Spel en spektakel voor Joris en Niels!

 

DE DROOM

Een dag vol spectaculaire activiteiten.

DREAMCHASERS

Marianne en Hilde

DE DROOMDAG

In alle vroegte begon dé droomdag voor Niels en Joris, wij hebben de jongens en ook hun zusje verrast in aanwezigheid van hun beste vriendje en vriendinnetje. De enthousiaste energieke jongens waren er klaar voor. Een dag vol spectaculaire activiteiten dát was hun droom. Omdat hun zusje natuurlijk ook een mooie dag verdiende ging zij ook met haar vriendin en dreamchaser Eveline met ons mee. Ieder een eigen dag, speciaal voor hen, maar wel samen uit en samen thuis. 

Met een stoere Range Rover (ter beschikking gesteld door lieve vriendin Sonja) vertrokken we, onderweg (met een heerlijk zelfgemaakt ontbijtje) de nodige lol én natuurlijk de nodige pesterijen tussen de tweelingbroers onderling ;) 

Na een uur rijden hielden we een stop, de kinderen konden zich uitleven op een speeltoestel en daar kwam de eerste verrassing.

De grootste droom van met name Niels was het ontmoeten van YouTube BN’er Dylan Haegens. Jee, dat viel niet mee om een meet&greet te regelen. Maar we hadden een mooi alternatief en middels een videoboodschap, ingesproken door dé Dylan zelf, werden de jongens alsnog verrast en werd hen verteld dat ze in september alsnog Dylan gaan ontmoeten! Dylan zal op de Ferraridag op vliegbasis Volkel aanwezig zijn en natuurlijk zijn Niels en Joris daarvoor ook uitgenodigd. De blije gezichtjes van de jongens bij het zien en horen van de persoonlijke boodschap van Dylan aan hen, vergeten wij ons hele leven niet! Totaal verrast en ongeloofwaardig keken ze elkaar aan en daarna volgde al snel een enorme sprong in de lucht. Samen met een gaaf T-shirt (gesponsord door kledingzaak Trigger) genoten ze van het eerste cadeau van de dag.

Tijd om verder te rijden en de rest van het avontuur van de dag voor te gaan zetten. Sligro had snoepzakjes voor de dag gesponsord (voor de hele dag, maar het was in 10 minuten weg ;), nog even snel facetimen met de klas om de achtergebleven klasgenootjes een extra jaloers te maken.

De eerste activiteit maakte direct indruk: helikopter vliegen! Dat hadden de jongens niet eens durven dromen. Vol enthousiasme mochten ze een voor een met hun vriendje/vriendinnetje een vlucht maken. Wat een beleving! 

Nadat ze nauwelijks konden laten doordringen wat ze hadden meegemaakt stonden de dames en heren van Defensie klaar om de kinderen te ontvangen. Een heuse klimwand was buiten opgesteld en daar konden ze laten zien wie helemaal tot het hoogste punt kon klimmen en aan de grote bel kon trekken. Natuurlijk de een wat stoerder dan de ander maar allemaal vol enthousiasme en na afloop kregen ze nog een tasje met allerlei leuke items uit het leger en van de marine.

Naast de klimwand, dat hadden de jongens al lang gezien, stond de lasergame opblaasbare lasergame arena opgesteld. Lasergame….een grote wens van allebei de jongens. Daar gingen ze met z’n 4-en: vest aan, gun mee en aanvallen maar. Enthousiast maar wel wat moe inmiddels kwamen de kinderen naar buiten. Nu was het tijd om plaats te nemen in een indrukwekkende sportauto. Alle kinderen, en jippie wij mochten zelf ook, zaten te genieten. Natuurlijk zijn we een flink stukje gaan scheuren over de dijk. Allemaal verantwoord met natuurlijk de gordels om, maar ook met af en toe plankgas!

Wat een ochtend… Tijd om even bij te komen onder het genot van een gezamenlijke lunch. Het zusje van de jongens, haar vriendin en Eveline troffen we daar om de belevenissen van de ochtend te delen.

En daar was direct het moment voor het 2ecadeau van de dag. Want Niels had dan het ontmoeten van Dylan als grote wens, Joris wilde vooral graag gaan zwemmen in een zwembad met wildwaterglijbanen. Omdat dat op deze droomdag niet gecombineerd kon worden was Center Parcs De Kempervennen zo attent om een dag te sponsoren waarop de jongens met het hele gezin mogen komen midgetgolfen of bowlen, lunchen én natuurlijk zwemmen! Kinderkledingzaak Tata (T.T36) heeft 2 stoere zwembroeken van het merk Molo gesponsord en daarmee was ook dit cadeau compleet. Met name Joris kon niet wachten om deze dag met zijn familie te plannen.

Na een indrukwekkende ochtend, een heerlijke lunch en echte droom-cadeaus was deze dag nog lang niet voorbij.

Marianne is met Niels en zijn vriendinnetje naar de roofvogelshow gegaan en Hilde met Joris en zijn vriendje naar de aquaballen waar zij zichzelf in de bal op de vijver konden uitleven. Bij de roofvogelshow mochten Niels en zijn vriendinnetje elke vogel ook even vasthouden. Wel even spannend maar wat een beleving zeg! Het balspel met Joris was wat eerder afgelopen waardoor de jongens ook nog ieder hun eigen moment hadden met de volgende en laatste activiteit…speedbootvaren! Nadat de schipper ons rustig uit de haven stuurde gaf hij vol gas op het Veluwemeer. De jongens hadden direct de grootste lol en riepen alsmaar ‘harder, harder!’. Ze mochten ook nog eens zelf sturen! Wat een gaaf en wat was het genieten om hun koppies weer zo vol enthousiasme te zien. Na de nodige extra tijd moesten we dan toch weer echt aan wal.

Een fotoshoot met hun zusje stond als slot gepland, daar troffen we elkaar dus weer allemaal aan de waterkant. Marinus mode maakte het mogelijk dat de tweeling al weer een cadeau mocht uitpakken. Een nieuwe broek met bijpassend shirt voor de fotoshoot. Ze waren blij met de kleding, al ruilde ze direct onderling hun broek (wij weten nog niet waarom maar waarschijnlijk waren wij geen goede stylisten in het maken van combinaties. ;)

En toen was het wel weer tijd voor rust en gingen we met gezonde trek richting restaurant voor een hele leuke laser eindshow en een heerlijk buffet waar de kinderen alles konden kiezen wat ze maar konden bedenken. Na het eten nog snel met de hele club op de foto en toen moe maar voldaan naar de auto om aan de terugreis te beginnen.

En als je dan denkt dat de kinderen in de auto in slaap zouden vallen van een vermoeiende indrukwekkende leuke dag dan heb je het mis. Tot binnen de bebouwde kom van hun woonplaats in Brabant was het druk en enthousiast napraten in de auto.

De straat waar de jongens en hun zusje wonen inrijdend stonden alle ouders ons als ontvangstcomité op te wachten.  Wat een leuke thuiskomst! De kinderen nog altijd hyperactief maar voor ons tijd om met het laatste cadeau van de dag afscheid te nemen. Ze kregen tot slot een lightbox voor op hun kamer. Iets om hen te herinneren aan een onvergetelijke dag en hopelijk dé boost die ze nodig hebben en zo verdienen voor de toekomst. 

Deze geweldige herinnering voor hen, en ook voor ons, hadden wij nooit kunnen realiseren zonder alle attente mensen in ons eigen netwerk. Wij zijn heel dankbaar deze dag voor de spontane tweeling Niels en Joris te hebben mogen organiseren en meemaken. Dit had niet gekund zonder genoemde sponsoren en alle financiële donaties die wij van jullie mochten ontvangen.

Nu even bijkomen maar we kijken al met enthousiasme uit naar de volgende droomkinderen. Heel graag tot een volgende keer. 

Dankbare droomgroet,

Marianne en Hilde

SPONSOREN BEDANKT!

Marinus Mode, Center Parcs De Kempervennen, Kinderkledingzaak Tata (T.T36), Sligro, Kinderkleding zaak Trigger Boys & Girls en Pixum

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup