Adam-Lookout-6

de droom van Mila: voor één dag 100% ME-TIME!

De Droom

Het was even aftasten om erachter te komen wat de dromen van Mila zijn.

Want ja, hoe moet een Droomdag eruit zien? Dat is nog niet eens zo makkelijk. 

Toch duurde het niet heel lang voordat duidelijk werd waar een vurige wens ligt:  ik wil voor één dag helemaal in het zonnetje staan! 

Oké Mila, jij bent nu de baas. Vertel ons maar wat we voor je kunnen doen. 

Je eigen personal shopper en een fotoshoot in H&M 

In de auto, op weg naar Amstelveen om naar de H&M te gaan.  

Wow, wat gebeurt hier. Er staat een ontvangstcomité bij de ingang van de winkel en iedereen verwelkomt mij zo aardig. Er is een speciale ruimte omgetoverd tot privé kleedkamer, helemaal versierd met gouden ballonnen en glittergordijnen. En ik mag snoepen zoveel als ik maar wil.  

Kies maar, Mila, welke kleding past er op dit moment bij jou?  

En wat fijn dat je moeder ook iets moois kiest om straks samen op de foto te gaan. 

Het moet gezegd, je hebt smaak. Je ziet er uit als een echt dametje. Laat nu die fotoshoot maar komen. Het resultaat is niet mis. Wat heeft Priscilla je met liefde vastgelegd tegen dat prachtige decor. Je lijkt wel een fotomodel. Ook de foto’s samen met je moeder zijn om in te lijsten! En dan heeft het Leger des Heils ook nog een prachtige tas met jouw naam erop voor je gemaakt. 

Vriendinnetjes ophalen  

Er staan allerlei spannende dingen op het programma, want daar houdt Mila wel van. En dan is het wel zo leuk om dat te delen met je liefste vriendinnetjes. Ben je er klaar voor, Mila? Bij school staan ze al op je te wachten. 

Lunch in een heuse Limousine

 Een vrolijk versierde limousine brengt de meisjes naar McDonald’s. Nu zou je denken dat je gewoon in een restaurant gaat eten. Maar nee, daar komen serveersters de bestelling opnemen in de limousine. Mila en haar vriendinnetjes krijgen een Happy Meal met alles erop en eraan aangeboden om in de limo op te eten. Hoe leuk is dat? Een lekker ijsje toe maakt het compleet. De meisjes krijgen allemaal een badlaken van ‘McDonald’s’, dat is wel super gaaf om mee naar huis te nemen als aandenken. 

Escaperoom 

En wat was nou het spannende ook alweer? O ja, we gaan naar een escaperoom. Mila is groot fan van Harry Potter. Samen met moeder duiken de meisjes in de magische wereld van Harry Potter en laten ze zich betoveren in The Wizard School. Door een duistere spreuk zijn de foto’s uit het jaarboek verdwenen. Als beginnende tovenaars is het hun taak die terug te vinden in de wonderbaarlijke kamer vol magie. 

Dit alles moet binnen een uur gebeuren. Maar met z’n viertjes komen de meisjes daar wel uit. Na afloop staat de limonade met chipjes klaar. En opnieuw zo’n hartelijke ontvangst. Mila voelt zich echt welkom! 

A’DAM Lookout 

Op weg naar A’DAM Lookout kunnen de meisjes lekker even uitrusten in de limousine. Dat is ook wel nodig, want nu staat er wel iets heel spectaculairs op het programma. 

De vriendinnen worden opgewacht door Mirjam Groen, een belangrijk iemand in de organisatie van Lookout. Zo geweldig, een echte VIP behandeling. Met een lift ga je in 22 seconden pijlsnel naar de 20e verdieping op 100 meter boven de stad voor een panoramisch uitzicht. 

Mirjam kan ook zo leuk vertellen en het allemaal zo goed uitleggen, zoals bij de maquette van Amsterdam. Er is zoveel te zien. 

Met een VR-bril in een levensechte achtbaan maak je een rit dwars door Amsterdam. Kan het nog spannender? Dit was toch wel een hoogtepunt, letterlijk en figuurlijk. 

Mag ik nog een keer? Helaas Mila, we gaan door naar het volgende indrukwekkende onderdeel: Europa’s hoogste schommel, ook op 100 meter hoog. Wat is dat adembenemend met het uitzicht over jouw eigen stad. En als dan ook nog blijkt dat in dezelfde schommel als waar Mila in zit vorige week nog de YouTube-held IShowSpeed heeft gezeten kan de dag helemaal niet meer stuk. 

Nog een lekker drankje in de zitzakken, lekker uitkijkend over de stad. Hier wil ik altijd wel blijven. 

Van Mirjam krijgt ze nog een super mooie foto, alsof je op een balk zit balancerend boven de stad. Een mooi aandenken. 

Avondeten bij Happy Italy 

Helemaal voldaan worden de vriendinnetjes van Mila terug naar school gebracht. Daar worden ze door hun ouders opgehaald. Dank je wel, lieve vriendinnetjes. Wat fijn dat ik dit allemaal met jullie heb mogen beleven. 

Opa, oma, tante en neefje wachten nu op Mila voor het diner bij Happy Italy. Natuurlijk zijn ze heel benieuwd wat Mila allemaal beleefd heeft. 

En weer zo’n fijne ontvangst. Kies maar uit, wat wil je van de menukaart? 

In alle rust kan het gezelschap genieten van alle verhalen en van het heerlijke eten.  

100 ME-Time?  

Nou, Mila, deze missie is geslaagd. Een kleine droom is uitgekomen. 

Je noemde het oprecht de mooiste dag van je leven. Echt alles was helemaal goed! 

Het was ontzettend fijn om dit samen met jou te mogen beleven. 

Wij wensen je alle goeds voor de toekomst 

Droomgidsen 

Annette en Hetty 

Sponsoren bedankt!

Priscilla Duarte (H&M)  (foto’s) 

Mirjam Groen (Look out) [foto’s] 

Monique Fermin (verslag) 

Facebook
Twitter
LinkedIn