IMG-20230414-WA0015

Donna’s Droomdag vol dansjes

De droom

Als Donna groot is wil ze heel graag danseres en dans juf worden. Ze is helemaal dol op dansen, afro-hiphopt al vanaf haar 3e jaar en wil andere mensen graag helpen zichzelf te verbeteren!

Droomgidsen

Annemiek en Heidi

Een roze limo

De schooldag is nog maar net begonnen of de droomgidsen komen met ballonnen de klas van Meneer Maarten in. Het is tijd voor de Droomdag van Donna! En als extra verrassing mag haar moeder ook mee! Donna ziet opeens een hele mooie roze limousine voor de school staan! De hele klas loopt mee naar buiten om hen uit te zwaaien. Onderweg in de limousine wordt een glaasje kinderchampagne gedronken en zijn er cadeaus voor Donna! Ze krijgt allemaal dingen van L.O.L. Surprise o.a. een heel mooi vriendenboekje! In de limo volgt nog een verrassing: vlogger Bokado heeft een mooi filmpje voor Donna opgenomen! Ze wenst haar een hele leuke Droomdag. Dat gaat goedkomen Bo!

Beautysalon

De eerste stop is bij de beautysalon Van Beurden in Goirle. Donna krijgt een lekkere prinsessen- behandeling waarbij ook alle nagels worden gelakt. Ze mag zelf de kleuren uitkiezen; dat wordt wit en heel licht roze. Ze krijgt wat lekkers te eten en te drinken. Tijdens de behandeling gaat Donna videobellen met Thale Weisz! Thale is danseres en geeft Donna tips om beroemd te worden in dansen. Omdat er weinig tijd over is, i.v.m. de volgende activiteit, wordt er iemand extra bij geroepen. Tegelijkertijd worden nu haar teen- en vingernagels mooi gemaakt! Als een echte prinses zit Donna te genieten!

Taart maken en lunchen

Met prachtige nagels begint Donna aan de volgende activiteit: taart bakken! Ze gaat een L.O.L. Surprise taart maken met favoriete poppetjes erop! De taart ziet er schitterend uit en Donna helpt heel goed mee met de toefjes en de parels. Nadat de taart de koelkast ingaat, heeft Donna al wel honger gekregen. Gelukkig kan ze snel terecht bij de McDonald’s in Tilburg-Zuid waar Donna een lekkere Big Mac eet, wat ook een droom van haar is! Tijdens het eten valt haar ineens op dat er teveel bordjes op tafel staan. Ja, Donna, er komt een speciale gast aan!

Voordat de gast er is, krijgt Donna nog een leuke videoboodschap. Vloggers Celine & Michiel hebben iets voor haar ingesproken, super gaaf! Even later komt gast Fleur Zwartkruis binnen van Fleur on the Move! Donna is groot fan van deze wereldberoemde hiphopper en is mega blij als ze ziet wie het is. Wat een geweldig verrassing! Donna krijgt danskleding van Fleur en ziet er meteen uit als een echte danseres!

Een echte danslerares

De volgende stop is bij het Koning Willem II College in Tilburg. We komen in een echte danszaal met overal spiegels. Donna en Fleur gaan samen aan de slag om een dans in te studeren, op de eigen muziek van Fleur. Het zijn best wel moeilijke pasjes maar al snel heeft Donna het onder controle! Ze beweegt soepel op de muziek en bedenkt zelfs een paar eigen moves!

Dan komen 11 dansleerlingen het lokaal binnen. Donna en Fleur geven samen een dansles! De droom van Donna komt uit want ze is nu een echte danslerares! Tijdens de danspassen loopt Donna met een serieuze blik langs de leerlingen, die elke dag na school enkele uren dansles volgen. Fleur en ook Donna geven hen tips en leren de meiden steeds beter dansen! De leerlingen luisteren goed en doen alles na. Donna is echt een top juf! Na de les laat Donna aan de klas nog even zien wat ze allemaal kan, danst fanatiek en krijgt een groot applaus! Ook Fleur is onder de indruk van de hiphop moves van Donna.

TikTok opnemen en eten

Na de les is Donna nog niet klaar met dansen. Gelukkig is Fleur dat ook niet! In de limousine rijden ze naar een mooie graffiti muur en nemen daar een TikTok filmpje op. De meiden doen een hele coole dans. Na een paar keer opnemen is het perfect en kan het online!

Na al dat dansen heeft Donna flink honger gekregen. De mensen van het restaurant “De Roovertsche Leij” in Goirle willen ook zien hoe goed Donna, samen met Fleur, kan dansen; dus geeft ze nog een klein optreden! Daarna kan iedereen eten en nog meer lol maken. Fleur en Donna spelen spelletjes en kletsen als echte vriendinnen! Fleur vult ook het L.O.L. Surprise vriendenboekje van Donna in. Donna is heel blij met haar nieuwe vriendinnetje!

Gelukkig zit Donna niet vol na het eten want de zelfgemaakte taart staat nog te wachten! Ook krijgt ze een hele mooie poster van zichzelf als L.O.L. Surprise hiphopster! Tot slot krijgt Donna ook een leuke verrassing van de Bellinga’s én nog een speciale videoboodschap van Bibi van “De Allergrootste Slijmfilm”! Donna is heel blij met alle lieve mensen die aan haar gedacht hebben tijdens deze Droomdag!

Helaas zit de Droomdag van Donna er alweer op. Het was een geweldige dag met veel enthousiasme! Ze heeft heel veel geleerd van Fleur Zwartkruis en wil haar graag vaker ontmoeten. Bedankt voor je enthousiasme en veel succes met het najagen van je dansdroom Donna!

Sponsoren bedankt

MGA Entertainment -Kim Bijsterbosch (voor de L.O.L. Surprise spullen)

Facebook
Twitter
LinkedIn