Niet een, maar twee droomdagen voor Michael!

De droom

Snelle auto's, heel veel LEGO, roofdieren en lekker eten!

Dreamchasers

Floor en Maud

De droomdag

Na een aantal zenuwslopende weken voor Michael was het eindelijk zover. Op donderdagmiddag werd Michael op school opgehaald met een Nissan GTR. Zijn hele klas kwam mee naar buiten om te kijken hoe de chauffeur en Michael met plankgas in de mega snelle en gave auto wegreden.

Terwijl Michael in zijn stoel werd gedrukt, reden wij met zijn vader en de fotografen achter hen aan naar een nog onbekende bestemming. Eenmaal op bestemming aangekomen, bleek dat Michael een kijkje mocht nemen bij een groot software bedrijf. Michael heeft een enorme interesse voor programmeren. Aan het einde van de rondleiding, gegeven door de eigenaar van het bedrijf, Arjen de Koning, volgde een spectaculair einde. In de hoek van de loods zag Michael een aantal snelle race wagens staan.. Toen hij verder mocht lopen, bleken alle originele auto’s van de film Fast&Furious binnen handbereik te staan. Michael geloofde zijn ogen niet! Hij kende alle auto’s en heeft de auto’s van binnen en van buiten bestudeerd en bewonderd. Na de enthousiaste verhalen en ervaringen van Arjen de Koning kwam Michael helemaal los! Michael had zijn droomdag niet beter kunnen starten!

Onderweg naar de volgende nog geheime bestemming, vertelden we Michael dat we met een Ranger een exclusieve kijk achter de schermen mochten nemen. We zouden voornamelijk naar de roofdieren gaan. Toen Michael dat hoorde, zag hij een volgende droom in vervulling gaan. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door de Ranger. We werden met safariauto’s opgehaald om vervolgens te voet de roofdieren te bewonderen. Michael weet al enorm veel van allerlei diersoorten, waar de Ranger super op in heeft gespeeld. Hier werd Michael alleen maar enthousiaster van! Zowel Michael als zijn vader hebben enorm genoten van de exclusieve middag bij de Beekse Bergen!

Terwijl Michael dacht dat we na de safariwandeling zouden gaan eten, werd hij enorm overvallen met als verrassing een overnachting bij de Beekse Bergen. Michael keek zijn ogen uit toen hij bij het voor hem versierde huisje aankwam. Als je dacht dat het alles was, werd hij ook nog eens verrast met meerdere LEGO pakketten. 

Na een rustmoment was het tijd om te gaan eten. Michael was er van overtuigd dat we naar een fastfood restaurant zouden gaan. Niet bleek minder waar, want onverwachts stonden we voor het All You Can Eat restaurant Ibiza in Tilburg. Dit was een van zijn wensen. We hebben heerlijk genoten van een flink diner, waar we enorm vriendelijk zijn geholpen. Bij aankomst lag er voor Michael een toffe pet met Ibiza bril klaar. De eigenaar kwam nog langs om Michael gedag te zeggen. Ook mocht hij de mega vette wagen van de eigenaar bewonderen, van binnen en buiten! Na een gezellig avondmaal zijn we met een volle buik teruggekeerd naar het huisje bij de Beekse Bergen. 

De ochtend erna ging de wekker al vroeg af. We maakten ons klaar voor de volgende activiteit. Als hint kreeg Michael een LEGO pakket cadeau. Daarna wist hij zeker dat we iets met LEGO zouden gaan doen. Michael mocht zich een ochtend uitleven bij de LEGO clubdag van Vereniging de Bouwsteen. Er was zoveel te doen, dat Michael van enthousiasme niet wist waar hij wilde beginnen. Michael heeft genoten van de mooie lego bouwwerken en lego games. 

Hoewel Michael en zijn vader dachten dat de droomdag erop zat, gingen we afsluitend lunchen bij de KFC in Apeldoorn. Michael werd laaiend enthousiast toen hij doorhad dat hij bij de KFC ging lunchen! Eén van zijn grote wensen. We dachten iets te mogen bestellen en rustig bij te mogen komen van de ervaring bij de LEGO clubdag. Niets bleek minder waar. De manager heeft werkelijk alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat Michael ongestoord in de keuken mee kon kijken. Michael heeft zelfs zijn eigen batch Hot Wings mogen maken in zijn eigen KFC shirt! Als klapper op de vuurpijl had de manager nog een tas vol KFC verrassingen voor Michael. De limited edition trui van KFC doet Michael niet meer uit. 

Eenmaal thuis aangekomen na twee geweldige droomdagen, werd Michael nog verrast met te gekke LEGO pakketten en een Nintendo 3DS spel van Pokémon. Michael heeft zichtbaar van alle ervaringen genoten! “Al mijn dromen zijn uitgekomen!”, zei hij onderweg naar huis. 

Tijdens deze geweldige dagen is alle tijd en aandacht aan Michael besteed, geweldig om te zien! Wij zijn iedereen enorm dankbaar voor de fantastische invulling van de droomdagen! Voor Michael een  ervaring om nooit te vergeten. 

Sponsoren: bedankt! 

Arjen de Koning, Beekse Bergen, Ibiza Tilburg, Vereniging de Bouwsteen, KFC Apeldoorn, OLGO Groep, Lego, Ingrid van Santen - Smits, lil.nl, Ditverzinjeniet, Mario 3DS, Nintendo Nederland, Halfords, YGZ, Hieppp, Myxlshop, AFAS Foundation

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup