Meet en greet bij Ajax... en karten a la Max Verstappen voor Daan en Bas

DE DROOM 

Meet en greet bij AJAX…en karten a la Max Verstappen

DREAMCHASERS

Monique & Mariët

DE DROOMDAG

Om 8.15 stonden de broertjes klaar om opgehaald te worden om met de trein naar Amsterdam te vertrekken. De nacht ervoor hadden ze nauwelijks geslapen, zo spannend vonden ze het!.  Wat de jongens niet wisten is dat wij voor het vervoer tóch een heuse limosine hadden geregeld…… dat hadden ze niet verwacht……… Helemaal met de Limo naar Amsterdam, toen was het ineens niet zo erg om een beetje file te hebben… want zo zaten we wat langer in de Limo.

Bij aankomst bij de Arena stond onze eigen fotograaf Monique al klaar met het fototoestel om alles vast te leggen. Om 10.15 werden we verwacht bij Ajax en kregen een uitgebreide rondleiding door de kleedkamers en het stadion. Dat Bas eigenlijk een Feyenoordfan is mocht de pret niet drukken…wij hadden natuurlijk ook voor Bas een grote verrassing, maar dat wist hij toen nog niet.

Daan mocht meekijken bij een maandagochtendtraining van het team, ze hadden de zondag ervoor gewonnen, dus waren in een opperbeste stemming.

Na de rondleiding werd het heeeel spannend want Daan mocht gaan kijken naar de training van de spelers! Omdat ze net van Feyenoord hadden gewonnen, hoefden ze niet extra lang te trainen en was het moment heel snel daar… de meet en greet met het hele team. Daan had al een zwarte stift geregeld zodat ze allemaal een handtekening op zijn shirt konden zetten. Eén voor eén knielden de spelers voor hem  en signeerden zijn T-shirt! Wow! Tenslotte ook nog wat teamfoto’s met de basisspelers. Tot slot kwam de Deen Kasper Dolberg  de vlag van Daan signeren en ook samen met hem op de foto! Hoe geweldig was dat!

Daarna zijn we naar de Mac gegaan voor een heerlijke lunch… om vervolgens onze reis naar Oss te maken met de trein….ook een belevenis… want de broertjes hadden ook nog nooit met de trein gereisd.   De auto stond in Oss want we zouden ook nog gaan karten in Uden… Bij de auto aangekomen was een mooi moment om de kadootjes te geven…… Ieder een echte lederen bal van hus favoriete club…dus een bal van Ajax met handtekeningen én een bal van Feijenoord mét handtekeningen…… Nou wat sprongen ze en juichten ze …want dat hadden ze echt niet meer verwacht. We hoorden later dat ze allebei die nacht met hun bal in bed hebben geslapen.

Toen hup met de auto naar de kartbaan in Uden……

Voordat we gingen racen kreeg Daan eerst een paar cadeautjes om in de juiste stemming te komen. Een T-shirt en pet van Max Verstappen en een miniatuur F1 race wagen.  En om vleugels te krijgen bij het racen nog een red-bull. Bleek dat de baan helemaal voor ons alleen was, dus er kon flink gas gegeven worden. Daan en Bas gingen als een speer en waren niet meer in te halen. Wat een race monsters!

Daarna om de dag af te sluiten zijn we nog Sushi gaan eten, maar Daan was zo onder de indruk van alle belevenissen dat hij nauwelijks een hap door zijn keer kon krijgen. Laat hebben we het dan ook niet gemaakt.  Helemaal voldaan en blij hebben we Daan en Bas met hun moeder weer thuis gebracht.    
Het was een superdag!!!

 

 

SPONSOREN BEDANKT!  

Verkadefabriek, Albert Heijn Lokerenpassage Den Bosch, en natuurlijk de vrienden en kennissen die ook hun financiële bijdrage hebben geleverd.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup