Je eigen droomjurk ontwerpen dat mocht Lieke op haar droomdag

Niels en Lieke hebben hun moeder verloren na een ernstige ziekte. Om hen even uit de zorgen en het verdriet te halen, mocht Dream4Kids hun allerliefste dromen waarmaken.

De droom

Jurk ontwerpen & vliegen

Dreamchasers

Hanny & Chantal

De droom

Lieke wilde graag een jurk ontwerpen, waarvoor we naar Wishing Well zijn gegaan in Den Bosch. We werden hartelijk ontvangen door Mieke en er zijn prachtige ontwerpen en foto’s gemaakt. De jurk is in de maak en zal een droomjurk zijn voor Lieke.

Onderweg naar Eindhoven voor de droom van Niels, hebben we heerlijk gepicknickt en genoten van ons vervoersmiddel: een gave limousine compleet met een sterrenplafond, drankjes en goede muziek.

Niels wilde graag naar een vliegveld omdat hij wilde weten waar de bagage bleef na het inchecken. Voor we dat gingen uitzoeken,zijn we naar het civiele vliegveld geweest waar we een uitgebreide rondleiding hebben gehad, de verkeerstoren hebben bezocht en over de landingsbaan zijn gecrosst. Alles mocht, niets was te veel en alle vragen werden door enthousiaste medewerkers beantwoord. Op Airport Eindhoven hebben we de bagage gevolgd vanaf het inchecken tot in het vliegtuig. Ook hier werden we ontvangen door lieve mensen die alle tijd hadden voor de kids.

Als afsluiting hadden Niels en Lieke verwacht dat we naar een restaurant zouden gaan maar tot hun grote verbazing was er een restaurant opgebouwd in de tuin van hun eigen huis. Daar hebben ze zelf Hemelse pizza’s gemaakt en uitgedeeld aan hun grootouders, vader en aan ons. Het was een geslaagde dag, niet alleen voor Niels en Lieke maar ook voor ons als vrijwilligers. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sponsoren bedankt!

Slingershop.nl, Pixum Fotoservice, Hemelse pizza, Limorental, Wishing Well

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup