de deur van een heel bijzonder winkel: Hey!Hallyu. Het is de enige K-pop winkel in de Benelux. Eigenlijk is de winkel dicht, maar speciaal voor Andrea openen ze toch hun deuren. Ze wordt als een ware ster ontvangen en heeft voor de winkel al veel bekijks. Als een wervelwind gaat ze langs de rekken en laat ze enthousiast zien welke fanartikelen ze mooi vindt. Ze krijgt € 30 zakgeld, waar ze na veel twijfelen een album van Blackpink van koopt. Toch is er nog een speciaal artikel dat ze heel graag zou willen: een lightstick. Dit is een soort hamer met lichtjes die geluid maakt als je ermee slaat. Eigenlijk is hij boven haar budget, maar droomgidsen Chantal en Amalia besluiten geld bij te leggen, zodat ze het toch kan kopen. Haar ogen glinsteren als ze de lightstick in handen heeft. Wat een bijzonder cadeau! 

Van al dat winkelen krijg je trek, tijd voor een lunchpauze met broodjes en Andrea’s favoriete fruit: watermeloen, druiven, banaan en kiwi. Ook krijgt ze op kosten van Hey!Hallyu bubble tea. Dolblij steekt ze van enthousiasme haar armen in de lucht: ‘Jaa, bubble tea!’. 

Een ster voor een dag 

a het winkelen gaat het avontuur verder met een professionele fotoshoot. Andrea wordt geholpen door een stylist die haar in twee Blackpink-geïnspireerde outfits hult, inclusief zwarte pruik met lichtgrijze highlights en een muts met LaLisa erop. Ook wordt ze opgemaakt als een echte K-popster. Bij de eerste outfit kijkt ze superstoer de camera in, en ze steekt acrobatisch haar been in de lucht. Net een model! Voor de tweede vraagt ze of ze mag poseren met de lightstick, natuurlijk mag dat! 

Een Podiumervaring bij Luxor Live 

De laatste ervaring van de dag is een bezoek aan Luxor Live, dat helemaal in het teken staat van Blackpink. Digitale posters en haar favoriete Blackpink-nummer (Kill this love) blazen over het podium. De rookmachines en lichteffecten maken de illusie van een echt concert compleet. De anders best verlegen Andrea springt het podium op en voelt zich even net als haar idolen. Daarna mag ze zelfs een kijkje nemen backstage, ze krijgt een privérondleiding waar ze allemaal verborgen gangen van het theater mag zien. Wat een bijzondere ervaring! In de kleedkamers ligt een gastenboek met boodschappen van allerlei artiesten, zo heeft Douwe Bob er bijvoorbeeld iets in geschreven. Andrea aarzelt niet en schrijft Blackpink in het boek. Zo lijkt het net alsof de K-popgroep er is geweest. 

Afsluiting met een Favoriete Maaltijd 

De Droomdag is niet compleet zonder het favoriete eten van Andrea: sushi. In een gezellig restaurant geniet ze van onbeperkt sushi. Ze eet allerlei verschillende rolletjes tot ze helemaal voldaan is. Uiteraard mag het toetje niet ontbreken: ijs en snoepjes, de perfecte afsluiting van de dag. Andrea heeft met een tas vol nieuwe spullen en prachtige herinneringen. Ze kan niet wachten om thuis alles te laten zien en over haar ervaring te vertellen. Wat een mooie dag! 

Sponsoren bedankt!  

Facebook
Twitter
LinkedIn