Sylwia op de manege

DE DROOM

Sylwia ging naar de manege en kreeg een workshop haren stylen

DREAMCHASERS

Stefanie & Cécile

DE DROOMDAG

S’morgens zijn we eerst naar de school van vriendinnetje Shania gereden in een prachtige versierde vet coole BMW, want daar had Sylwia speciaal om gevraagd.

Nadat we Shania hadden opgehaald zijn we naar de school van Sylwia gereden en hebben haar verrast en meegenomen richting Manege de Stap in de Mortel.

Paardrijden was de ALLERGROOTSTE droom van Sylwia! Bij binnenkomst kregen we eerst een uitgebreide rondleiding over de manage. Daarna is er een heel lief en rustig paard uitgezocht voor Sylwia en een kleine ondeugende pony voor Shania. Beide dieren zijn eerst geborsteld, gezadeld en rijklaar gemaakt. Daarna gingen de rijlaarzen aan en caps op bij de meiden!!

Sylwia en haar paard Luna waren al snel gewend aan elkaar en Sylwia reed al snel en zelfstandig rond in de bak. Ze deed het geweldig!!! Monique van Manege de Stap vond het leuk als Sylwia nog eens terug zou komen, en Sylwia natuurlijk ook.

 

Aansluitend zijn we verwend met een heerlijke high-tea, en hebben de meiden heerlijk genoten van allerlei zoetige taartjes!

Na de high-tea zijn we aan het tweede deel van de droomdag begonnen. Sylwia kreeg een professionele workshop bij Linda’s Hair & Nail design. Sylwia wil later misschien kapster worden, en heeft een hoop geleerd deze middag. Ze kan nu verschillende soorten krullen maken met een krul- en stijltang en haren stylen. Ook de krullen van de 2 meiden verdwenen als sneeuw voor de zon ;-)

Na de kapper zijn we voor een make-over naar de Coolcat gegaan, en daar is flink geshopt! Passen gebeurde in een speciaal versierd pashokje en na veel wikken en wegen is er een coole outfit gescoord!

Aansluitend zijn we met, de meiden, de pleegouders van Sylwia en de moeder van Shania heerlijk verwend bij restaurant het Zusje. Ook hier was de tafel weer prachtig versierd en hebben we met zijn allen genoten van een gezellige avond!!!

SPONSOREN BEDANKT

Manege de Stap, Linda's Hair en Nail Design, Zien eten en drinken, Coolcat Helmond, Het zusje Helmond, sponsorloop O.S.S. VOLO

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup