IMG-20220319-WA0004

De Droomdag van prinses Ruby

De Droom

Ruby is een echte prinsessenmeisje en zou graag voor een dag prinses zijn. Roze is haar lievelingskleur, dus dat komt goed uit!

Dreamchasers

Alaïa Plieger & Shanna Lobato

De Droomdag van Ruby

Thuis in Epe springt Ruby nietsvermoedend met haar vriendinnetjes Noa, Nikkie en Maaike op de trampoline, als plotseling Dreamchasers Alaïa en Shanna aankomen. Ze zijn niet alleen, maar samen met prinses Anna! Ruby is groot fan van Prinses Anna en speciaal voor vandaag krijgt ze dan ook een les in prinses zijn. Samen met haar vriendinnetjes gaat Ruby kleuren, leren ze een prinsessendans en, niet onbelangrijk, leren ze hoe je andere prinsessen zoals Sneeuwwitje of Assepoester moet groeten. En na wat glitters op haar gezicht en mooi gelakte nagels gebeurt er wat magisch: Ruby wordt gekroond tot echte prinses!

Prinses Anna moet weer gaan en verdwijnt de bossen in, maar de dag kan voor de vier vriendinnen nu al niet meer stuk!

Beauty Party

Na deze prinsessenles, worden de meiden opgehaald door een roze limousine en rijden ze naar Zwolle. Tijdens de rit zingen de meiden wel 16 keer mee met hun favoriete liedje “Dance Monkey”. Ze drinken kinderchampagne, eten heel veel snoep en zwaaien naar omstanders en trekken gekken bekken, want door de geblindeerde ramen zien de mensen dat lekker toch niet!  Aangekomen in Zwolle kan de beauty party beginnen: Ruby en haar vriendinnen maken eerst hun gezichten schoon. Daarna krijgen ze alle vier een maskertje en een massage. Het ruiken aan de verschillende oliën bevalt hen minder goed: bah dat stinkt!

Na de heerlijke gezichtsbehandeling worden ze prachtig opgemaakt met make up in verschillende patronen; Ruby krijgt een heel mooi bloemenpatroon op haar gezicht. Ook worden hun haren mooi gedaan en de nagels gelakt.

Hier krijg je wel honger van, en wat is er dan lekkerder dan een lunch van… McDonalds!

Deze mooie meiden moeten natuurlijk wel vastgelegd worden, daarom gaan ze samen op de foto. Tot slot krijgt Ruby een make-up tasje met glitters en andere spulletjes mee naar huis om zich thuis ook mooi op te maken.

Paardrijden

Na deze beautyochtend zetten we Noa, Nikkie en Maaike thuis af en gaat Ruby mee naar Stalhouderij het Zwarte Paard in Emst. Daar leert ze Frids kennen, een mooi, groot, donkerbruin Fries paard. Ze mag er op rijden en roept: “Mama, ik wil niet meer op hockey, ik wil op paardrijden!” Dat weet mama zo net nog niet, maar Ruby heeft in ieder geval de tijd van haar leven.

De beste dag uit mijn leven

Na deze actieve middag komt Ruby aan bij het wokrestaurant, waar haar tafel en stoel helemaal versierd zijn met roze slingers en ballonnen. Haar vader, moeder, broertje en zus zijn er ook en samen eten ze in Ruby’s favoriete restaurant, als afsluiter van een prachtige dag.

In de limousine riep Ruby het al uit: “Dit is de beste dag uit mijn leven! Alles was leuk, ik kan niet kiezen wat het leukste was.”

Als dank geeft Ruby dreamcheasers Alaïa en Shanna een cadeautje: heerlijke jam, drop en chocola uit de Veluwe. Wat was het een prachtige dag: de zon scheen en we hebben alleen maar leuke dingen gedaan. Echt een magische dag om één dag prinses te zijn!

Sponsoren bedankt!

Tekstschrijver Simone Faessen

Facebook
Twitter
LinkedIn