P1160101

Davey autocoureur voor 1 dag.

DE DROOM:

Van Mystery Box tot een echte survival training en speciaal vervoer in een Lamborghini Aventador

HOOFDSPONSOR:

DREAMCHASERS:

Monsie en Lieke.

DE DROOMDAG:

Nog maar net je jas uitgedaan, aan je tafetje gaan zitten in de klas, komen ineens je beste vriendje Kiyen en nog veel meer mensen binnen lopen in je klaslokaal. Helemaal verbaasd kijken, wat gaat er nu toch gebeuren, komt een juf van een andere klas met een ‘Mystery Box’ binnen speciaal voor jou!

Na het openen van de box werd het al snel duidelijk, je werd aan het werk gezet!

Na een quiz over Lamborghini’s, Bugatti’s en Ferrari’s, kon je een zin maken van allemaal brownies met letters. ‘Hoe word ik een autocoureur in 1 dag?’ Je mocht iedereen in je klas trakteren en nu snel een cadeautje zoeken die in de school verstopt was. Twee super mooie autocoureurspakken mocht je uitpakken, 1 voor jou en 1 voor je vriendje.

Dan was het toch echt tijd om naar buiten te lopen met je klas.

Daar werd de super stoere Lamborghini Aventador & BMW X5 M50d voorgereden! Al veel gebeurd in een korte tijd, maar dan nu toch echt snel instappen voor de eerste activiteit om een autocoureur te worden. Je opende een envelop waarin stond ‘Autocoureurs moeten in goede conditie blijven. Daarom gaan wij nu jouw conditie en doorzettingsvermogen testen! Probeer zo snel mogelijk de survivalbaan af te leggen’. Over netten klimmen en in de touwen, in de kou en gewoon doorgaan, je hebt dit echt super gedaan! Uiteindelijk nog een vuurtje stoken en ja hoor je mocht het certificaat voor ‘doorzettingsvermogen als een autocoureur’ ontvangen! Nu snel weer de Lamborghini in!

 Opdrachten volbrengen in het KW1C en VR-room

Ook nu ontving je weer een envelop; ‘We gaan je kennis en vaardigheden testen. Luister, en kijk, ervaar en vraag! Maar vooraf, eerst even lunchen!’. Aan een grote tafel zaten we dan met zijn allen, met een broodje in de hand en beleg dat jij zo lekker vind, kreeg je een persoonlijk keycord waarmee je mocht inchecken op de werkplaats van het KW1C. Hier heb je verschillende activiteiten mogen doen, van in een echte raceauto zitten, tot klussen aan een auto en niet te vergeten scheuren op een crossmotor! Na het ontvangen van een goodiebag en 2 certificaten, ontving je de volgende envelop; ‘Rust en regelmaat is enorm belangrijk voor een echte autocoureur, want behendigheid in een auto is van groot belang!’ Snel weer in de Lamborgini en je mocht nu VR spelletjes gaan spelen. Zittend in een achtbaan en samen robots zien te verslaan! Wat bleek, behendig ben je zeker! Dus het certificaat ‘behendigheid als een autocoureur’ was ook zeker verdient! Maar wat nu? Nog een envelop? Ja zeker en hierop stond; ‘Je hebt nu al aan zoveel dingen gewerkt, maar we vergeten nog iets. Dit is een van jouw dromen en we zorgen er gewoon voor dat het nu al kan gebeuren!’

 Karten, karten en nog een karten en natuurlijk een overwinnaarsdiner!

De Mustang stond al klaar, we gingen naar de kartbaan in Berghem! Hier stonden Roy en Desiree al klaar! Samen met Kiyen en Roy mocht je de kartbaan op, en hard dat jullie gingen! Na het karten was natuurlijk de huldiging op een echt podium, met een echte beker, een medaille, champagne en nog een certificaat. Wat heb jij bewezen dat je een autocoureur in 1 dag kan worden!

Om deze superdag af te kunnen sluiten zijn we naar jouw lievelingsrestaurant gegaan ‘Wapen van Rosmalen’. Veel honger hadden we niet meer, moe maar ook vol energie zaten we aan een tafel!

Na het eten zijn we naar huis gegaan en heb je nog 2 cadeaus mogen ontvangen, ja je mag een dag gratis naar de Efteling en je mag nog bij PSV langs! Het houdt niet op.

En hier vertelde je ons het mooiste wat we kunnen horen!  ‘Dit is nog beter dan een droomdag!’

BEDANKT SPONSOREN!

Bakkerij Smaak, Hoofs, Borduurstudio Kimmik, U-base, Kartbaan Berghem, Wapen van Rosmalen, sportauto-Mustang (Marcel van leeuwen), Albert Hein Arena (ron Soeters), Beker planetBusje hurenlease company, fotografie Maartje Bogers, fotografie Rik Rooijendijk, siw-steigers, doedenbsoch.nlKoning Willem 1 College.

Facebook
Twitter
LinkedIn