Studenten Alcmaeon

De Utrechtse psychologie-studentenvereniging Alcmaeon werkt samen met Dream4Kids. U.P.V. Alcmaeon is vernoemd naar de natuurfilosoof en medisch theoreticus Alcmaeon van Croton. De vereniging heeft ruim 2.200 leden.

samenwerking met studentenvereniging Alcmaeon

Ook de studenten van de Utrechtse studentenvereniging Alcmaeon zetten zich in voor Dream4Kids!

De ruim 2200 leden studeren allemaal psychologie. Met name voor de kinder- en jeugdpsychologie is het werk van Dream4Kids interessant. 

De vereniging houdt zich met inhoudelijke én ontspannende activiteiten bezig en roept haar studenten ook op om vrijwilligerswerk te doen. Mooi om te zien hoe studenten zich naast hun studie inzetten voor een betere maatschappij. 

Dream4Kids is blij met deze aandacht en het samenwerkingsverband met Alcmaeon.

 

Bestuur U.P.V. Alcmaeon (2021)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Samenwerking met een chocolade randje

Wij zijn enorm trots op onze leuke samenwerking met Olala Chocola Breda. Zij gaan ook dit jaar speciaal voor Stichting Dream4Kids prachtige, handgemaakte chocoladeletters maken van eerlijke en lekkere chocolade. Met een bestelling van deze speciale chocoladeletters steunt u Dream4Kids en helpt u ons nog meer Droomdagen te organiseren voor kinderen met een trauma tussen de 6 en 12 jaar. Helpt u ons mee zoveel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Of scan de QR-code en bestel!