Need for Speed, de droom van John

De ouders van John (8) zijn met een vechtscheiding uit elkaar gegaan. John heeft sinds kort een nieuw pleeggezin. Dream4Kids organiseerde een welverdiende droomdag voor John, die ook een beetje voor zijn zusje Linda (5) was.

De Droom

John weet wat hij wil en dat gaat over het algemeen snel; raceauto’s, vliegtuigen en speedboaten….maar één ding mocht ook niet ontbreken op zijn Droomdag en dat was dat zijn zusje Linda erbij was en Linda vandaag een prinsesje zou zijn!

Dreamchasers

Robbin Bouten en Laurens Maaijwee (Ronde Tafel Rosmalen)

De Droomdag

Need for speed!

Het is zaterdag 19 november 10 uur ’s-ochtends en John heeft net gehoord dat vandaag zijn Droomdag zal zijn en daar staat ie voor de deur, precies dé auto, een gele Lamborghini mét vleugeldeuren. Zoals gezegd weet John precies wat hij wil! Een beetje overrompeld bekijkt hij de Lambo, maar durft nog niet in te stappen. Na een lekker stuk slagroomtaart en een glaasje kinderchampagne gooit hij echter snel de schroom van zich en stapt achter het stuur!  Hij geeft nog even duidelijk aan dat wat we verder gaan doen wel een verrassing moet blijven, maar eerst moeten we Linda gaan ophalen!

Na een hartverwarmend weerzien van broer en zus, gaan we, Linda natuurlijk in prinsessenjurk, richting vliegveld Teuge om het luchtruim in te gaan. Eerst nog even pannenkoeken eten? Nee, het worden toch tosti’s voor John en Linda!

Vervolgens naar de hangar van piloot Martin, waar een stoer vliegtuig al op hun staat te wachten. En dan natuurlijk de lucht in, waar ze op speciaal verzoek van Linda tot boven de wolken gaan vliegen!  Een machtig mooi avontuur, waarbij John zelf de piloot mocht zijn!

Maar of dat nog niet genoeg is, scheuren we weer met de Lambo naar de haven van Heusden! Daar staat de brandweer al klaar met een supersnelle speedboat . Er moet een missie volbracht worden! Na een spectaculaire tocht over de Maas eindigt de missie in Ammerzoden!

Holy moly!

Aldaar is het vanaf nu echt de beurt is aan Prinses Linda. Per koets worden Prinses Linda en haar grote broer naar een echt prinsessenkasteel gebracht. Na het kasteel en het kasteelleven grondig te hebben bestudeerd, neemt prinses Linda, geflankeerd door broer John en de hele hofhouding, plaats op haar troon onder een prachtige kroonluchter en staat er een heerlijk koninklijk maal op hun te wachten, te weten PIZZA!!!

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup