IMG-20230131-WA0008

Droomdag van Sarah, een leuke beestenboel!!

Sarah is dol op dieren; ze wil trucjes doen met honden en graag in een trein rijden. Dit komt allemaal aan bod op haar speciale dag.

De Droomdag

Sarah haar Droomdag vindt plaats op een koude maar mooie met sneeuw bedekte dag. Ze wordt al vroeg opgehaald bij haar school. Een groen Volkswagen busje staat op haar te wachten. Later wil ze nl. graag in een hippie busje rondreizen. Sarah zit nieuwsgierig in de klas want ze weet natuurlijk niet wat er vandaag allemaal gaat gebeuren. Samen met haar beste vriendin mag ze naar buiten en terwijl er leuke muziek draait, gaan ze als echte VIP’s over de rode loper. De dag begint met een cadeau: kaartjes voor de Efteling, zodat ze gezellig nog een extra dag kan beleven met haar familie. Sarah is dolgelukkig want dat wilde ze al zo lang.

Treinreis bij NS Tilburg

Als het volkswagenbusje volgeladen is, gaan ze op weg. Bij aankomst op het treinstation, ziet Sarah in de grote hal een piano staan. Ja, welk kind vindt het nou niet leuk om daar even op te spelen en dus laat ze, met een brede glimlach, haar vingers over de toetsen glijden!!

Ellis, van de NS, komt Sarah halen om de trein in te gaan. Ze krijgt een leuke goodiebag. Sarah en haar beste vriendin krijgen ook allebei een fluitje. Daarmee mogen ze het startsein geven voor vertrek van de trein. Oh wat spannend allemaal! Beide mogen ze ook meehelpen bij controle van de kaartjes van de medepassagiers en als toppunt ook een kijkje nemen bij de machinist. Er wordt uitgelegd hoe alles werkt en waar het voor is. Wel moeten ze stil zijn dat zeker lukt omdat het zo leuk is. Sarah is volledig geconcentreerd.

Cinderella paardenkoets

Als ze terug zijn met de trein, staat er buiten bij het station een volgende verrassing te wachten; een echte Cinderella-koets met 2 mooie zwarte paarden. Ze gaan een leuk ritje maken en Sarah is even de echte prinses. Ondanks de kou en de sneeuw vindt ze dit geweldig!!

Wintercircus Tilburg

We komen aan bij het circus en Amber, van het circus, komt Sarah ophalen. We bekijken eerst een mooie papegaaienshow en daarna mag Sarah mee om Hond Zelda trucjes te leren. Wat een feestje om mee te helpen en Zelda de trucjes te laten uitvoeren. Uiteraard wordt Zelda nog even geknuffeld, want dat doet Sarah het allerliefste met dieren. Ze straalt!!

Center Parcs Kempervennen

Met het busje gaan we verder naar Center Parcs Kempervennen. Sarah vraagt om de paar minuten hoe lang het nog duurt, zo spannend is het allemaal. En stiekem duurt de reis ernaar toe dan toch wel erg lang.

Kim, van Center Parcs, komt ons halen. Sarah mag verschillende dieren van de boerderij eten geven o.a. schapen, alpaca’s, paarden. Ze vindt het geweldig om tussen de dieren te zijn, bloeit helemaal op en is geconcentreerd bezig met haar taak. Je ziet dat ze aan het genieten is!! Later kunnen Sarah en haar beste vriendin nog lekker even uitrazen in de binnenspeeltuin en ja daar krijg je het weer heerlijk warm van.

Happy Italy

En dan komt het einde van deze Droomdag in zicht maar niet voordat we lekker gaan eten bij Happy Italy.

Sarah mag samen met haar vriendin in de keuken zelf haar pizza maken en bekleden. Leuk en spannend! Met een beetje hulp van de kok gaat de pizza goed in de oven. En dan is het wachten totdat de pizza klaar is. Na zo’n dag heeft iedereen natuurlijk enorme trek. Smullen geblazen!

De dag ging snel voorbij, maar is volgens Sarah echt geslaagd. Het was een geweldige dag!

Iedereen heeft genoten van begin tot het eind. Lieve Sarah het is je gegund.

Droomgidsen

Floor en Sanne

Sponsoren, bedankt!

Sarah haar Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Kirsten Wirtz tekstschrijver

Fotograaf Miranda van den Berk

Facebook
Twitter
LinkedIn