IMG_6333

Jay-lee en haar dieren Droomdag 

De Droom van Jay-lee 

Jay-lee is dol op dieren, ze wil zelfs dierenarts worden! Ze wil dolgraag weer eens op een pony rijden. 

Verder is ze gek van de kleur roze, drinkt ze graag Fristi, houdt ze van leuke kleren, opmaken vindt ze te gek, ze is dol op de Schatkist-snoepjes en een Big Mac eten bij McDonalds is helemaal het einde! 

De Droomdag begint 

Op woensdagochtend gaat Jay-lee gewoon naar school zoals altijd. Maar dit is geen gewone dag, want in de klas wacht haar een verrassing. Want via een filmpje vertelt Jandino dat vandaag haar Droomdag is, als ze naar buiten kijkt staat daar een roze limo op haar te wachten! En, ze gaat niet alleen, want vriendin Tatum en broertje Denli mogen met haar mee.  

Rijden in een roze Limo, kledingsetje en make-up 

Als ze in de limo stappen wacht er binnen nog een verrassing, want in de limo zitten al een vriendinnetje en vriendje van haar oude klas, Lean en Dylano.   

Nu begint het raden waar de limo ze naar toe brengt, ze krijgen wel wat hints maar Jay-lee wil ook wel heel graag verrast worden. En de verrassing komt: ze mag drie setjes prachtige kleding passen en meenemen! 

Versierde pannenkoeken en naar de manege 

Als lunch krijgen ze een heerlijke kinderpannenkoek, mooi versierd met snoepjes en lekker veel stroop! 

Daarna gaan ze op weg naar de manege: Dat is voor Jay-Lee wel het hoogtepunt van haar Droomdag want ze is dol op pony’s en paarden. Ze krijgen een rondleiding, mogen de pony’s verzorgen en Jay-Lee mag gaan rijden op een heel lief paardje. Ze straalt als ze in galop door de bak gaat. 

Schattige honden 

Opnieuw gaan ze in de roze limo, nu op weg naar de dierenopvang. Daar mogen ze alles bekijken, ze kunnen ook in de dierenambulance kijken en krijgen informatie over wat er allemaal gedaan wordt met de dierenambulance. Ook spelen ze nog met een paar lieve husky honden, echte schatjes. 

Smullen van een Big Mac 

Na al deze belevenissen zijn ze wel toe aan een beetje rust. Ze gaan naar McDonalds en daar kiest Jay-Lee voor een heerlijke Bic Mac menu met een ijsje als toetje. 

Wat heeft ze genoten van deze dag, ze was de hele dag aan het stralen. De droomgidsen Carlijn en Julian kregen een dikke knuffel als dank. 

De laatste verrassing voor Jay-Lee was dat ze mocht gaan logeren bij Tatum, wat een feest. Dit was een Droomdag om nooit te vergeten. 

Tot slot 

De droomgidsen hadden een heel fijne dag met Jay-Lee en haar vriendjes en vriendinnetjes. Ze was blij met alle dingen die ze ondernomen hebben en ze heeft er erg van genoten. 

Sponsoren

Mede dankzij de sponsoren was het een onvergetelijke dag. Bedankt sponsoren! 

De Droomdag is mede mogelijk gemaakt door: 

Droomgidsen

Carlijn Bos en Julian Lambermon

Facebook
Twitter
LinkedIn