paardrijden

Alisha’s droom te paard.

DE DROOM

Dromen heeft Alisha genoeg. Ze is een echte paarden liefhebster die houdt van Goud, pretparken,roze jurken, eenhoorns, kauwgom, groentesoep ect. Ze vindt bijna alles wel leuk.

HOOFDSPONSOR

DREAMCHASERS

Milou en Anne

DROOMDAG

Woensdag 25 september is het zover. De Droomdag van Alisha begint om 10 uur in Veghel. Alisha wordt samen met haar zusje, Dayenne, opgehaald in een super stoere raceauto. In het begin zijn ze allebei stil en weten ze niet wat er aan de hand is. Maar eenmaal in de auto gaat de brede lach niet meer van Alisha’s gezicht af. Daar gaan ze dan, op naar de eerste verassing!

Onderweg naar de eerste verassing wordt er goed gasgegeven op de snelweg.

Bij aankomt in ’s-Hertogenbosch is het nog even spannend wat we gaan doen. Aangekomen bij Zara is het duidelijk, we gaan shoppen! Alisha mag zelf haar droomdag outfit uitzoeken. Na verschillende outfits gepast te hebben is het een moeilijke keuze. Maar uiteindelijk kiest ze voor een super leuk setje.

Op naar een sieraden winkel om de outfit helemaal af te maken! Alisha kiest voor een paar oorbellen en Dayenne voor een hippe scrunchie. Als de accessoires aan zijn vertrekken we alweer naar de volgende verassing.

Om het plaatje compleet te maken wordt er nog een complete make-over gedaan door Studio Ekstijn in ‘s-Hertogenbosch. Haar haren worden gewassen, gedroogd en gestyled. Ook wordt er prachtige make-up op gedaan met veel goud. Wat ziet Alisha er prachtig uit!!!!!!

Ondertussen hebben we allemaal best wel honger gekregen.

We besluiten we om door te gaan naar de lunch. Bij Roels staat er een heerlijke High-Tea klaar. Alisha denkt even dat dit al de laatste verassing is maar er staat nog meer op haar te wachten……….

De twee meiden willen graag bij de Dreamchasers in de auto, het is een goed feestje in de auto onderweg naar de volgende locatie.

Alisha haar lievelingsdieren zijn paarden.

Paarden moet dus een onderdeel zijn van haar Droomdag! Door de manege “Het Zwarte Water” in De Mortel wordt een hele middag verzorgt. Eerst worden de twee paarden opgehaald, Pardoes en Amigo. De twee meiden kijken hun ogen uit. Wat een mooie dieren!

Dan worden de paarden verzorgt, de vacht wordt goed borstelen. Daarna mogen de paarden versierd worden. Vlechtjes, knotjes, strikjes, hoedjes en een kleed.

Even op de foto en dan eindelijk: paardrijden!!!

Het moment dat Alisha het paard opstapt is even spannend maar snel daarna is er al weer een lach op haar gezicht. Haar zus Dayenne doet het ook hartstikke goed op het paard! Ze rijden een paar rondjes en wat zijn ze blij! Dan is het tijd om van het paard af te gaan, balen. De meisjes zijn helemaal verliefd op de paarden. De dieren worden weer terug in de stal gezet en de zadels opgeruimd.

Om dit gelukkige gevoel mee naar huis te nemen mogen, de meiden, hoefijzers schilderen om mee naar huis te nemen. Dit wordt gedaan onder het genot van een hapje en een drankje. De meiden zijn allebei een beetje uitgeteld maar de droomdag moet nog goed afgesloten worden.

Als laatste rijden we naar een restaurant waar het gezin met zijn viertjes nog na kan genieten van deze speciale dag. De Dreamchasers nemen afscheid en sluiten af met een goodiebag met onder andere slijm, een knuffel, een cadeaubon van IJssalon Matteucci en een voucher voor tickets van de Efteling!

Bedankt voor deze mooie dag!

SPONSOREN BEDANKT!

Facebook
Twitter
LinkedIn