IMG_3212 - Copy

De nieuwste YouTube sensatie Zaïm maakt dromen waar!

Maandag 24 november 2024, vandaag is het zover! De Droomdag waar Zaïm al zoveel over gefantaseerd heeft en zelfs zijn laatste vlog over heeft gemaakt. Hopelijk worden vandaag die fantasieën werkelijkheid. 

Vette auto met vliegdeuren

Rond 9:30 uur komt Team Zaïm, bestaande uit cameraman Wesley en droomgidsen Karin en Natalie de hoofdpersoon van de dag, Zaïm, en zijn vriend Lorenzo uit de klas halen. Zou die limo voor de deur staan? Nee nog vetter, het is een knalgele McLaren met vliegdeuren. WOW! Het dak gaat open, de zonnebril op en Zaïm vertrekt met ronkende motor met chauffeur Harm, uitgezwaaid door de hele klas en één heel speciaal meisje. Moet je dat geluid eens in de tunnel horen!

Vlogworkshop van Teun Peters

Nadat Lorenzo ook even een kort rondje heeft mogen maken in de McLaren gaan we de bibliotheek/het gemeentehuis van Deurne binnen. De trouwzaal is zelfs speciaal voor Zaïm gereserveerd en hier staat Teun Peters op ons te wachten. Teun laat ons de eerste filmpjes van hem als stuntman en samen met Dylan Haegens zien. Hij legt uit hoe een vlog wordt opgebouwd en geeft tips en tops, maar ook wat je vooral niet moet doen bij negatieve reacties. Uiteraard worden er ook zelf scenario’s bedacht en gefilmd. Hoe cool om een echte YouTuber met playbutton te ontmoeten en daarvan te mogen leren (ook al is het geen Dutchtuber, sorry Teun 😉).

Tijd voor lunch

In de buik van Zaïm is een complete dierentuin ontstaan. De dieren en Zaïm hebben honger en daar moeten we wat aan doen. Bij Koks in Gemert smullen ze van een heerlijk pittig tomatensoepje met een kilo peper erin, ongesneden pizza en de heerlijkste aardbeien ooit geproefd. Zijn buik zit zo vol dat hij niet meer uit de schommel kan. Of ben je gewoon te groot voor de babyschommel Zaïm?!

Één minuut lang snoepscheppen

Op naar het centrum van Helmond, wat is daar nou te doen? Maar dan ziet hij zijn lievelingswinkel de Jamin. Rennen!! Eenmaal binnen komt hij direct tot stilstand. Neeee echt??? Daar staat Job van Grafhorst, zijn held en grote voorbeeld. En alsof de verrassing nog niet groot genoeg is, mag hij met hulp van Job nog 1 minuut gratis snoep scheppen. Met 2 grote overvolle zakken snoep stappen zij samen de voorgereden gouden limousine in. Zaïm loopt over van enthousiasme; proost met kinderchampagne en zingt vol overgave mee met de nummers Nostalgie en Per ongeluk verliefd van Job.

Een verlaten plek en sixpack

Ondertussen komen zij aan bij de volgende bestemming: een verlaten zwembad. Samen met Job gaan ze al vloggend op ontdekking uit. Alleen die losse tegels maken wel veel herrie. HALT politie!! Ojee betrapt! Ze worden gearresteerd en in de boeien geslagen door politie Frans. Met zwaailichten en loeiende sirenes worden Zaïm en Lorenzo naar Eindhoven afgevoerd. Gelukkig slaan ze net voor de Matildelaan af bij het PSV stadion. 

Niet voor het voetballen of Guus Meeuwis maar om een sixpack te kweken bij BasicFit. Na het kickboxen, 20 km per uur rennen op de loopband en 30 kg pushen op de apparaten, smaakt dat sportwater in die nieuwe bidon heerlijk! 

En een nieuwe bidon is niet het enige wat Zaïm heeft gekregen van zijn favoriete kledingwinkel Eddy’s: nieuwe zomerkleding en allerlei merchandises van de merken Malelions en Black Bananas, teveel om op te noemen. Wat een enorme bofkont! 

Lekkere afsluiting van de dag

Dan is het tijd voor de laatste stop van deze geweldige dag: Sushi! Bij Nagoya in Best sluiten ook moeder en broer aan en worden we verwend met de heerlijkste gerechtjes. Maar de lekkerste zijn toch wel de zelfgemaakte sushirollen door Zaïm en Lorenzo.  
Helemaal in stijl wordt het gezin thuisgebracht door Henrie in de nieuwste Jaguar F-Pace. 

Wij zijn benieuwd waar zijn dromen vannacht over gaan, maar dat ze geweldig zijn weten we wel zeker! 

Droomgidsen

Natalie Verbeek en Karin Prinsen

Sponsoren, bedankt!  

Zaïm zijn Droomdag zou nooit zo’n enorm succes geweest zijn zonder:  

Smile per Mile 
Harm van de Westen – Mc Laren

Teun Peters – Vlogworkshop

Facebook
Twitter
LinkedIn