03 slipcurus-16

Droomdag van Liam met Max Verstappen-pet op achter het stuur

De Droomdag

Liam wordt al vroeg in de klas verrast met een confettikanon, wafels en kinderchampagne. Uitgerust met een rugzak en een gesigneerde pet van Max Verstappen wordt hij door de hele klas uitgezwaaid. Het is een zonnige dag.

Liam houdt van vrachtwagens en auto’s en dan vooral van het Amerikaanse automerk Dodge. Wat fijn dat hij deze dag kan beleven met zijn vriendje Djelano en vader Wil.

Met een vrachtwagen naar Experience Events

Chauffeur Martien staat klaar bij school om Liam met zijn vrachtwagen naar de eerste activiteit te brengen: een slipcursus. In de vrachtwagen heeft Liam meteen zijn eerste cadeautje te pakken: een model vrachtwagen en dan nog wel een uniek exemplaar. De baan van het circuit is helemaal nat gemaakt; de instructeur laat de auto flink slippen. Maar het allerleukste is toch wel dat Liam zelf achter het stuur mag! Hoe leuk kan het zijn om samen met je vriend en je vader in een echte auto te rijden.

In een Dodge naar Enjoy-VR

Op weg naar Nijmegen kan Liam in zijn lievelingsauto even bijkomen van de opwinding. Er blijken snoepjes aanwezig. En vooral ook chocola, want dat vindt Liam toch wel het lekkerst. In het gamecentrum kan Liam met een VR-bril en controller zelf aan auto’s sleutelen. Ook laat hij met zijn controller de auto racen op de baan.

Showroom vol met Amerikaanse auto’s

Nu gaan we op weg naar een showroom. Dit lijkt wel een museum. Wauw, zoveel mooie auto’s. Een chauffeur maakt met Liam een ritje in weer een ander model van Dodge.

Muziek

Liam heeft nog iets wat hij heel graag doet en dat is muziek maken. Daarom krijgen ze een DJ-workshop. Onder begeleiding maar vooral lekker zelf aan de slag: mixen en beatmatchen op een echte DJ-set. Wie weet gaan we nog van je horen, Liam.

Lievelingseten en cadeautjes

Nu is het tijd voor een maaltijd. En waar kun je Liam voor wakker maken? Juist, dat zijn hamburger en frietjes. Dus met een vrachtwagen op naar McDonald’s. Tot zijn grote verrassing blijkt Liam ook nog zijn eigen ijsje te mogen maken.

Het einde van de dag is aangebroken. Nu komt het moment van cadeautjes uitpakken. Jawel, Liam krijgt een wedstrijdbeker met zijn naam en omschrijving van de Droomdag. Met in zijn rugzak nog een enorme reep chocola met zijn naam erop en een boek over Formule 1, kunnen we deze fantastische dag afsluiten.

Droomgidsen

Marjo & Inge

Sponsoren, bedankt!

Jumbo Supermarkten

Verslag: Monique Fermin

Facebook
Twitter
LinkedIn