GetImage

Droomdag van Dona een actrice to be!

DE DROOM:  

Dona wil eigenlijk maar 1 ding en dat is actrice worden……

HOOFDSPONSOR:

DREAMCHASERS: 

Melanie en Loes 

DE DROOMDAG: 

Zaterdag 9 februari 2019 zijn de meiden Dona en Gaby aan de beurt om verwend te worden, dat hadden ze zo snel niet verwacht! De meiden komen dan ook nietsvermoedend aanlopen met hond Bo als er een zwarte Maserati op de stoep staat geparkeerd. Ze kunnen hun ogen niet geloven dat er zo’n vette auto met chauffeur voor hun klaar staat! 

De supercoole sportauto brengt Dona en Gaby naar een ander spectaculair vervoermiddel, namelijk een helikopter. Dona heeft verteld dat ze houdt van spannende attracties in pretparken, dus een rondvlucht in een helikopter is een koud kunstje voor haar. Ze mag voorin zitten en gaat op zoek naar haar huis in Grathem voor mooie luchtfoto’s met haar telefoon. 

Helemaal doorgewaaid rijden we naar salon Capelli in Heythuysen waar de dames een complete makeover krijgen. Zowel de haren als het gezicht worden onder handen genomen. Vervolgens mogen ze nieuwe kleren passen bij Shoeby die ze ook nog mogen houden. Ze zijn helemaal in hun nopjes. Dona en Gaby lopen als echte diva’s de winkel uit. 

Op weg naar de volgende activiteit kunnen Dona en Gaby even chillen met hun telefoon achterin de auto. De bestemming is een restaurant waar ze vanalles lekkers kunnen uitzoeken, want honger dat hebben ze inmiddels wel gekregen! De laatste verrassing is een bezoek aan Theater Heerlen. Als echte VIP gasten mogen we eerder dan de rest naar binnen en krijgen we een kijkje achter de schermen. Als Dona en Gaby horen dat we naar Expeditie Eiland gaan kijken en de acteurs mogen ontmoeten, kan hun dag niet meer stuk. Ze stellen Ferry Doedens en Lone Van Roosendaal talloze vragen en maken uiteraard een selfie met hun favoriete acteur. Nu weten ze het zeker: ze nemen alle tips mee en gaan er alles aan doen om actrice te worden! 

Enkele quotes van Dona vandaag: 

“Zo’n auto wil ik later ook.” 
“De kleren en haarspeldjes mag ik zelfs houden!” 
“Ferry en Lone ga ik volgen, ze zijn in het echt ook heel aardig!” 
“Meestal heb ik pech, vandaag geluk.” 
“Wij vinden het heel erg leuk, jullie ook?” 

Nou en of dat wij het leuk vinden! Dona en Gaby bedankt voor jullie gezelligheid! 

SPONSOREN BEDANKT!

Chauffeur, Piloot, Fotograaf, , Salon Capelli HeythuysenShoeby HeythuysenTheater Heerlen

en andere lieve mensen,  
bedankt voor deze fantastische dag! 

Facebook
Twitter
LinkedIn