IMG_3162-1

Een dag vol verrassingen voor Nina en Dominik!

DE DROOM

Grote dromen? Die hebben Nina en Dominik niet.  Hun grootste droom is om weer bij mama te wonen en heel veel leuke dingen te beleven.

Dus wie mag er op de Droomdag niet ontbreken? Juist! Mama.

DREAMCHASERS

Kirsten en Ilona

DE DROOMDAG

Het is zaterdagochtend. Nina en Dominik zitten nietsvermoedend op de bank te wachten tot ze met mama mee mogen naar een verjaardag. Het is al een feestdag want ze mochten een dagje extra bij mama logeren en dat vinden ze geweldig! De bel gaat en Nina en Dominik doen open voor de dreamchasers. Met een vragende blik kijken ze hen aan en ineens valt het kwartje. “Oooohhhh!! Is het vandaag? Is vandaag onze verrassingsdag?” Nina blijft maar ratelen dat dat niet kan want ze hebben een verjaardag, niet wetende dat er geen verjaardag is én mama de hele dag mee op pad gaat. We drinken nog een kop koffie en dan gaan Nina en Dominik naar buiten. Met tranen in haar ogen staat Nina te springen bij de voordeur. “Ohhh ik kan het niet geloven! Is dit écht voor ons?” roept ze terwijl de witte limousine voor de deur parkeert.

Wellness behandeling.

Als échte BN’ers rijden ze in de witte limousine naar Spahuys Kids in Oss waar ze mogen genieten van een ware wellness behandeling. Ze krijgen alle drie een heerlijke handpakking, een ontspannend smurfen voetenbadje, er worden nagels gelakt en als klap op de vuurpijl mogen ze hun eigen slijm maken. En dat allemaal onder het genot van kinderchampagne en lekker veel snoep.

Meet and greet met alpaca’s. 

Na deze ontspannen ochtend is het knuffeltijd. We rijden door naar Vorstenbosch waar een meet and greet staat te wachten met alpaca’s.  Nina en Dominik zijn échte dierenvrienden en vragen de verzorgers het hemd van het lijf om zoveel mogelijk te weten te komen over deze schattige dieren. Ze mogen de alpaca’s knuffelen, aaien en in de weide is er ook mogelijkheid om de dieren te voeren. Na een heerlijke lunch en een grote beker warme chocomelk met spekjes begint de speurtocht. Vol enthousiasme rennen Nina en Dominik over de boerderij op zoek naar de schatkisten voor het oplossen van de speurtocht. En dat wordt uiteindelijk beloond met een mooi alpacacertificaat.

Gaan we naar Jumpsquare?”

In de tussentijd heeft Dominik de trampoline op de boerderij ontdekt waar hij niet weg te slaan is. Hij vertelt dat hij dolgraag een keer naar Jumpsquare zou willen zodat hij de hele dag kan springen. Nou, dit kan geen toeval zijn want nadat de alpaca’s gedag zijn gezegd, zetten we onze dag voort bij Jumpsquare in Veghel. Dominik kan zijn geluk niet op als de auto parkeert op het terrein van Jumpsquare. “Ooooohhh gaan we echt hier naar binnen? Gaan we naar Jumpsquare?” Hij kan zijn geluk niet op! Nadat ze mama ook zo gek hebben gekregen om mee te springen worden alle kunstjes getoond. Hoge salto’s, radslagen, springen in de schuimkussens… ze zijn niet moe te krijgen. Na lekkere chippie’s en een ijsje word het na 1,5 uur springen tijd om de dag ergens te gaan afsluiten.

Zelf ijsjes maken.

En waar kan dat nou beter dan bij McDonalds? Er is een speciaal tafeltje gereserveerd en de manager staat klaar om Nina en Dominik te ontvangen. Ze worden verrast met leuke McDonalds-kadootjes.  Nadat ze alle leuke verhalen van de dag hebben verteld mogen ze zelf kiezen wat ze willen eten. En de ijsjes… die maken ze zelf! Als ware koks mogen ze de keuken in om ijsjes te maken. En dat is leuk. Wat zijn ze trots!

Verrassing voor mama.

Nadat de buikjes zijn rond gegeten hebben de dreamchasers nog wat laatste verrassingen. Mama krijgt de eerste verrassing. Met tranen in haar ogen leest ze de kaart en opent daarna de envelop. Een fotoshoot met haar kinderen! Nina gilt het uit “Oh mam, dit wil ik zo graag! Dit is echt een heel mooi cadeau!” Wat zijn ze dankbaar. Een mooie fotoshoot van mama en haar kinderen. Een nieuw begin, in hun nieuwe huis. Hierna mogen Nina en Dominik de kaart voorlezen en de envelop openen. De Efteling biedt hen een overnachting aan in Bosrijk. En nadat de kinderen horen dat ze een half uur eerder het park op mogen dan anderen valt hun mond open van verbazing. Wat hebben ze hier ontzettend veel zin in!

De laatste verrassing is niet voor niets tot het laatst bewaard. Na het lezen van de kaart maken ze de envelop open. Nina en Dominik kunnen hun ogen niet geloven en springen op. Ze mogen allebei gaan beginnen met zwemlessen voor hun A en B-diploma. Wat zijn ze blij! Eindelijk gaan ze leren zwemmen. En hier hoort dan nog een laatste cadeau bij. Nina krijgt een prachtige zeemeerminstaart en Dominik een super stoere snorkelset. Wát een gelukkige kinderen!

Nadat de traantjes van geluk zijn weggeveegd stappen we in de auto op weg naar huis. Met de muziek hard aan, gekke dansjes en hard meezingen valt alle ontlading van ons af. Wát een heerlijke dag! Nina en Dominik hebben onwijs genoten, moeder heeft een heerlijke dag gehad en wij… wij zijn megatrots. Op onszelf maar vooral op dit leuke gezin. 

SPONSOREN BEDANKT!

En natuurlijke alle lieve vrienden, familie en kennissen die een donatie hebben gedaan om deze Droomdag tot een succes te brengen.

Facebook
Twitter
LinkedIn