Barrel Challenge

The Barrel Challenge is een avontuurlijke rally vol uitdagingen. Een tocht van 14 dagen naar Marokko in een oud barrel. De vrienden Bob en Daan rijden in oktober deze bizarre race om geld op te halen voor Dream4Kids!

The Barrel Challenge voor Dream4Kids

The Barrel Challenge is een onvergetelijke en avontuurlijke rallytocht die wordt verreden van 9 t/m 22 oktober aanstaande. Deelnemers rijden in een oud voertuig van vóór 2002 (een ‘barrel’) in 14 dagen naar Marokko. Het is één van Europa’s grootste, leukste en gekste tours met oude barrels, crazy cars en echte roestbakken.

De vrienden Bob van de Wal en Daan van Heerbeek gaan deze bizarre uitdaging aan om geld op te halen voor Dream4Kids. Het doel is natuurlijk om de finish te behalen. Tijdens de challenge rijden ze in een oude Volvo V40 – uiteraard met ons logo – over schitterende wegen en genieten ze van prachtige uitzichten. Af en toe zit er een route bij, die al een uitdaging op zich is! Elke dag zijn er daarnaast één of meerdere ‘challenges’ in de vorm van een simpele vraag of een knotsgekke leuke uitdaging. Door deze te volbrengen, kun je punten behalen en kans maken op een (geld)prijs en de felbegeerde titel ‘Barrel Challenger van het jaar’.

Wat een leuk en spannend plan! Zelf schrijven de vrienden er het volgende over:

Wij, Daan van Heerbeek en Bob  van de Wal, gaan voor een avontuur! We hebben ons ingeschreven voor de ‘Barrel Challenge’. De reis gaat naar Marokko, zo snel mogelijk en dus in een oud barrel. De Volvo V40 uit 2002 is gekocht; de voorbereiding en de voorpret zijn in volle gang. Het vertrek zal op 9 oktober plaatsvinden en het avontuur eindigt op 22 oktober.

 

Omdat wij de mogelijkheid hebben onze droom te verwezenlijken, gunnen we dat een ander ook. Daarom willen we ons graag verbinden aan Stichting Dream4Kids.

Dream4Kids is een organisatie die samen met vrijwilligers unieke Droomdagen voor kinderen met een trauma mogelijk maakt. Tijdens zo’n Droomdag gaan de mooiste dromen in vervulling. De Droomdag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en geeft moed en positieve energie om weer in dromen en in de toekomst te geloven.

Het zou geweldig mooi zijn, als wij voor deze stichting een groot bedrag zouden kunnen ophalen!

Steun jij ze ook met een fraaie donatie? Hier vind je hun digitale collectebus.

.

Facebook
Twitter
LinkedIn