Nout ontmoet zijn idool Henk Wijngaard

DE DROOM

Noud is een jongen van 11 jaar die met de kleinste dingen tevreden is. Hij wist niet goed wat hij van de droomdag kon verwachten en was erg bescheiden bij het vragen wat hij echt een keer wilde doen. Wat duidelijk naar voren kwam, was zijn liefde voor snelle wagens en vrachtwagens. Daarnaast vindt hij voetbal tof en zijn favoriete voetbalclub is Ajax Amsterdam. Helaas konden wij in deze periode niet naar Ajax gaan, maar dit wordt nog geregeld en er zal een vervolgdroomdagje komen. Waar hij nog meer een idool van is, is de zanger Henk Wijngaard, mede door zijn fascinatie voor vrachtwagens. 

DREAMCHASERS

Rens en Julian

DE DROOMDAG

Op donderdag 26 januari was de droomdag van Noud gepland. Om half 10 stonden wij, de dreamchasers en pleegvader en begeleider van Noud, voor zijn school klaar met een hele vette Bentley. Op dat moment zijn we naar de gymzaal gelopen, waar hij les had en hebben hem verrast met de droomdag. Vervolgens zijn wij met Noud de Bentley ingestapt en begon het avontuur. 

We zijn vervolgens met de Bentley naar Eindhoven gereden en Noud had totaal geen idee wat hij kon verwachtten. Uiteindelijk waren we rond kwart over 10 bij Hezemans Indoor Karting. Daar aangekomen wist Noud al natuurlijk wat we gingen doen en hij was meteen erg verrast, omdat hij dit nog nooit had gedaan. Even later hebben wij met z’n vijven twee heats van twaalf minuten de baan bescheurd. Mede door Noud zijn snelle en mooie rijstijl heeft hij de eerste plek veroverd en hiervoor is hij beloond met een medaille. Ten slotte had Noud het geluk dat hij nog even mocht kijken in de werkplaats/garage van Hezemans Indoor Karting. Pfoe wat een honger na het racen...

Rond half 12 waren we aangekomen bij het volgende adres. Dit adres was Domino’s pizza in Eindhoven. Hier zijn we vervolgens wezen lunchen en heeft Noud, zélf, drie ontzettend lekkere pizza’s gemaakt. Deze smaakten heerlijk en hebben we met z’n allen opgepeuzeld.

Nadat we onze buik weer rond hadden gegeten, zijn we doorgereden naar de volgende activiteit. Rond 1 uur waren we aangekomen bij het DAF-museum in Eindhoven. Dit is een museum met veel auto’s en vooral vrachtwagens. Bij binnenkomst hebben we een vragenlijst gekregen die we moesten invullen, hiermee kon Noud een kleinigheidje winnen. Maar het ging vooral om het bezichtigen van de enorme vrachtwagens. Na binnenkomst stond Noud al snel bij een splinternieuwe oranje vrachtwagen. Geen wonder dat hij daar stond, hij heeft immers erg veel verstand ervan en het was zijn lievelingskleur. Verder heeft hij met een grote lach op zijn gezicht alle andere vrachtwagens en auto’s bewonderd. Ten slotte had Noud alle vragen goed beantwoord en kreeg als beloning van het museum een DAF-jojo. 

Even tijd voor een potje voetbal…

Om 4 uur hebben we een tussenstop gemaakt om een potje te voetballen op een veldje in Vught. Toen we daar waren aangekomen hebben we Noud eerst verrast met twee cadeaus. Het eerste cadeau was een sjaal van het Nederlands elftal, wat hij erg leuk vond. Het tweede en het mooiste cadeau waren zijn nieuwe Adidas voetbalschoenen, die hij natuurlijk direct kon testen tijdens het voetballen. Rond kwart over 4 zijn we terug richting de Bentley gelopen en hebben we op de parkeerplaats even wat gedronken en gesnoept. 

Alweer honger?? Je hebt zo hard gevoetbald!

Rond 5 uur zaten we uiteindelijk te eten bij de Mac Donalds in Geldermalsen. Noud koos uiteraard voor een happy-meal met een hamburger, een milkshake en een danoontje. Bovendien mocht Noud nog een eigen Mac Flurry ijsje maken, met natuurlijk enorm veel chocoladesaus. Nadat we genoeg gegeten hadden met iedereen zijn we doorgereden naar onze laatste activiteit.

Als kers op de taart…

Na ongeveer een half uur gereden te hebben waren we iets voor 6 uur aangekomen bij wegrestaurant De Meern in Utrecht. Hier zouden we met Noud de dag evalueren en een laatste drankje doen. 

Maar wie komt daar ineens binnen????

Het was zijn grote idool Henk Wijngaard. Noud is misschien wel zijn grootste fan! Bij binnenkomst van Henk Wijngaard wist Noud niet hoe hij moest reageren en hij was totaal verstijfd. Een paar seconden later balden hij zijn vuisten en stak hij zijn armen in de lucht. Zoveel blijheid zie je nergens! Nadat Noud de handen had geschud met Henk, kreeg hij ook nog zijn nieuwe album met alle hits. Deze werd vervolgens gesigneerd. Ten slotte hebben we nog 20 minuten zitten drinken en hebben we veel gelachen en gekletst. 

Wát een droomdag…

Rond half 7 zijn we vanaf de Meern weer richting Noud zijn huis gereden, waar heel het pleeggezin ons buiten op stond te wachten. Daar aangekomen hebben we nog een aantal rondjes gereden met zijn pleegbroertjes- en zusjes. Noud gaf aan een geweldige dag te hebben gehad, die hij nooit meer zal vergeten! 

 

SPONSOREN BEDANKT!

Albert-Heijn Vught Stationstraat, Jos van Herpen, De Blokker Vught, Sterwijnenthuis.nl , J.A. Bok Bloemenspeciaalzaak , Alix the label -> Bentley, Henk Wijngaard, Domino’s Eindhoven Elckerlylaan , Hezemans Karting, DAF museum 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup