Ciro 2

Droomdag van Cas

Wat heeft hij hiernaar uitgekeken en wat vindt hij het spannend! Op 3 maart wordt Cas, samen met zijn vriendje op school opgehaald voor ‘de mooiste dag van zijn leven’, zoals hij later zou zeggen.

Cas is gewoon op school die dag en een beetje zenuwachtig. Hij weet namelijk dat er iets leuks gaat gebeuren en hij kan niet wachten. Dan komt er een limousine de hoek om gereden en hij weet meteen; ‘die komt voor mij’. Alle kinderen van de klas mogen mee naar buten om de limousine te bewonderen. Buiten ligt een rode loper met aan de zijkanten ballonnen, waar hij net als een superster, overheen mag lopen. Er is kinderchampagne en cup cakes met zijn favorieten sterren Jochem Meyer, en Rick en Morty erop. Het is tijd om te gaan en zijn beste vriendje mag mee. De kinderen van de klas blijven nog even buiten om hen uit te zwaaien als de limousine vertrekt.  

Blue monkey

Ze gaan op weg naar Blue Monkey in Haaren, met een omweg uiteraard. Nog even genieten van de rit. Bij Blue Monkey kun je een Game PC bouwen, Cas wil hier later ook gaan werken. En dat kan iedereen zich voorstellen want Cas weet er al heel veel van. Bij de rondleiding ziet Cas, maar ook zijn vriendje, allerlei onderdelen voor de PC die ze al kennen. Met een begeleider mogen ze zelf de onderdelen uit het magazijn halen om een computer te bouwen. En wat denk je? Toen die klaar was deed hij het ook nog. Echt gaaf! 

Het stationneke

Een XXL broodje met hete kip eten bij Het Stationneke in Oisterwijk, een oud station waar je treinen langs ziet rijden, was het volgende doel. Maar de hete kip was veel te heet en een XXL broodje met zijn 40 cm veel te groot. Dus de saus eraf gehaald en toch maar een klein broodje genomen. Dat was meer dan genoeg.  

Highscore

Highscore is een gamehal in Waalwijk, dat is de volgende bestemming. Wat is er leuker dan een uur lang onbeperkt gamen zoals basketballen, racen op motoren, 4 op een rij, of Mario Kart spelen. Bij het weggaan was er nog een verrassing, namelijk een goodiebag met een knuffel en een cadeau. 

DE voltage

Buiten kijken Cas en zijn vriendje verrast naar de Audi RS6, dat is een snelle sportieve auto die hen naar de Voltage in Tilburg gaat brengen. Cas wil graag Karten maar dat vindt hij heel spannend, hij heeft dat nog nooit gedaan. Hij heeft toch heel knap zijn angst overwonnen en het toch gedaan. Heel knap hoor, Cas! Daarna hebben we wat gedronken en na gekletst om vervolgens de dag af te sluiten bij KFC in Tilburg waar ze mogen kiezen wat ze maar willen. Een lekkere hamburger, frietjes, milkshake en een doos vol kipkluifjes! 

Droomgidsen

Laura en Susanne hebben foto’s gemaakt die, als herinnering, in een fotoboekje worden samengebracht voor Cas. Zij genieten na van Cas die zei; “Dit was de leukste dag van mijn leven”.

Sponsoren, bedankt!

Cas zijn Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:

Facebook
Twitter
LinkedIn