Uw donatie is in goede orde ontvangen. Het team van Dream4Kids is hier heel blij mee en dankbaar voor. Ieder bedrag helpt ons namelijk om dichter bij ons doel te komen: een nieuwe start voor zoveel mogelijk kinderen met een trauma.

Met uw donatie organiseren we unieke Droomdagen voor kinderen die een nieuwe start verdienen. Een nieuwe start, zodat deze kinderen weer in zichzelf gaan geloven en ook de wereld weer kunnen vertrouwen. Zo zorgen we ervoor dat ze weer in hun kracht komen te staan en naar de toekomst durven te kijken. Zodat ze ervaren dat zij belangrijk zijn en er mogen zijn.

De afgelopen jaren hebben we al veel kinderen kunnen helpen, maar helaas nog lang niet alle kinderen. We hebben nog een lange weg te gaan, maar dankzij uw steun komen we weer een stapje dichterbij. Veel dank daarvoor!

Team Dream4Kids

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!