GetImage-2

De stoere snelle racedag van Karim.

DE DROOM 

Een stoere, snelle racedag! 

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Roel en Paul. 

DE DROOMDAG

De droomdag begint met een spectaculaire entree op het schoolplein. Een zwarte Porsche 911 die brullend het terrein op komt gereden en direct de aandacht trekt van alle kinderen en leraren. Dreamchaser Paul en moeder Stephanie halen Karim op uit de klas, die nog geen idee heeft wat voor leuks hem allemaal te wachten staat vandaag. Even op de foto natuurlijk, daarna met chauffeur Hein naar de volgende locatie (pizzatijd!). Uiteraard met een extra rondje op de snelweg.

Even uitproberen hoe hard ie kan! 

“Karim, kijk eens in het dashboardkastje, daar ligt nog iets (een exacte replica van de Porsche, in miniatuurformaat). En de snoepzak die er naast ligt, daar weet je moeder niks van hé (knipoog). Stop maar in je binnenzak.” Lunchtijd, in het gezellige foodcourt Eindhoven centrum. Een pizza is natuurlijk extra lekker als je m helemaal zelf hebt samengesteld. Bakker Ivo van sponsor Pietza gaat direct met Karim aan de slag. De verleiding om er snickers op te doen kan Karim gelukkig weerstaan, er moet nog gesport worden zometeen! 

Hup, nog even een rondje met Hein in de Porsche en dan op naar sponsor JumpXL in Eindhoven. Bedrijfsleider Danny verwelkomt Karim direct met een mooi t-shirt en pet, maar het echte werk moet dan natuurlijk nog beginnen. Springen, salto’s, basejumpen, dunken in de basket, even alle energie van het eten eruit gooien. Danny doet voor en coacht, moeder Stephanie doet lekker mee. Samen springen is natuurlijk leuker dan alleen.  

Na de trampolines door naar het volgende onderdeel, karten!

Maar ja, hoe komen we daar, Hein is inmiddels al vertrokken? Oh wacht, daar hebben we Juliette. Nou ja, Juliette, het gaat eigenlijk om die vette Porsche Panamera die ze heeft meegenomen. Zin in nóg een blokje om Karim? De 911 had plek voor twee (tenzij je op de achterbank je benen in je nek legt), in de Panamera is ook ruimte zat voor Stephanie. Snel naar sponsor Hezemans Karting. Zelf racen!!!!!!!!! Niks vervelender dan zelf snel zijn maar opgehouden worden door anderen.

Aan de kant, ik wil er langs!

Gelukkig heeft Inge van Hezemans twee heats voor ons geregeld met een lege baan. Karim gaat de strijd aan met Stephanie en dreamchasers Roel en Paul. De medaille die na afloop om de nek van Karim hangt, verraadt wie de winnaar was 🙂 17 uur al, time flies. Heb je weer ruimte voor wat lekkers, Karim? Zo’n mooie dag sluit je natuurlijk af bij McDonalds, dat spreekt voor zich. Samen aan tafel, nog even de dag doornemen. Oh wacht, we vergeten nog iets. Of twee dingen eigenlijk. Een mooie poster van Messi voor aan de muur én het Wii spel Mario Bros.

Prachtig aandenken, aan een even prachtige dag.  

Sponsoren bedankt! 

Facebook
Twitter
LinkedIn