BeautyBank

Een mooie nieuwe samenwerkingspartner voor Dream4Kids: de Beautybank. De BeautyBank is een stichting die mensen met een minimum inkomen een kappers- of andere beautybehandeling geeft. De cliënten krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en eigenwaarde om een volgende stap te maken. Dream4Kids en de BeautyBank slaan de handen ineen rondom Droomdagen voor kinderen met een trauma.

Dream4Kids is een mooie samenwerking aangegaan met Stichting de BeautyBank.

De BeautyBank is een stichting die mensen met een minimum inkomen een kappers- of andere beautybehandeling geeft. De cliënten krijgen hierdoor meer zelfvertrouwen en eigenwaarde om een volgende stap te maken. Deze stap kan van alles zijn: een sollicitatie, gaan sporten of het aangaan van nieuwe sociale contacten. Aangezien de cliënten zelf de kracht en het geld niet hebben, laat de BeautyBank de cliënt stralen door een kappersbehandeling, schoonheidsbehandeling, visagie of styling. Zij geven hen weer een “vooruitkijkspiegel“.

Jaarlijks krijgen op deze manier meer dan 100 cliënten een nieuwe start.  Net als bij een Droomdag markeert de behandeling een nieuw begin voor cliënten, om met meer vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Er is een landelijk, groeiend netwerk van 120 beautyprofessionals zoals kappers, schoonheidsspecialisten, huidklinieken, visagisten en stylisten. Na een telefonisch intakegesprek worden cliënten in contact gebracht met de beautyprofessional door één van de BeautyBank-verbinders.

De samenwerking houdt in dat er bijvoorbeeld een verzoek gedaan kan worden voor de inzet van beautyprofessionals tijdens de jaarlijkse Dream4Kids Clubdag. Maar vooral denken we aan Droomdagen waar een beautyprofessional onderdeel is van de droom van het kind. Ook kan het zijn dat in het droomgezin vader of moeder in de doelgroep van de BeautyBank valt en aangemeld kan worden voor een behandeling.

Kortom: een mooie samenwerking tussen de BeautyBank en Dream4Kids waar we trots op zijn!

Meer informatie over de BeautyBank is te vinden op www.beautybank.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn