Zusjes Nova en Jasmijn beleven hun droomdag in Seapark Brugge

De vader van zusjes Nova & Jasmijn is overleden aan kanker. Daarom wordt er voor deze meiden een geweldige droomdag georganiseerd! Zaterdag 19 september 2015 was DE dag…DE droomdag voor Noa en Jasmijn! De meiden hebben enkele dagen van te voren een uitnodiging gehad hoe laat ze en waneer ze opgehaald worden. Reuze spannend voor de meiden want ze hadden geen idee wat er zou gaan gebeuren....

De droom

Boudewijn Seapark in Brugge

Dreamchasers

Titia & Jessica

De droomdag

Om 8.15 zijn de meiden en hun moeder en oma opgehaald en afgereisd naar België. In de auto lagen de eerste verassingen; een (gevulde) rugtas met naam, een fleecedeken en een knuffel. Na 2 uur rijden werden we ontvangen in het Boudewijn Seapark in Brugge. De meiden mochten met een dolfijnentrainster mee om van alles te leren over dolfijnen. Ze hebben een doflijn getraind, gevoerd, geaaid en zijn ongepland totaal nat gespetterd (waar de meiden heel hard om konden lachten).

Met een echte Boudewijn Seapark Bal vertrokken we naar de dolfijnenshow. Ook al was het weer niet heel super, toch was de volgende stop het waterpretpark. De meiden kregen Frozen badkleding en een handdoek en spetteren en glijden maar!! Ze waren heel stoer want het water was best wel koud. Tijd om op te warmen dus en lekker een patatje te eten. Na een rondje door het (attractie)park waarbij vele attracties, meerdere keren, geprobeerd werden was het tijd voor de volgende verrassing.

De meiden kregen een echte Prinses Elsa (van Frozen) prinsessenjurk met daarbij behorende (glitter)hakkenschoenen, een kroontje en een ketting aan. Om vervolgens door een lieve grimeuse tot ware Elsa prinsessen omgetoverd te worden. Ze zagen er prachtig uit! In de jurk nog door het park gelopen en gespeeld in het indoor speelterrein en als afsluiter van de dag een lekker ijsje en met een fantastisch gevoel weer terug in de auto naar huis. Een dag om nooit te vergeten!

Sponsoren bedankt!

Slingershop.nl, Pixum Fotoservice, Le Blon Couture, Soowfun, Meisjesparadijs, Spaansejurk, Agrimarkt, Fotofabriek, Kivido, Bakkerij Boender, Alpha Holland, Bernadette, Margreth Creatie

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup