Privé snowboardles voor de stoere Boy

Boy is in zijn jeugd seksueel misbruikt en krijgt daarom van Dream4Kids een droomdag aangeboden. ’s Ochtends om half 11 werd Boy opgehaald met een zwarte Porsche inclusief Porsche pet! Hij kon zijn ogen niet geloven en had alleen maar oog voor de Porsche en wist niet hoe snel hij erin moest kruipen.

Droom

Voetbalkapsel, DJ, snowboarden en hele gave cadeaus

Dreamchasers

Gina & Ivette

De droomdag

Van daaruit via een omweg richting stad om hem een voetbalkapsel aan te meten. De plek waar Boy geknipt zou worden was versierd met slingers en ballonnen in de kleuren van zijn favoriete voetbalclub Ajax. Het kapsel werd een heus Pelle-kapsel inclusief haargel die Pelle ook gebruikt! Hij vond het allemaal prachtig en zat even te twijfelen of hij zijn Porsche pet weer op zou zetten maar de pet ging toch maar in de tas anders ging zijn kapsel door de war! 

Zaterdag 6 juni waas het dan eindelijk zover. Wij mochten Boy verrassen met een droomdag! Boy was uiteraard niet op de hoogte van ons bezoek en wij vonden het best spannend!

Op naar onze lunchplek! Hier was alles ook versierd met rood/witte slingers en ballonnen. Boy had de draaitafel al gezien en vroeg steeds wanneer hij erachter mocht spelen! Maar eerst even lekker lunchen. Daarna de kneepjes van het vak leren achter de draaitafel! Hij straalde en wilde hier eigenlijk wel de hele middag blijven. En dat hij een goeie muzieksmaak heeft moge duidelijk zijn! Van daaruit richting de auto voor de volgende activiteit. Onderweg nog even een tussenstop om een lekker ijsje te eten. Bij aankomst van de activiteit dacht Boy dat hij ging klimmen maar wij wisten wel beter. Het werd een privéles snowboarden! Best vermoeiend maar als een echte stoere snowboarder stond hij op een gegeven moment zonder handen op de stang op de borstelbaan.

We hadden nog wat tijd over dus lekker in het gras picknicken met drinken, chips en snoepjes. Nog even bij de mountainbikeheuvel gekeken. Dat leek hem ook wel wat met papa en op zijn crossfiets over deze heuvel crossen en kwam dat even mooi uit!

Van het snowboarden naar het restaurant om als afsluiter samen te eten. Na het eten hebben we hem verrast met een aantal cadeaus: VIP kaarten voor de GP in Spa in augustus samen met zijn vader, een Ajax boek gesigneerd door Jasper Cilessen en een pet gesigneerd door alle spelers van Ajax, een ijsstrippenkaart en een spiksplinternieuwe crossfiets. Hij wilde er meteen op fietsen in het restaurant maar moest toch even wachten tot we buiten waren. De moeder van Boy vertelde ons aan het einde van de dag dat ze Boy sinds lange tijd niet zo blij en vrolijk heeft gezien. Voor ons een reden om te zeggen dat het een supergeslaagde dag was en wij hebben zeker ook genoten van Boy!

Sponsoren bedankt!

Lamon Bedrijfshygiene BV, Bloem & Lifestyle, Confetti Feest, De Uurwerker, La Coupe Coiffure, Ajax Foundation, Grand Prix Tours, ITCG Projects BV, Fotostijl, Pure Frozen, Bike Centre Dik, Stichting Sonbross, Snow- en Outdoorlimits Kardinge, Restaurant Breed, Deejay Hummingbird, PIXUM Fotoservice

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup