Verwennerij in de chocolaterie voor Naomi en Sergio

De Droom

Hun droom is samen rond rijden in een limo… leuke dingen doen met heel veel chocola.. een minuutje gratis winkelen… en bij voorkeur op de donderdag… de stomste dag van school!

Dreamchasers

Loes en Chantal

De Droomdag

Op 22 november 2017 hebben wij een mooie droom gehaald. Het liefst willen Naomi en Sergio samen de droomdag beleven. Enthousiast vertellen ze dat donderdag de stomste dag op school is en dat ze die wel elke week willen missen… Ze allebei helemaal verzot zijn op chocolade en ze zouden dolgraag door een winkel willen rennen en een minuutje gratis willen shoppen. Ze houden ook van actieve dingen doen en een limo of coole wagen vinden ze superstoer. Nu maar duimen tot hun droom gaat uitkomen!

Donderdag 18 januari is het eindelijk zover! Super verrast worden ze uit de klas gehaald om door weer en wind naar de eerste locatie te gaan. Ze mogen 1 minuutje winkelen bij de Albert Hein in Geldrop. Met hun wagentjes racen ze de winkel door op zoek naar allerlei lekkernijen. Lachend, gierend en brullend  pakken ze lekkere en gezonde etenswaren! De fotograaf rent mee en probeert in allerijl nog wat foto’s te maken. Dan mogen ze via de koelcellen en de flessenmachine achterin de winkel lopen om zo in de kantine te belanden met een heerlijke warme chocomel. Snel kijken ze of ze alvast iets lekkers uit hun AH-zakje kunnen nuttigen!

Eenmaal weer buiten staat een mooie Porsche Cayenne klaar om in alle snelheid naar het lunchadres Van der Valk Eindhoven te gaan. Hier mogen ze de keuken in om hun eigen spaghetti gemaakt te zien worden. Heerlijk, en met de buikjes helemaal vol, de coole auto in, op naar de volgende verrassing! De gezichtjes beginnen al te glunderen als ze zien dat we binnen lopen bij chocolaterie Jacques van Bragt. Je ziet en ruikt overal heerlijke chocolade. Ze krijgen een schort voor en mogen samen met de grootmeester zelf bonbons, chocolade lolly’s en koeken met chocolade maken. Tussendoor wordt er geproefd en gesmuld. Ze likken hun vingers erbij af! (En wij ook.) Ze krijgen genoeg mee om de volgende dag op school te kunnen uitdelen en zelf thuis met de rest van de familie op te snoepen.

De volgende activiteit staat dan op het programma. Naomi en Sergio mogen een nieuwe outfit uitkiezen bij Jola Geldrop. Sergio weet precies wat hij wil, een rode trui en mooie spijkerbroek en hij krijgt er nog een coole onderbroek bij. Naomi staat als een klein fotomodel te passen en te draaien voor de spiegel. De skinny jeans met stoer truitje en zacht vestje zijn winnaar. Ze mag ook nog een sieraad uitzoeken voor erbij. 

Helemaal in het nieuw lopen ze de Roomexperience in Geldrop binnen, waar ze verrast worden door de komst van 6 vriendjes en vriendinnetjes. Ze gaan met z’n allen proberen te ontsnappen uit de funny escape room, EN het lukt! Tussendoor kunnen ze heerlijk spelen met allerlei spellen, wordt er ranja gedronken en chips gegeten en volop gekletst over de dag tot nu toe. Vervolgens mogen de jongens tegen de meisjes lasergamen. Het gaat er heftig aan toe, de jongens winnen, ondanks de revanche in de tweede ronde. 

Met grote honger lopen we naar de laatste activiteit. Als Vips worden ze ontvangen bij de McDonald’s Geldrop. Ze mogen bestellen wat ze willen en hier wordt gretig gebruik van gemaakt. Smooties, milkshakes en niet alleen happy meals worden besteld. Daarna mogen Naomi en Sergio voor iedereen een ijsje maken. Naomi zegt tegen de hostess: “Dit is echt de mooiste dag van mijn leven”. 

En dan hebben ze nog niet de grote witte limo voor de deur gezien die hun allemaal naar huis zal brengen. Met allebei een mooi pakketje van Etos Nabben in the pocket, stappen ze helemaal happy de limousine in. Wat zullen deze kanjers eenmaal thuis lekker gedroomd hebben!

 

Sponsoren bedankt!

Fotograaf Apicture, AH Geldrop, Van der Valk Eindhoven, Jacques van Bragt Patisserie & Chocolaterie, Jola Mode, Roomexperience, McDonald’s Geldrop, Etos Nabben, Limo-mij, Familie en vrienden

Speciale dank aan Leo Club Weert Montmorency voor de financiele sponsoring. 

 

 

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup