musical

Ariëlle, een dag princes Rapunzel.

DE DROOM

Een dag prinses Rapunzel.

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Frank en Paola

DE DROOMDAG

Zaterdag 1 juni was het dan zover! De Droomdag van Ariëlle begon al vroeg in Purmerend, om half 9 kwam de roze limousine van Royal Limousine uit Weesp met chauffeur Gianni voorrijden. Tot haar grote verrassing zat haar vriendin Lizianne al in de limo op haar te wachten!

De meiden zijn eerst even heel stil in de limousine.

Om in de sfeer te komen, krijgen ze een leuk cadeautje om uit te pakken. Een armbandje en speldjes die gelijk op en aan gaan. En dan staan hun mondjes niet meer stil en proberen ze samen uit te vinden hoe hun Droomdag eruit gaat zien. Ze genieten volop van alle aandacht onderweg die ze krijgen en zwaaien enthousiast, maar nog niet als prinsessen, terug!

We gaan naar IJsselstein voor een privé dansles.

Les bij dansschool Dolstra Dance Centre, waar de meiden door danslerares Manon worden ontvangen. Daar trekken ze eerst hun prinsessenjurken aan. Lizianne de Moana jurk en Ariëlle de Rapunzel jurk met daarbij de knuffel Pascal, haar huisdier. Manon leert de meiden eerste lopen als prinsessen. Daarna een hele les, op de dans van de soundtrack van de film Rapunzel. Ook dansen zij heerlijk op de muziek van Kinderen voor Kinderen. Ze krijgen een dikke voldoende van Manon. Na al deze inspanningen een lekker glaasje limonade en dan staat buiten de limo al weer klaar voor de volgende verrassing.

Snoepscheppen!

We stoppen in Lopik voor het Kruidvat en de meiden vragen of ze daar nu gaan snoep scheppen, nou nee dat gaan we niet doen. Even verder op wacht Manon van Kapsalon Akse & Co ons al op. Zij neemt ze mee naar de kapsalon waar hun stoelen al klaar staan, voor ieder een zakje met lekkere chocolaatjes, een glaasje drinken en een naambordje. Hier worden ze helemaal omgetoverd tot echte prinsessen. Manon en Marloes vragen wat de meiden graag willen in hun haar.

“Krullen”! roepen ze in koor.

Dat kan, maar dan eerst even heerlijk haren wassen, drogen en dan die krullen erin. De krullen worden op maat en wens van de meiden gekleurd en ze willen er graag glitters in. Ja, en bij een mooie jurk en een schitterend kapsel hoort natuurlijk ook een mooie make-up. Daarna gaan Ariëlle en Lizianne als echte prinsessen op de foto. Bij de limo worden ze opgewacht door Gianni, die de kinderchampagne klaar heeft staan om te proosten op deze mooie Droomdag.

We gaan door met de limousine naar Bussum om te gaan lunchen bij Brasserie Drusius. Onderweg hebben ze nog steeds veel bekijks en wuiven ze als prinsessen. Daar worden de meiden al welkom geheten op de reclame borden en staat een 2-persoons tafel, met naambordjes, gedekt. Ook hier weer veel bekijks maar de prinsessen blijven er “cool” onder. De prinsessen bestellen een heerlijke tosti en een Fristi. Deze smaakten prima net als de lunches van de Gianni en de dreamchasers.

Nog even voor een kleinigheidje naar de speelgoedwinkel en dan denken ze toch echt dat ze naar huis gaan. Niets is echter minder waar, want we stappen weer in de limousine. Het is wel de laatste rit in deze toffe roze automobiel!

We gaan naar ’t Spant waar de prinsessen worden opgewacht bij de rode loper door een medewerkster die de dames welkom heet. Die brengt de meiden naar Joëlle, zij is werkzaam bij van Hoorne Entertainment.

Joëlle brengt de meiden naar het podium waar de hele cast van de musical “De Kleine Zeemeermin” hen al opwacht. Ze krijgen uitleg over het decor, ze mogen op het kasteelbordes staan en natuurlijk nog wat leuke foto’s. Fien en Titus hebben nog wat cadeautjes voor de VIP’s en dan is het tijd om iedereen gedag te zeggen.

De medewerkster van ’t Spant brengt ons naar onze VIP plaatsen in het theater en dan begint de musical. De meiden vinden het geweldig en klappen vrolijk mee! Nog even lekker swingen bij het Onderwaterbal en dan is het toch echt tijd om te vertrekken.

We gaan verder in de auto van Frank, richting Purmerend. Het is rustig achterin, de prinsessen zijn een beetje moe! Gelukkig kunnen ze in de auto even lekker onderuit zakken, want straks moet er nog wel gegeten worden. Dat gaan we doen in het favoriete wok restaurant van Ariëlle, De Doele in Purmerend, en daar moet je zelf je eten halen. De meiden moeten straks dus wel weer wat energie hebben.

Bij De Doele staan de prinsessenmoeders ons al op te wachten, en zien hun dochters in hun mooie jurken met fraaie kapsels uitstappen. Het wordt een gezellig weerzien! Als de eerste sushi opgegeten is, komen de verhalen langzaam los en nemen we met z’n allen de dag nog eens door.

Ook aan deze Droomdag komt een eind maar niet zonder een aandenken voor de meiden. Een stepje voor Ariëlle, een boek voor Lizianne en voor allebei een mooi chocoladeplakkaat van Zuccoto met daarop de foto’s van hun favoriete prinses. Meiden, we hebben genoten met z’n allen.

Bedankt voor jullie gezelligheid en enthousiasme!

Alle familieleden, vrienden, collega’s bedankt!

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn