Ophalen 3

Een echte meidendag voor Jenalya

DE DROOM

Een echte meidendag waarin Disney, Spangas en TikTok centraal staat.

DREAMCHASERS

Iris en Michelle

Droomdag

Jenalya heeft meivakantie en haar vriendinnetje Delany is blijven slapen. Ze weten dat ze de vandaag iets leuks gaan doen, maar hebben nog geen idee wat! Opeens zien zij een limousine voor de deur staan. Zij rennen naar buiten! Er is nog niemand uit de limousine gestapt, is het wel voor haar? Daar stappen de Dreamchasers Iris en Michelle en de moeder van Jenalya uit. Jenalya vliegt haar moeder in de armen. ‘Wat gebeurt hier?’, vraagt ze. Haar ogen stralen! Het is tijd voor jouw Droomdag!

KIDS BEAUTY PARK

Eenmaal ingestapt in de limousine, mag Jenalya zelf kiezen welke muziek er gedraaid wordt. Er worden foto’s gemaakt en er wordt uiteraard geproost met kinderchampagne. Iris en Michelle vertellen wat de eerste activiteit van de dag wordt: een echte meidenochtend bij het Kids Beauty Park! Jenalya en Delany lopen naar binnen en zien dat alles in de salon roze is, dat betekent èèn groot feest! Zij worden meegenomen en direct in de watten gelegd. Met een roze badjas aan krijgen zij een voetenbadje, een pedicure, manicure en gezichtsmasker. De meiden genieten op en top! Jenalya zegt tussendoor: ‘Ik hoop ook nog echt dat we make-up op krijgen!’. En ja hoor, de visagist maakt hen prachtig op en krult de haren.

Ondertussen loopt de fotograaf rond om de prachtige dames op de foto te krijgen. Als kers op de taart mogen zij een mooie jurk uitkiezen. Ze kiezen jurken die mooi bij elkaar passen en om het af te maken een bijpassend diadeem/kroontje. Toen er werd gevraagd: ‘Willen jullie alvast gaan eten of nog een modeshow doen?’, keken de meiden elkaar aan en riepen ze: ‘Modeshow!’.  Er klinkt muziek van Beauty and the Beast en daar stralen de dames over de roze loper. Ze weten precies in welke modellen poses ze willen gaan staan, het plezier spat ervan af. ‘Oh hou op, zo meteen ga ik huilen hoor’, zegt de moeder van Jenalya, terwijl ze trots naar haar dochter kijkt. Op weg naar buiten krijgen de meiden een goodiebag vol make-upjes.

HIGH TEA MET NOËL VAN KLEEF VAN SPANGA’S

Na deze heerlijke ochtend is het tijd voor de aansluitende high-tea bij Kids Beauty Park. Iedereen is aan het smullen van alles wat er op tafel ligt. Wat Jenalya niet weet is dat Michelle stiekem naar buiten loopt, want daar staat Noël van Kleef (Maxime) uit Spanga’s! Zij lopen samen naar binnen en Jenalya ziet Noël. Ze valt stil van verbazing! Ze kan niet geloven dat Noël er is. Noël vraagt: ‘Jij bent Jenalya hè? Mag ik van jou een knuffel?’ Daar hoeft ze niet lang over na te denken, ze wilde Noël zo graag ontmoeten! Nu het in het echt is, kan ze het bijna niet geloven. Noël was er lief en vroeg van alles. Bijna al het lekkers van de high-tea is op, tijd voor de foto’s met Noël. Ook hier is een roze achtergrond, dat past mooi bij het thema en de mooie jurken! Wat gaaf om eindelijk haar Spanga’s idool Maxime te ontmoeten!

TIKTOK EN DE MUSICAL ALADDIN

Aan het einde van de high-tea hoort Jenalya dat ze zo meteen naar de musical van Aladdin gaan. Ze kan haar oren niet geloven: ‘OMG, we gaan naar Aladdin!’. Onderweg mag ze alvast kiezen waar ze wil eten, ze kiest natuurlijk voor haar favoriete restaurant de Mc Donalds! Aangekomen in Scheveningen gaan ze eerst nog wat drinken en wat hapjes eten aan het strand bij een leuke strandtent die Jenalya zelf kiest. Jenalya en Delany zijn op het strand aan het spelen. Daarna is het tijd voor het beloofde TikTok dansje samen. Wat is ze in haar element! Ze zingt en danst, kruipt helemaal uit haar schulp. Iris en Michelle staan vooraan, daarachter op een verhoging staan Jenalya en Delany. Aan het einde van het TikTok filmpje springt Jenalya er zo tussendoor! ‘Ze is echt meer zichzelf, relaxter en heeft plezier, dat is zo fijn om te zien’, aldus Roxanne de moeder van Jenalya.

Daarna lopen ze naar het AFAS circustheater voor de musical. Ze worden als VIPS ontvangen en naar de plaatsen geleid. Uiteraard mag iedereen nog wat lekkers uitkiezen. Jenalya gaat voor Pringels en Delany neemt popcorn. Ze zitten op de 4e rij, echt dicht bij het podium. Jenalya is echt aan het genieten, wat fantastisch!
Na de show is er nog een kleine verassing, namelijk een meet and greet met de Aladdin en Yasmine. Dit hadden Jenalya en Delany echt niet verwacht, ze weten niet wat hen overkomt! Ze zijn zo overspoeld door de verassing, dat ze niet weten wat ze aan Aladdin en Yasmine willen vragen. Wel willen ze heel graag samen op de foto. Dan krijgt Jenalya van hen ook nog een voorstellingenboekje gesigneerd door alle personages en mogen beide dames nog een merchandise als aandenken uitzoeken.

OPWEG NAAR HUIS

Op de weg terug naar huis kijken de meiden alleen maar in het boekje van Aladdin en praten ze na over de musical. Ze zijn nog nooit eerder naar een musical geweest! Ze bespreken wat het meest grappige is dat de Geest gezegd heeft, daar raken ze maar niet over uitgepraat. Als afsluiter eten ze samen frietjes bij de McDonald’s en rijden ze naar huis. Delany blijft nog een nachtje slapen. Het liefste zouden ze morgen weer naar het Kids Beauty Park gaan! Jenalya bedankt iedereen met een knuffel en zegt: ‘Dit is echt de mooiste dag van ons leven.’ Na de vakantie krijgt zij een momentje in de klas om te vertellen over haar geslaagde Droomdag, maar nu eerst even nagenieten.

SPONSOREN BEDANKT


Facebook
Twitter
LinkedIn