thumbnail_IMG_2424

De Droomdag van Mariëtte.

DE DROOM

De serie Brugklas, K-pop en vooral BTS. 

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Natalie en Karin

DE DROOMDAG

Mariëtte heeft er lang op moeten wachten maar eindelijk is het dan zover… Vrijdag de 13de, niets ongeluksdag maar haar Droomdag! 

privéchauffeur Enzio. 

Klokslag 10.50 uur zijn alle leerlingen klaar met de toets en mogen we haar in het klaslokaal verrassen c.q. overvallen. Haar privéchauffeur Enzio neemt haar schoolspullen aan en begeleidt haar en haar vriendin naar de auto die klaar staat voor de school. Enzio en zijn Tesla staan de hele dag tot haar beschikking. Confetti, bubbels en Koreaanse snoepjes mogen aan het begin van deze droomdag niet ontbreken. Haar klasgenoten zwaaien haar uit net als haar zusje toevallig voorbij loopt. We rijden richting Veldhoven. In de Tesla komen Mariëtte en haar vriendin even bij van de schrik en zingen ze hard mee op de muziek van hun favoriete k-popband BTS. 

Shoppen bij Chaos Jeans!

In de Kromstraat aangekomen doet de Tesla een dansje van geluk. Mariëtte mag een nieuwe (verjaardags)outfit shoppen bij Chaos Jeans! Verschillende mooie kledingsets worden door Kim aangeboden. Dat maakt kiezen wel heel lastig. Maar gelukkig hoeft ze niet te kiezen, want ze mag niet één maar zelfs twee setjes mee naar huis nemen. De riem, gave kleurige schoenen van Nikkie en de adventskalender van My Jewellery maken de outfits helemaal compleet. 

Al dat shoppen maakt wel hongerig. Haar lievelingseten is zo speciaal dat we er (uiteraard in de Tesla) helemaal voor naar een afgelegen dorp zonder telefoonbereik en WiFi!!! rijden. Die frikandel speciaal gaat er wel in. 

Klaar voor de volgende stop: bij BE.YOU.TY hairsalon staat Isabelle klaar om het haar van Mariëtte van roze plukjes te voorzien en vervolgens met glamorous curls te stylen.  Beeldschoon en met een tasje vol heerlijk ruikende (naar de scheetjes van Niek Roozen😉) verzorgingsproducten vertrekken we naar ons volgende adres. 

Echte danstalenten!!

Bij Cardo Dance Department heeft Audrey opnieuw een verrassing voor Mariëtte en haar vriendin klaargelegd: een shirt van BTS, sportbroek, schoenen, sportdrankjes en allerlei lekkers. Tijd voor actie dus! Dansdocent Djay heeft speciaal voor Mariëtte op een nummer van BTS een choreografie gemaakt met delen uit de videoclip. Super knap hoe Mariëtte en haar vriendin in korte tijd deze moeilijke dans leren. Echte danstalenten!!

Onze privéchauffeur Enzio brengt ons vervolgens naar restaurant Lundi in Eindhoven, waar Mariëtte opnieuw wordt verrast: haar broer, overgekomen uit Polen, zit aan tafel op haar te wachten! Terwijl ze bijkletsen wordt het favoriete gerecht van haar idool Jungkook geserveerd, Kimchi, speciaal voor haar bereid. We genieten van al het lekkers van het buffet. We sluiten af met een heerlijk toetje: aardbeien ondergedompeld in de chocoladefontein. Dan is het helaas tijd om afscheid te nemen van haar broer en vertrekken we naar onze laatste bestemming. 

Brugklas de musical.

Bowlen? De film? Nee hoor dat is niet waarvoor we naar het Munttheater in Weert rijden. We gaan de musical Brugklas bezoeken. Na een spetterende voorstelling mogen we in de zaal blijven. Op het podium spreken we nog even met één van de castleden. Lichtelijk afgeleid door de ontblote sixpack van de hunk van de show nemen we een gesigneerde poster en fan-boek in ontvangst. Als laatste nog even op de foto met de gehele cast in de foyer voor een mooi aandenken en als cadeau een heerlijk geurtje. 

Bepakt en bezakt, moe maar voldaan van een dag vol verrassingen en nieuwe indrukken zetten we Mariëtte en haar vriendin thuis af, waar ze vol enthousiasme vertellen over deze Droomdag. En dat gaan ze hopelijk nog vaak doen, dromen over deze fantastische dag! 
 
Maandag 16 december is Mariëtte haar 13e verjaardag. Deze dag is ze nog een keer verrast. Haar huis is versierd met een BTS-lichtslinger en ook een prachtige BTS-taart gemaakt door Cosy Cakes. Een mooi begin van een nieuw levensjaar! 

SPONSOREN BEDANKT!

Deze droom was nooit mogelijk geweest zonder de hulp vele enthousiaste mensen die ieder op eigen wijze een steentje bijgedragen hebben.  We willen graag een aantal hiervan in het bijzonder bedanken: 

Facebook
Twitter
LinkedIn