Precious in Amsterdam en haar ontmoeting met Stuk TV

De droom

"Het was echt de mooiste dag van mijn leven"! De grootste droom van Precious was de mannen van STUK TV ontmoeten en dat is gelukt.

Dreamchasers

Jill & Yvonne

De droomdag

Precious werd dinsdag 22 november om 9.45 uur opgehaald met de limousine. Dat haar droomdag die dag op de planning stond, was al per ongeluk verteld door haar leraar maar dat mocht de pret niet drukken! Na twintig minuutjes in de limo, mocht Precious bij PIM Sneakers in Den Bosch een gratis paar sneakers uitzoeken, waar ze super blij mee was! Toen was het tijd om naar Amsterdam te vertrekken.

Met z'n vijven in de auto was het een beetje krap, maar erg gezellig. Bij de Drie Graefjes hadden ze een heerlijke high tea voorbereid met lekkere sandwiches en een zoete ronde met cakejes en taart. Toen we gingen, kreeg zowel Precious als haar vriendje dat erbij was een goodiebag mee met een persoonlijke boodschap en wat lekkers.

Een spannend onderdeel van de droomdag was de escaperoom, waar we binnen een uur verschillende codes moesten kraken en puzzels op moesten lossen om eruit te komen. Alle opdrachten waren gelukt! Alleen het laatste onderdeel was een beetje lastig, waardoor we er net niet op tijd uit wisten te komen.

Het allermooiste moment van de droomdag, waar alles op draaide, was de ontmoeting met de jongens van StukTV. Giel, Stefan en Thomas hadden volop de tijd voor vragen, foto's en filmpjes. Zelfs de intro van het nieuwe filmpje op Precious haar youtubekanaal werd samen gemaakt! Dolgelukkig stapten we weer in de auto naar huis. Voordat we echt naar huis gingen, moest er natuurlijk nog even wat worden gegeten. Precious gaf eerder al aan heel graag bij MacDonalds te eten, wat we dus ook gingen doen. Toen was de droomdag echt afgelopen. Precious heeft op haar youtubekanaal nog een leuk fimpje gemonteerd van de droomdag: https://www.youtube.com/watch?v=BdZvtb0HgUU

 

Sponsoren bedankt!

De kruishoeve, PIM Sneakers, De drie Graefjes, Zombie Escape, Stuk TV, McDonalds Rosmalen

Iedereen die een donatie heeft overgemaakt willen wij via deze weg heel erg bedanken! Jullie hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag. 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup