Char Maan

Charelle weet het nu écht zeker: ze wil topmodel worden!

DE DROOM 

 Op een avond tussen kerst en oud & nieuw staan we bij Charelle aan de voordeur. We zien een verlegen, timide meisje. Ze durft bijna niet tegen ons te praten. Onze chocolaatjes en de knuffel helpen wel iets om het praten te vergemakkelijken. Twee dingen zijn voor ons heel duidelijk geworden. Charelle wil graag een concert van Maan (van heel dichtbij) bijwonen en ze wil heel graag topmodel worden zoals in Hollands Next Topmodel. Dat wordt een grote uitdaging omdat wij niks van mode af weten.

DREAMCHASERS 

Hendrika en Kitty

DE DROOMDAG

Op vrijdagmiddag stappen we in de auto. We halen Charelle en Joan (haar stiefmama) op om mee te gaan naar Utrecht. Eerst gaan we even shoppen. Lekkere bruisballen en crèmes uitproberen bij Lush,  warme choco drinken met een heerlijke koek bij Starbucks. 

Na een wandeling over Hoog Catharijne, worden we warm welkom geheten bij Het gegeven Paard. Er staat zelfs een bordje met ‘Welkom Charelle’. Het eten is super lekker.

Naar Maan!

Dan mogen we via een binnendoorgang naar het concert van Maan. We worden door mensen van de beveiliging begeleid tot bij het podium. Wat gaaf! Er gaan zelfs mensen aan de kant zodat Charelle helemaal vooraan kan staan. We hebben een super plaats. Charelle krijgt ook nog een t-shirt en trui en daar laten we natuurlijk een handtekening op zetten. Aan het einde van het concert nog een knuffel van Maan en natuurlijk samen op de foto. 

Deel 2 van de Droomdag

‘s-Ochtends om 9.00 uur komt de limousine aanrijden om Charelle, haar vriendin Anoushka en Joan op te halen. Papa, haar broers en de familie van Anoushka staan buiten om ons uit te zwaaien. Met een glas kinderchampagne in de hand  rijden we naar Didam. Hier worden we verwelkomt door personeel en vrijwilligers die ons vandaag gaan helpen met de modeshow. Eerst is er natuurlijk het passen van de kleding voor Charelle, Anouska en Joan. Dan een workshop “Hoe loop ik over de catwalk”. Wat is belangrijk en wat moet je absoluut niet doen. En natuurlijk de finishing touch: make-up, de haren worden prachtig gestyled en de nagels worden mooi gelakt.

De zaal is mooi aangekleed en tegen half twee komen de eerste mensen. Topwafel heeft voor alle gasten een stroopwafel. Jammie! Vanuit de woonplaats van Charelle is er een bus met familie en vrienden naar de zaal gekomen om de modeshow mee te beleven. Wat geweldig dat ze er allemaal zijn.

De modeshow.

Om twee uur begint de modeshow. Spannend! John, die ook heeft geholpen met het oefenen, praat de hele modeshow aan elkaar. De dames van Berna Moda helpen de meiden met het omkleden en het verstellen van alle kleding. Shoeby heeft de nieuwe zomercollectie aan ons uitgeleend om te showen en ook de sportkleding van Luising is super. Papa Jan zit heel trots in het publiek net als haar broers en haar zus. Het is een super middag. Alle gasten krijgen bij het naar huis gaan een chocolaatje waarop staat: “Bedankt Charelle!” Na de modeshow gaan we nog lekker eten. Dan zijn de meiden toch wel een beetje moe. Charelle weet het nu écht zeker: ze wil topmodel worden!

Ze heeft nog een fotoshoot tegoed en is al ingeschreven bij meerdere modellenbureaus.

SPONSOREN BEDANKT!

Hairstudio-inke

Kenny verweijen

Geluid: Herman

Helpend handje Jeroen

Presentator John Stinissen 

MAAR HET HOUDT NOG NIET OP…

Jan (de broer van Charelle) verdient ook een prachtige dag vinden Kitty en Hendrika. Daarom hebben zij op eigen titel ook voor hem een hele speciale dag gerealiseerd. 

DE SPECIALE DAG VOOR JAN

Jan heeft een hele duidelijke wens. Hij wil in een Lamborghini rijden. Geen Ferrari, geen Maserati maar écht in een Lamborghini. Het is best lastig om dit te regelen. Na veel bellen en mailen krijgen we een telefoontje van Galerie Aaldering uit Brummen. Wij kunnen waarschijnlijk de wens van Jan in vervulling laten gaan, aankomende zaterdag al, als de koper de auto niet al vrijdag komt ophalen. Het blijft dus nog even spannend. Vrijdagavond krijgen we het verlossende telefoontje: het kan doorgaan morgen!

Snel nog een fotograaf regelen, vrij vragen op het werk en dan kunnen we naar Brummen. Daar aangekomen wordt de Lamborghini nog mooi gepoetst en naar buiten gereden. Jan komt aan samen met zijn vader. De auto staat klaar en Jan weet niet wat hem overkomt. We overvallen hem en zetten hem in de auto. Ze gaan de openbare weg op. Hij vindt het echt heel gaaf. Na de rit krijgen we nog een rondleiding door het pand. Er staan nog zo’n 200 mooie auto’s! Jan stelt heel veel vragen, hij mag in alle auto’s zitten en overal aankomen. Alle andere gasten mogen alleen maar kijken. Tegen lunchtijd drinken we samen nog wat met z’n allen. 

Dream4Kids Wensdag Jan Verwijk bij Gallery Aaldering in Brummen. Rit met Lamborghini en rondleiding door de Gallery

Nico, de eigenaar, spreekt met Jan af dat we nog een keer terug mogen komen voor de andere auto’s. Jan krijgt nog een gesigneerd setje met kwartetkaarten met afbeeldingen van mooie en dure auto’s.  Ook nog even met Nico op de foto. Het was geweldig!

HEEL ERG BEDANKT!

Dream4Kids Wensdag Jan Verwijk bij Gallery Aaldering in Brummen. Rit met Lamborghini en rondleiding door de Gallery
Facebook
Twitter
LinkedIn