Luuk en de mechanische koe

DE DROOM  

De mechanische koe

DREAMCHASERS

Lieke & Sheila

DE DROOMDAG

Wat zie ik daar……. Vriendjes, familie een groot spandoek en ineens een limousine!

Luuk was met een smoes naar het terras gelokt, ineens kwam daar een geschreeuw aan ‘Happy dreamday to you.. in de wei staat een koe.. en die koe zei BOEEEE’. En dat was nog eens schrikken! Al zijn vriendjes en familie kwamen aangelopen met een spandoek ‘Droomdag Luuk’ en een mechanische koe T-shirt. Het zou nu eindelijk beginnen. Even van de schrik bekomen en ineens staat daar de limousine. Met 7 vriendjes stapt Luuk achterin en rijden we naar Pan&Koek, waar alles voor Luuk versiert is. Hier mochten de mannen heerlijk genieten van Luuks zijn favoriet ‘Spaghetti frietjes’. Nog een ballon de lucht in gelaten waar iedereen zijn eigen droom mee mocht wensen en zijn we naar huis gereden.

There is ain’t nog party like a ONESIE party!

Er kwam een verassing aan, en wat zou dat zijn. ‘WE GAAN NOG NIET NAAR HUIS, NOG LANGER NIET NOG LANGER NIET’, nee er lagen allemaal bedjes klaar, ONESIE aan en FEESTENNN! Want iedereen bleef slapen. En morgen natuurlijk niet naar school! Van films kijken, minute games, voetballen, trampoline springen tot midden in de nacht het dieren geluiden spel! Wat was het gezellig en een feestje! Iedereen had een te gekke Onesie aan! En natuurlijk werden er ook mechanische koe medailles uitgereikt. Luuk won die voor zijn super sonische te gave Charmende Onesie. 

Tring Tring Tring de wekker ging over, allemaal ‘AAN TAFELLLL’ en een lekker broodje knak gegeten. In het busje zijn we vertrokken richting Den Bosch. Waar de mannen een geweldige workshop hip hop van Brian hebben gekregen. Alle energie die na het korte nachtje er nog in zat is eruit gedanst!

Even lunchen bij opa en oma met Luuks zijn favoriete worstenbroodjes, zijn we naar de volgende verrassing gegaan.

De mechanische koe met boer Luuk en zijn vrienden! 

Na een lange rit waren we eindelijk op plek van bestemming. We kwamen in een huis aan waar allemaal spelletjes stonden. Luuk mocht zijn eigen spel bedenken en ontwerpen met zijn vriendjes. Er was natuurlijk al een thema ‘De mechanische koe’. Al snel kwamen er heel veel ideeën op tafel. Luuk heeft een super gaaf bordspel bedacht, al zijn vriendjes zijn mee gaan denken over gekke opdrachten in het spel. Het spel is nog in de maak, we zijn met zijn allen aan het wachten totdat we het voor het eerst mogen spelen! 

Na een lange rit terug, in slaap gevallen in het busje, mochten we met zijn allen nog frietjes eten bij het eetpaleis ’t vosje. 

Nu was dan echt het moment daar dat zijn vriendjes opgehaald werden. Maar Luuk moet zich natuurlijk ook goed kunnen ontspannen, dus kreeg Luuk nog een ontspanningsmassage van Conny! 

Eenmaal in bed, lag Luuk wakker ‘Ja mijn droomdag is nu echt voorbij, kon het maar langer duren!’. 

Ondanks deze geweldige te gekke dagen, heeft Luuk ook nog met zijn vriendjes een middag een minecraft mania spel gemaakt, waarbij ze met zijn allen in een eigen ontworpen minecraft omgeving in een achtbaan hebben kunnen zitten. Luuk is ook bij het Dylan Haegens event geweest met een Meet&Greet. En verder hebben ze nog een hele bijzondere en mooie familie shoot gehad bij Shoots&More!

SPONSOREN BEDANKT!

Bas Bastiaans, Pan&Koek, Albert Heijn Stationsstraat Vught, Identity Games, Hips & Glitz, Eetpaleis 't Vosje, Busjehuren.nl, Shoots & More Den Bosch, Corné en Monique Goesten, Dylan Haegens, Ontdekfabriek Eindhoven

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup