Veiling

Speciaal voor Dream4Kids komt volgende week een heel bijzonder veiling-item onder de hamer: de allerallereerste ‘Bossche Handelsmissie’. Onder het motto ‘Dream4Kids krijgt die lach niet van hun gezicht’ slaan burgemeester Jack Mikkers en zanger John de Bever de handen ineen voor het goede doel.

Veiling
De AllerAllerEerste is een initiatief van Jaap Klink en Melvin Oomes van netwerkorganisatie Broed uit Den Bosch. Hun gedachte: wie snakt er níet naar dat moment waarop de horeca, kappers en andere middenstanders hun deuren weer mogen openen? Daarom bedachten ze een online veiling onder het motto ‘De allerallereerste’. Biertje, lunch, knipbeurt, naar de film, dansje op de bar….

Schot in de roos
Het initiatief kreeg veel media-aandacht, o.a. op Radio 1 en in het Algemeen Dagblad. Het is een schot in de roos: ruim 100 ondernemers uit de regio hebben zich al aangesloten en er komen nog steeds nieuwe geïnteresseerden bij. Klink en Oomes willen het concept nu ook naar andere steden in Nederland vertalen.

“Handelsmissie”
Speciaal voor Dream4Kids komt volgende week een heel bijzonder veiling-item onder de hamer: de allerallereerste ‘Bossche handelsmissie’. Onder het motto ‘Dream4Kids krijgt die lach niet van hun gezicht’ slaan burgemeester Jack Mikkers en zanger John de Bever de handen ineen voor het goede doel. Een zakenreis door de binnenstad van Den Bosch, samen met burgemeester Jack Mikkers en een select en exclusief gezelschap van vijf (mede)ondernemers langs vijf horecazaken. Met als klap op de vuurpijl een spetterend optreden van John de Bever.

Het kavel staat inmiddels online en bieden kan vanaf donderdag 25 februari 12:00 uur.  

We hopen natuurlijk op een fantastische opbrengst voor Dream4Kids! 

Facebook
Twitter
LinkedIn