Foto Anisa in show

Droomdag van Anisa: ik wil beroemd worden!

De Droom

Bij de kennismaking werd al snel duidelijk wie Anisa is en waar haar passies liggen: “Ik houd van dansen, acteren, sporten en…………ik wil beroemd worden!” Ze heeft zo haar helden, maar een Droomdag? Wat moet ik mij daarbij voorstellen? “Gelukkig mag ik deze dag beleven samen met mijn vriendinnetje Malou.” 

Droomgidsen

Margriet en Annemiek  

De Droomdag 

Nou, dat begint al goed wanneer Anisa op school ontdekt dat de droomgidsen met ballonnen de klas inkomen.  

Daarna komen meteen al twee helden van Anisa tevoorschijn: er blijkt een filmpje voor Anisa gemaakt te zijn met jeugdactrice Bobbie Mulder en Olympisch atlete Lieke Klaver met wensen speciaal voor Anisa. Ook wordt Anisa in het filmpje uitgenodigd om naar buiten te gaan en samen met haar vriendinnetje in te stappen in een heel bijzondere auto. Wat zou dat nu kunnen zijn?  Wow, dat bleek een roze Barbie-limousine. Alle klasgenootjes zwaaien de meisjes uit en algauw zitten ze in de auto druk kletsend over alle gebeurtenissen en feestbubbels drinkend, op weg naar…… 

Dansles

In Veldhoven krijgen de meisjes les van Lizzy van Cardo Dance, zij leren een dansje. Daarna krijgen zij een danspakje aan. Anisa een roze en Malou een blauwe. En dan ook nog mooie make-up erbij, zoals echte sterren eruit zien. Deze dansles levert een prachtig filmpje op om later op TikTok te kunnen zetten.  Het refrein van het liedje ‘entourage’ van De Bankzitters doet het goed.  Het enthousiasme spat ervan af. Zijn dit je eerste stappen op weg naar beroemd worden? Wie weet. 

Lunch met een heleboel verrassingen 

Van dansen krijg je honger. Maar vóór de meisjes aan tafel gaan voor lekkere frietjes en allerlei verschillende snacks blijkt een tafel gereserveerd te zijn met héél veel cadeautjes. Mogen we die echt allemaal mee naar huis nemen?  Wat een verwennerij. 

Kunstjes op een paard

 Een heuse voltige-les staat nu op het programma. Vet gaaf! Het liedje van Kinderen voor Kinderen doet het goed ter ondersteuning. Anisa heeft bijna nog nooit paardgereden en zeker geen acrobatiek op de rug van een paard. En na wat oefenen, staat ze zelfs bijna los boven op ’t paard. Echt knap! En wat fijn om ook de pony nog te mogen verzorgen met een borstel. 

Moment van rust 

Je had het al verteld aan de droomgidsen, Anisa, dat je graag een massage wilde. Daar is het nu tijd voor. Even helemaal relaxen en uitrusten in een echte salon. Wie had kunnen denken dat je wens om een smoothie aangereikt te krijgen door een lakei ook uit zou komen. Het verrassingspakket met o.a. daarin de badjas met logo van de Efteling verraadt al een beetje wat er straks gaat gebeuren. Tegelijkertijd krijg je te horen dat bij het avondprogramma je halfzusjes aanwezig zullen zijn. Het filmpje van je zusjes maakt indruk. Daar is Anisa even stil van. Spannend is het in ieder geval ook. De masseuse kan het aan je lichaam voelen. 

Caro Musical – een wervelende show 

De droom om mee te mogen spelen in de betoverende theatershow van de Efteling is nu aangebroken. Je hebt er even op moeten wachten, maar dat is het dubbel en dwars waard. Als gastactrice mag Anisa meespelen. Daarvoor moet ze natuurlijk wel eest even oefenen. Want daar komt best veel bij kijken allemaal.  Om 18:30u is het zover: er zitten veel mensen in de zaal en familie is aanwezig. Gelukkig is ook dit onderdeel gefilmd. Leuk om dit later allemaal nog eens rustig terug te kunnen kijken. Na afloop mag Anisa backstage nog even de twee hoofdrolspelers ontmoeten voor een fotoshoot. Dat voelt wel professioneel. Er is nog tijd voor een drankje in de ontvangstruimte van het theater, maar dan is het echt tijd om weer naar huis te gaan. Het is dan ook al 21:30u. 

Fijn dat we deze Droomdag met jou hebben mogen beleven, Anisa. En dat je nog maar veel dansjes, kunstjes en theater mag meemaken! 

Sponsoren bedankt! 

Restaurant Moerse Hoeve

Verslag: Monique Fermin  

Facebook
Twitter
LinkedIn