Sportieve Bob ontmoet zijn freerun idool

Sportieve Bob ontmoet zijn freerun idool

DE DROOM

Heel veel Porsches, een ontmoeting met Bart van der Linden en karten als de beste!

DREAMCHASERS

Lieke en Laura

DE DROOMDAG

Op 31 januari was het dan echt zover. Met zijn vriendje en begeleider werd Bob (schuilnaam) vandaag opgehaald op zijn school. Hij werd opgehaald in dezelfde Porsche Panamera die EnzoKnol ook heeft. En dat was wel heel gaaf. 

Aangekomen in Heteren bij de Porsche Centrum Gelderland, kreeg Bob een mooie poster en interessante boekjes over alle Porsches. Hij mocht de allermooiste auto uitkiezen en daar nog even inzitten. Vervolgens hebben ze nog even getest hoe hard een Porsche kan optrekken.... en dat was héél snel!

Gauw op naar de Ninja Acadamy in Den Haag. Daar werden we heel hartelijk ontvangen door een coach van JUMP Freerun. Bob en zijn vriendje mochten eerst laten zien wat zij al hadden geoefend thuis. Wat waren wij onder de indruk van hun kunsten! Net op het moment toen Bob dacht, “Wanneer komt mijn idool Bart van der Linden?”, kwam Bart binnenlopen. Wat een grote glimlach leverde dat op! Bob kreeg speciale trucs aangeleerd van Bart van der Linden tijdens een persoonlijke clinic, kreeg een handtekening op een speciaal shirt en mocht ook nog op de foto. Eigenlijk wilden ze niet meer weg hier. Maar we moesten toch echt door naar onze volgende verrassing, de droomdag was immers nog lang niet voorbij! ;)

Ondertussen werden de jongens in de auto verwend met heerlijke broodjes van bakkerij Vaags en natuurlijke zijn lievelingssnoepjes en wat drinken van Jumbo Winterswijk.

Onze volgende verrassing was dat Bob één uur lang alleen met zijn vriendje mocht karten op de kartbaan bij The Maxx in Veenendaal. Telkens werd de snelheid van de auto opgevoerd. Ze kregen tips van de mannen waardoor ze elk rondje nog harder reden en alle dagrecords sneuvelden. De boost stand werd goed gebruikt en de jongens genoten volop. Ze mochten na één uur karten zelfs nog even springen op het trampolinepark.

Op de terugweg hebben we bij ’t Pannekoekhuis Westendorp het lievelingseten gegeten van Bob: pannenkoeken. En ook hier stond er nog een verrassing voor hem klaar, zijn moeder kwam namelijk gezellig mee-eten! 

Wat was iedereen moe aan het eind, maar het was een geslaagde dag. Kiezen wat het leukste was, dat kon Bob niet. Want wat was alles leuk. Sponsoren bedankt voor alle diensten en jullie enthousiasme, Bob heeft een fantastische dag gehad.

We mogen binnenkort ons fotoboek langsbrengen en mogen dan nog iets heel lekkers meenemen van Bakker Bart Winterswijk. Om de droomdag nog extra goed af te sluiten.

SPONSOREN BEDANKT!

Bakkerij Vaags, Jumbo Winterswijk, JUMP Freerun, ’t Pannekoekhuis Westendorp, Snoeck-Huiskamp Autoverhuur Winterswijk/Autohopper, the Maxx, Bakker Bart Winterswijk, en Porsche Centrum Gelderland.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup