Broer en zus: elk een eigen Droomdag!

BROER EN ZUS KRIJGEN ALLEBEI EEN EIGEN DROOMDAG

DE DROOM

Puk haar grootste droom is paardrijden met haar vriendinnen, Pim is groot fan van vlogger Dylan Heagens en het spel Fortnite. 

DREAMCHASERS

Floor en Maud 

DE DROOMDAG

Eindelijk is het moment daar, het droomweekend van Pim en Puk. Voor Puk staat bij haar school een knalroze limousine klaar! Wat is die mooi zeg! Samen met haar vriendinnen proost ze, met kinderbubbels en K3 muziek op de achtergrond, op een onvergetelijke dag. Aan de andere kant van de straat staat een motorstoet van 20 motoren klaar om Pim en zijn vriendje mee te nemen voor het begin van het droomweekend. De hele school rent naar buiten om Pim en Puk uit te zwaaien. Wat een fijne start van deze Droomdag, Pim en Puk stralen nu al van oor tot oor!

Manege en voetbal
In de limousine krijgen de meiden onderweg een hint over de eerste activiteit. Dit leidt hen naar Manege de Groote Wielen. De grootste droom van Puk komt hiermee uit: paardrijden met haar vriendinnen. Pim wordt afgezet bij de voetbalvelden van OJC Rosmalen. Na een fotoshoot met de stoere motormannen gaat Pims Droomdag echt beginnen. Pim en zijn vriendje krijgen een voetbalclinic van Nicky Kuiper (een oud- profvoetballer), die hen flink aan het werk zet. Na veel lol en leuke spelletjes, mogen ze hem nog het hemd van het lijf vragen voor de beste voetbaltrucs

Fortnite!
Terwijl de meiden nog altijd aan het paard rijden zijn, wordt OJC Rosmalen omgetoverd tot een game-hal. Samen met Hennes Heijmans, teammanager van de beste teams in Europa, mogen de mannen online met Svennoss, de beste Fortnite speler van Nederland, Fortnite spelen. Er worden volop tips en trucs uitgewisseld. Pim is zo onder de indruk dat hij aan zijn moeder vraagt of hij ‘s middags nóg een potje met Svennoss mag spelen. 

Het middagprogramma
Na een drukke ochtend komt iedereen tot rust met een verzorgde lunch in het park. Hier wisselen Pim en Puk hun verhalen uit en genieten ze van het zonnetje. Met een volle buik gaan broer en zus beide het tweede deel van hun Droomdag tegemoet. Puk wordt verwend met een fantastische shopmiddag bij de CoolCat in Den Bosch, waar ze met een personal shopper de leukste outfits mag uitzoeken. Met allebei een prachtig outfit aan worden de meiden bij de kapper en visagist afgezet voor de finishing touch. Ze genieten volop van de krultangen, make-up en vlechttechnieken van de kapster. 

Een eigen BMX!
Terwijl de meiden in de kappersstoel zitten, werken de mannen zich in het zweet tijdens een BMX clinic. Bij The Whoopers worden ze ontvangen door Tim Goossens, Nederlands BMX kampioen. Pim en zijn vriendje pakken het snel op, waardoor ze snel de hele baan mogen fietsen. De uitleg is nog niet klaar of de mannen scheuren al door voor het volgende rondje! Het fanatisme en plezier straalt van de gezichten van de jongens! Met een officieel BMX shirt op zak en heel wat rondjes op de baan, wordt Pim nog verrast met een eigen BMX! Dit is gesponsord door FietsenopFietsen! Pim was er stil van en wist niet wat-ie moest zeggen over dit prachtige cadeau…

Verrassende ontmoetingen…
Vervolgens worden Pim en Puk allebei opgehaald. Ze zitten allebei vol vreugde en mooie verhalen. Dit kunnen ze mooi bespreken tijdens het eten, want we zijn ondertussen aangekomen bij het favoriete restaurant van Pim en Puk: Het Wapen van Rosmalen. Hier mogen ze onbeperkt eten en wokken! Na een gezellig diner met zijn allen, keert de hele stoet vermoeid en voldaan naar huis. Iedereen denkt dat de Droomdag is afgelopen, maar er is nog één grote laatste verrassing: een meet and greet met hun favoriete vlogger Dylan Haegens. Opnieuw een droom die uitkomt voor Pim en Puk.

Na deze ontmoeting (op zaterdag), rijden ze door naar het leukste vakantiepark wat zij kunnen bedenken: Landal Vennenbos! In hun vakantiehuisje worden ze ontvangen door de enige echte Puk en Pelle! Een laatste droom die in vervulling gaat. Pim en Puk hebben genoten van het hele weekend!

SPONSORS BEDANKT

Wij zijn iedereen enorm dankbaar voor de fantastische invulling van deze droomdagen! Voor Pim en Puk een ervaring om nooit te vergeten!

Dat wij deze te gekke Droomdag mogelijk konden maken, hebben we te danken aan de volgende geweldige sponsors:

Facebook
Twitter
LinkedIn